Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBereda witaj
Bardzo nam miło Ciebie gościć i gratulacje!!! I piękny suwaczek
Na tym forum jest nas kilka i każda jest na innym etapie
Udana w ciazy, a reszta uroki porodu ma za sobą
Gdybyś potrzebowała wiecej info i szybciej na pewno znajdziesz na majowkach/czerwcowkach 2016
Tam Dziewczyny sa na tym samym etapie, jak Ty
Mam nadzieje, ze jednak z nami zostaniesz, bo każda Brzuchatka miłe widziana
Jeszcze raz gratuluje i jeśli masz ochotę napisz cos o sobie, moze o staraniach
Troszke sie poznamyudana, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOh dziś znowu mi nie dobrze:( ale bez wymiotów, po prostu mdli i od kilku dni ponownie nie smakują mi produkty mięsne,więc jem same ziemniaki, kanapkę z jajem albo miodem:) no i owoce pochłaniam:)
a co u was?merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mam 36 lat , jest to moja pierwsza ciaza ...nie mam zadnych objawow oprocz rosnacych piersi ..5 dzien opoznienia okresu no i 2 testy pozytywne
merida17, udana, Krokodylica, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBereda na objawy przyjdzie czas chyba, ze jestes farciara i ominą Cie szerokim łukiem
Udana doznaje uroków ciazy z każdym dniem wiecej
Ja odkąd wróciłam do pracy, to mam mało czasu, dosłownie łapie momenty z Zojka zanim usnie i już kolejny dzień trzeba zacząć!
Dzis 31 tyg skończyła! Ja już miesiąc pracuje- kiedy to zlecialoudana, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tymi objawami to jest różnie one mogą się raptownie pojawiać i znikać, przynajmniej u mnie tak jest;)
Ostatnio się pojawiły i ciągle mnie mdlI;(
Czas pędzi ale Meridko powiem ci ze większość osób wraca po urlopie do pracy bo takie czasy są. A z drugiej strony to pewnie za długie siedzenie w domu z dzieckiem tez jest przytłaczające eh tak źle i tak niedobrze.merida17, diamonds lubią tę wiadomość
-
mam nadzieje ze przejde ciaze łagodnie ,bo narazie czuje sie swietnie.zamierzam podjac prace wlasnie teraz chociaz na kilka miesiecy zeby podreperowac budzet albo po prostu nie siedziec w domu ..pomyslicie glupia jakas , czemu nie szukala pracy wczesniej przed ciaza a bo pracowalam i mieszkalam gdzie indziej ale dla mojego P sie przenioslam ...
-
nick nieaktualnyJaka głupia?! No co Ty ja pracowałam cała ciąże, a uwierz mi mam bardzo energiczną prace. Każdego dnia 10h na nogach i tak pracowałam do końca, mnie to nie dziwi.
Z mojego doświadczenia najgorsze mdłości swiata przyszły do mnie po 8 tyg i tak prawie trwały do 20 tyg!
Nigdy nie czułam takiego bolu, nigdy nie było mi tak zle i nie wiem, jak to zrobiłam, ze pracowałam, bo nie wiedziałam, jak mam na imię w owym czasie! Cos okropnego!!! Nie życzę nikomu, ale pracowałam i dałam radę i jakos to przeszłamudana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda, myśle, ze mdłości nie maja z tym nic wspólnego i Ty to wiesz
Dominik jest super, rozwija sie pięknie i ma cudny uśmiech, niezły apetyt i zajebistych rodziców
Gorsze dni, to ludzka sprawa
Krokodylek wpadł fiu fiu
Bereda, a skąd jestes? Oczywiscie nie musisz odpowiadac. Wiesz, my sie znamy już jakiś czas, to głownie Ciebie będziemy zasypywac pytaniami ale jak cos, to działa to w dwie stronyKrokodylica, Magda_lena88, udana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdana!
Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia kolejnego tygodnia i początku nowego
To już dwunasty
Zaraz skończysz pierwszy trymestr
No i co raz bliżej do spotkania z Fasolką
Super samopoczucia i dużo sił na kolejne tygodnie
Zaraz będziesz zastanawiać się nad wyprawka
udana lubi tę wiadomość