Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale tak szczerze dziweczyny nie mialyscie momentu ze myslalyscie o nie jaka ja brzydka , gruba napewno mojemu facetowi sie nie bede juz podobac ? nie mialyscie nawet przez chwile ? wydaje mi sie to takie normalne ,bo wszystko nam sie zmienia , cialo ,myslenie , potrzeby...20 kg ojej jak to nosic ?
-
nick nieaktualnyBereda!
Ja nalezalam do grona szczesciar całe 20 kg zaczęłam z niedowagi i przytylam tyle w ostatnie miesiące! Po raz kolejny wspomnę, ze cała ciąże w pracy, w biegu, godzinami na nogach chodziłam w góry, siłownia, park- wszystko na końcówce i tak tylam i nie jadlam wiecej sama widzisz
Zwisalo mi osobiście, czy jestem atrakcyjna dla Lubego ja jestem sportowym typem, więc nie miewam takich problemów
Nosilam pod sercem jego dziecko, kochana córeczkę i robiłam wszystko, by było jej dobrze
Poza tym, Luby widział, jak sciskam kibelek i ile mnie to kosztowało zdrowia ja nawet nie korzystalam z internetu- masakra, ból, ból, ból!!! Poród to nic
Ja nie musze nikomu sie podobać lubię siebie, a w ciazy już pozniej i tak czułam die atrakcyjna
Poważnie
Dodam, ze Luby nosił mnie na rękach w ciazy, wspierał i mowil, ze mam dziecko i tak ma byc, więc nie miałam takich problemów i myśli
Każdy kg mowil mi, ze dzidzia rośnie
Poczekaj jeszcze 5 miesięcy i pogadamy o kgdiamonds, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nie przytyłam, na ostatniej wizycie ważyłam mniej niż miesiąc temu, ale brzuszek mi już wyskoczył malusią ale jest, mnie to mega cieszy i dopiero teraz czuję się atrakcyjna;)Mój M lubi mój brzuszek, caluje mówi do niego no i piersi są extra bo w końcu rosna:) także tycie jeszcze przedemna;)
najważniejsze że masz pod sercem najukochansza istotkę i tylko ona się liczy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2015, 08:07
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybereda11 wrote:ale tak szczerze dziweczyny nie mialyscie momentu ze myslalyscie o nie jaka ja brzydka , gruba napewno mojemu facetowi sie nie bede juz podobac ? nie mialyscie nawet przez chwile ? wydaje mi sie to takie normalne ,bo wszystko nam sie zmienia , cialo ,myslenie , potrzeby...20 kg ojej jak to nosic ?
Bereda
Proszę Cię nie pisz głupot
Te kg zupełnie nie przekładają się na te same 20 kg które zgromadziłabys jedząc hamboxy zapijając cocacolą i dopychajac frytami.
Jeśli facet dokucza kobiecie że tyje w ciąży, jest nie atrakcyjna, nie bierze pod uwagę, że pod sercem nosi jego potomka to chyba nie dorósł do roli ojca.
Same piersi będzie plus dwa kg
Łożysko, płyn owodniowy jakieś 5kg
Do tego Dzidziuś ze 3,5 kg
I sie nazbiera.
Więc nie patrz na to.
Kobieta w ciąży mimo że tyje może być atrakcyjna i zadbana.
udana, bereda11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak dla mnie każda kobieta w ciąży pięknie wygląda, bo te dodatkowe kg to słodki ciężar, który dodaje uroku:)
Byłam dziś u dentysty blech jak ja nie cierpie tych wizyt,jeszcze dwie dziurki mam do zrobienia eh, a na obiad z okazji dnia chłopaka (bo chyba dziś takowy jest)będą hamburgery,ale nie z budki, sama zrobię:)kg przybywajcie:)diamonds lubi tę wiadomość
-
Hejka. A u nas odpukać dość dobrze. Pani rehabilitantka w pn na kontroli pochwaliła Dominika i nie miała się czego przyczepić. Wiec jak na tak skrajnego wczesniaka jest dobrze
życzymy spokojnych i donoszonych ciąż.
Co do kg to moje zdanie nie wiele da bo ja ciążę skończyłam o wiele za wcześnie wiec na plusie miałam może z 10kg ale 5tyg po porodzie miałam już 5kg mniej niż przed ciążą no ale takiej diety cud nikomu nie życzę.
Pozdrawiamy.
A jutro będziemy mieć już 6 miesięcy :oudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu z okazji pół roczku Domisia Zdrowia,Szczęścia, Pomyślności wam życzę i dużo siły:)
U mnie bez zmian,dobrze się czuję,czasem coś zakłuje,coś zemdli ale delikatnie:)dokuczają mi te nerki i zaczął kręgosłup, a z nim to czesto miewam problemy,chyba za mało się ruszam ups;)
Dziewuszki piszcie co u was, jak wam dni mijają?diamonds, Magda_lena88, merida17 lubią tę wiadomość
-
Udana dziękujemy za życzenia
trzymany za Was kciuki i życzymy jeszcze minimum 25 tygodni z brzuchem
A tak pięknie młody rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 19:45
udana, diamonds, Krokodylica, merida17 lubią tę wiadomość
-
bereda ja przytyłam w ciąży 14kg i bardzo często myślałam że jestem wielorybem
Nie chodziło o kg ale ogólnie w ciąży źle wyglądałam, mega zbrzydłam.
Po urodzeniu po dwóch miesiącach wróciłam do wagi sprzed ciąży i wygląd też wrócił do normy.
Tylko że ja pół roku rzygałam więc waga nie szła tak do góry a nawet ma początku leciała w dół. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRozumiem i wybaczam:) jak bedzie miały chwilę to piszcie, ja pewnie będę pisać częściej bo jeszcze mam mnóstwo czasu:)
Dziś w nocy jakiś ból nie dawał mi spać tym razem bolało mnie z lewej strony,czyżby i tam się zastój robił. Jak leżałam na plecach to wyczułam z lewej strony małą gulkę, M też to czuł, jak się wysiusiałam to już jej nie było,ale po czasie znowu się pojawiła;/ raz jest a raz jej nie ma eh jak nie urok to s.... i tak jakos humor mi nie dopisuje:( -
nick nieaktualnyUdana
Może zrób sobie kontrolnie badanie moczu. Przy zastojach często towarzyszą bakterie.
Jak Cię to niepokoi umów się wcześniej do ginekologa, albo wbij się na IP i powiedz, że Cię nerki bolą. To częste w ciąży więc szybko zrobią Ci usg i badania na nefrologii i będziesz spokojniejsza albo i nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas po rehabilitacji się mała znacznie ruszyła. Zaczęła pelzac jak żołnierz na poligonie po całym pokoju i wyciągać z szafki to co jest na jej poziomie.
Muszę zabrać się z Aga za porządki żeby czegoś nie zjadła, nie popsuła, bo skończy się siostrzana miłośćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 13:38
Magda_lena88, udana, merida17, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczynki..czytam was , ale narazie nie mam co pisac , moje zaparcia chwilowo ustaly i chodze do toalety , juz nawet brzuszek mam mniejszy, a tak to zadnych objawow zero , no troche mi piersi urosly ...za tydzien mam 1 wizyte..
fajnie sie was czyta jak was skraby rosna, dumne mamusie z was pewnie ?Krokodylica, merida17 lubią tę wiadomość
-
diamonds wrote:Bereda jak tam u Ciebie?
Zaakceptowałaś zmiany zachodzące w Twoim ciele? To dopiero początek
Największe zmiany zajdą za kilka miesięcy w całym dotychczasowym życiu i to dopiero będzie szok!diamonds lubi tę wiadomość