X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku ja będę rodzic w szpitalu w Rybniku w Orzepowicach.
    Trzymam kciuki za wizyty! Magda będzie dobrze! Zobaczysz! My jeszcze mamy gości i nie wchodzę w ogóle na forum. Miłego wieczoru Kochane :-*

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a ja po Naszej pierwszej wizycie i tak o to Nasza Dzidzia ( w sumie jeszcze zarodek bo serduszka nie było jeszcze)
    246ti4j.jpg
    Zdjęcie trochę kiepskie ale tak jest pęcherzyk o wym. 1,13cm no i ta jasna kreseczka to Nasza Dzidzia o wym. 0,17mm jeszcze kruszynka i jeszcze nie było widać serduszka bo ogólnie ciąża jest młodsza bo wg. OM powinien być 5t+3dz a jest 4t+6dz czyli jakieś 3/4dni a poza tym lekarz mnie uspokoił, że przy moich rozjechanych cyklach (raz 45dni raz 30dni) ciąża ma prawo być młodsza i na tym etapie jest wszystko elegancko <3 <3 Kazał się nie przemęczać, oszczędzać i relaksować :P zapisał dalej dup-ka i kolejna wizyta 22.10.br. (za 10dni) i będziemy wypatrywać serduszka, które już powinno być - nie ma innej opcji !! Bo będzie !! <3 <3 dziękuję Wam za pamięć i każde ciepło słowo :) Buziaki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:48

Tygrysek, Ewelcia, słoneczna 85, Sue, mizzelka, diamonds, Niunia86 lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdusiu Pięknie! Wspaniale!
    Teraz dbaj o siebie i stosuj się do wskazówek lekarza!
    Wszystko będzie dobrze. Bądź dobrej myśli!

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda piękna Fasola :) a u mnie tez długie cykle, bo ponad 33 dni zawsze i była ta sama opowieść, ze ciąża młodsza :) termin zmieniali mi 4 razy na początku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 22:01

• Sue Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, pamietam jak ja zobaczyłam taka Kropeczke :) po 2 tygodniach juz łomotało serce, a teraz maluszek kopie i fika :)

Dzis piękny dzien jest - usłyszałam dzis najpiękniejsze słowa "Czy zostaniesz moja żoną?" Nigdy w życiu nie byłam bardziej pewna odpowiedzi :)

Kocham dzis wszyskich normalnie, a mojego P. jeszcze bardziej niż kiedykolwiek :)

merida17, Tygrysek, słoneczna 85, Magda_lena88, Ewelcia, Daisy, Daisy, mizzelka, diamonds, Niunia86 lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda piękny Kropek!!! :-) teraz już na pewno wszystko będzie dobrze i Maluch będzie rósł!
    Sue gratuluję!!!!! :-) dużo szczęścia :-*

Sue lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Sue Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, przede wszystkim uważaj teraz na siebie! Nie mierz temperatury, nie badaj szyjki, niech sie dzidzia na spokojnie rozwija!
    Zdrowka i szczescia życze :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue gratulacje!!!!! :)

Sue lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Madziu, przede wszystkim uważaj teraz na siebie! Nie mierz temperatury, nie badaj szyjki, niech sie dzidzia na spokojnie rozwija!
    Zdrowka i szczescia życze :*
    gratuluję tego pięknego dnia;-) niech Wasza miłość się nigdy nie kończy i byście byli dla siebie wsparciem ♥ a ja temp. Nie mierze już od pierwszej pozytywnej bety bo nie potrzeba mi dodatkowego stresu. Szyjki też nie badam..nigdy nie badałam :-P stosuje się do zaleceń lekarza czyli relaks. A w przyszłą śr będę oglądała piękne serduszko ♥♥♥♥ nie ma innej opcji!

Sue lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno! ale nawet jak nie bedzie to jeszcze ma prawo nie bic bo to bedzie wczesnie.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SUE to wspaniałe wiadomości! GRATULACJE! Oby Was to wszystko jeszcze bardziej umocniło!
    <3

Sue lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Tygrysku chcesz mi zrobić takie piękne porównanie wózków bliźniaczych :P Kurdę wszystkie które przeglądam to waga ok 22kg!!! przy moich 56kg to jakaś masakra :/ do tego dojdzie waga dzieci.... jej chyba zatrudnię bodygarda na spacery :P

Patrz, znalazłam!
    Wg producenta ma "Waga całego z gondolą (stalowy ok 14 kg)."

http://wozkirybnik.pl/493,0,kategoria.aspx

Tu też możesz poszukać:
    http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/category/wozki-dla-blizniat-i-trojaczkow-opinie/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:15

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku jesteś niezastapiona w tym szukaniu :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO kurde same dobre wieści...
    Magdalenko Gratulacje duża fasolka <3 :) no pięknie zaraz bd widać pikawkę :) jak super będzie bić :) silny Groszek :)

Sue serdecznie Gratulacje :) te słowa zachodzą w pamięć porządnie :) ja pamiętam jak mój pytał a taki zestreswany był żeby sie aby nie pomylić hehhe :)
    och piękne wspomnienia :) i czekają was nowe okoliczności... ach jakie życie jest piękne <3

Kożuchowska dziś urodziła :D ma synka :)

słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wieczorkiem,

wczoraj zjadłam wieczorem dwie łyżeczki kleiku ryżowego na pół szklanki wody :-)
    trochę się przyjęło, nie mam już czym wymiotować.
    dziś cały dzień mnie mdli, ale powstrzymuję się jak mogę i zjadłam już suchą bułkę- taka dwudniowa i banana. wypiłam też ze dwie szklanki wody. Już jest postęp.

miałam przepisane czopki torecan ale po tym jak przeczytałam ulotkę, nie zdecydowałam się brać.

Dziś byłam na usg połówkowym na nfz- dzidzia dalej na 90% jest małą kobietką <3. Na 20t3d ma 463,46 g i jest troszkę większa niż wypada na ten tydzień. <3

Tak mnie męczą wymioty a dzidzia duża rośnie, to dobrze bo bałam się, że będzie malutka.

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAgdalena wspaniałe wieści po wizycie, oszczędzaj się, myśl o sobie i Kropku.NA razie widać tylko jednego, a przyrost bety wskazywał na co najmniej twinsy :-)

Sue gratulacje<3 <3 <3 <3 <3

Mizzelko uważaj na siebie, żeby się nie zarazić tą grypą żołądkową. Tego już nie trzeba nikomu. :-)

Sue lubi tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzisiejsze łowy!
    348oh3p.jpg

Czekam na sporą ilość ciuszków, ale przecież nie mogłam się powstrzymać! I to za 9,99 zł :P

I jeszcze jedne co kupiłam
    2gt9fk3.jpg

A jak Wam mija wieczór?

PS. Kiedy w końcu będzie ta sobota...

merida17, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie takie ciuszki po 9,99? w pepco chyba te pierwsze?:) tez kupie:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny! :**

Madziu, relaks, dupka do góry i spokój :)) Wszystko będzie dobrze ;)

A Słoneczna - fajne ciuszki i niedrogie są też w H&Mie :) Widziałam np. dwupak body za 39,90 :) albo dresiki za 19,90 :)

słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, w Pepco. Tylko trzeba uważać na jakość niektórych. W H&M tez widziałam. Tam są super. Jakość, kolory, wzory, wszystko ;)

Dobrego dnia Mamy!

słoneczna 85, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ