Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bereda i życzę Ci takiej bezobjawowej całej ciąży! Oby tak dalej!
Kiedy dokładnie wizyta? Trzymam kciuki!!!
Tak, ja jestem bardzo, bardzo dumna!
Ciągle jak patrzę co mój mały Robalek wyprawia to powtarzam "Zuzia ale Ty jesteś fajna".diamonds, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak jest kolejny tydzień za mną uff;) czasem wydaje mi się ze juz czuje jakieś delikatne mrowienie ale to pewnie w jelitach mi się coś przesuwa;)
dziś byliśmy na spacerze i się okropnie zmęczyłam serce mi walilo i nie dałam rady ustać, aż mi słabo było. Dziwne myślałam że w drugim trymestrze będzie więcej energii.
Bereda dobrze ze zaparcia minęły i oby nie wróciły;) a wizyta zbliża się wielkimi krokami super:)
Zgadzam się z Diamonds ze dzieci są idealne, cudowne i w ogóle naj naj;) i ja też jestem z was i waszych dzieci dumna ze się tak pięknie rozwijają i co dzień umieją coś nowego;)diamonds, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:bereda i życzę Ci takiej bezobjawowej całej ciąży! Oby tak dalej!
Kiedy dokładnie wizyta? Trzymam kciuki!!!
Tak, ja jestem bardzo, bardzo dumna!
Ciągle jak patrzę co mój mały Robalek wyprawia to powtarzam "Zuzia ale Ty jesteś fajna".Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja bardzo dobrze ale do brzuchatki mi jeszcze daleko ..wlasnie zjadlam pączusia nie mam ochoty na slodkie ale pączus byl dobry..wlsanie dostalam kolejny dom do sprzatania i mam juz prawie 20 godz w tyg, pan zapytal czy mam dzieci powiedzialam prawde :jeszcze nie :, ale nie powiedzialam ze sie spodziewam bo nie mam pojecia jaka bylaby reakcja ..ja sobie tak mysle ze czzuje sie bardzo dobrze i na ile mi brzuch pozwoli to spokojnie bede chciala jak najdluzej pracowac a klienci sa zadowoleni wiec mysle ze nie powinno im to bardzo przeszkadzac ..mam nadzieje ze to nie jest tylko taka moja zbyt optymistyczna wersja ale zobaczymy..ja dalej nic nie czuje kompletnie ...
czy u was tez tak szaro i buro dzisiaj ? -
nick nieaktualnyU mnie dziś pięknie, słonecznie jakby wiosna szła;)
Przyjechałam na parę dni do siostry do Piaseczna także zmiana otoczenia bo w domu już mi się nudzilo;p
Mój maluszek ciągle daje znać o sobie brzuch pobolewa tak ze nospe musze łykać, nie są to bóle miesiaczkowe jednak nie umiem określić rodzaju bólu.
Diamonds czasem na prawdę czuje mrowienie, często wieczorem i bardziej z prawej strony ale myślę że to jednak jelita, jegz cze troszkę a poczuje maluszka okrusza mojego najukochanszego:)
ps.siostra mówi ze brzuszek mi urósłdiamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda
Tylko mam nadzieję, że sprzątając nie używasz ostrej chemii. Bo to na pewno nie jest teraz wskazane dla Was.
Ale spełniona i szczęśliwa Mama to szczęśliwe dziecko.
Tylko uważaj na siebie.
Za chwilę lecisz do Pl
Daj znać w miarę możliwości czasowych jak się miewacieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 08:27
udana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana, to mrowienie jeśli jest na dole to jak najbardziej może być Potomek
Chyba tak max do pępka teraz trzeba szukać brzuszka. Jeszcze za malutki
Ale skoro to powtarzalne "mrówki" to może Maluszek się z Tobą kontaktujeudana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMerida
Ty wiesz jaki jest dziś dzień
Sto lat, sto lat
Z okazji ósmego miesiąca panny Z
Dużo radości
Optymizmu, którego Wam nie brakuje
Serdeczności
Mnóstwo zdrowia
Dużo sił
Przespanych i wypoczetych nocy
I wszystkiego, wszystkiego naj
udana, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMerida wszystkiego naj naj! Ludzie jak ten czas leci...
Diamonds no wydaje mi się ze to na dole ale pewna nie jestem z lokalizacją wiec czekam na mocniejsze pukanie;)
Ten mój brzuch właśnie tak od dołu rośnie:)
A dziś nad ranem obudził mnie oprócz siostrzenca;) ból brzucha, oby to był ból dlatego ze się tam wszystko rozciaga.
Bereda a ty pracuj tylko się nie przemeczaj!
Diamonds a co u was?diamonds, merida17 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdana
To powiedz koniecznie o tych bólach prowadzącemu. Ja miałam takie ok 18 tyg to dostałam luteine, co by dmuchać na zimne więc teraz leż i nie przemeczaj się.
Myśl nad wyprawką, oglądaj rób rozeznanie bo tego wszystkiego jest masa
A u nas jak na ten czas wszystko w porządku.
W czwartek zaczynamy pływanie i starszej i młodszej zobaczymy jak nam pójdzie nauka
Czy pierwsze zajęcia nie okażą się ostatnimiudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pewno powiem lekarzowi o tych bólach, ja ciągle biorę duphaston co prawda od tygodnia po pół tabletki, ale zawsze to coś.
Teraz czuję tak jakby klucie martwię się ze boli ale pocieszam się ze nie jest to ból miesiaczkowy .
Dziewczynki na pewno sobie poradzą na basenie, dzieci raczej lubią wodę także trzymam kciuki żeby nie była to jedyna wasza wizyta na;)diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny