Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku ja będę rodzic w szpitalu w Rybniku w Orzepowicach.
Trzymam kciuki za wizyty! Magda będzie dobrze! Zobaczysz! My jeszcze mamy gości i nie wchodzę w ogóle na forum. Miłego wieczoru Kochane :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Kochane a ja po Naszej pierwszej wizycie i tak o to Nasza Dzidzia ( w sumie jeszcze zarodek bo serduszka nie było jeszcze)
Zdjęcie trochę kiepskie ale tak jest pęcherzyk o wym. 1,13cm no i ta jasna kreseczka to Nasza Dzidzia o wym. 0,17mm jeszcze kruszynka i jeszcze nie było widać serduszka bo ogólnie ciąża jest młodsza bo wg. OM powinien być 5t+3dz a jest 4t+6dz czyli jakieś 3/4dni a poza tym lekarz mnie uspokoił, że przy moich rozjechanych cyklach (raz 45dni raz 30dni) ciąża ma prawo być młodsza i na tym etapie jest wszystko elegancko Kazał się nie przemęczać, oszczędzać i relaksować zapisał dalej dup-ka i kolejna wizyta 22.10.br. (za 10dni) i będziemy wypatrywać serduszka, które już powinno być - nie ma innej opcji !! Bo będzie !! dziękuję Wam za pamięć i każde ciepło słowo BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:48
Tygrysek, Ewelcia, słoneczna 85, Sue, mizzelka, diamonds, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziu, pamietam jak ja zobaczyłam taka Kropeczke po 2 tygodniach juz łomotało serce, a teraz maluszek kopie i fika
Dzis piękny dzien jest - usłyszałam dzis najpiękniejsze słowa "Czy zostaniesz moja żoną?" Nigdy w życiu nie byłam bardziej pewna odpowiedzi
Kocham dzis wszyskich normalnie, a mojego P. jeszcze bardziej niż kiedykolwiekmerida17, Tygrysek, słoneczna 85, Magda_lena88, Ewelcia, Daisy, Daisy, mizzelka, diamonds, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
Magda piękny Kropek!!! teraz już na pewno wszystko będzie dobrze i Maluch będzie rósł!
Sue gratuluję!!!!! dużo szczęścia :-*Sue lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Madziu, przede wszystkim uważaj teraz na siebie! Nie mierz temperatury, nie badaj szyjki, niech sie dzidzia na spokojnie rozwija!
Zdrowka i szczescia życze :*
Sue lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Tygrysku chcesz mi zrobić takie piękne porównanie wózków bliźniaczych Kurdę wszystkie które przeglądam to waga ok 22kg!!! przy moich 56kg to jakaś masakra do tego dojdzie waga dzieci.... jej chyba zatrudnię bodygarda na spacery
Patrz, znalazłam!
Wg producenta ma "Waga całego z gondolą (stalowy ok 14 kg)."
http://wozkirybnik.pl/493,0,kategoria.aspx
Tu też możesz poszukać:
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/category/wozki-dla-blizniat-i-trojaczkow-opinie/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:15
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
NO kurde same dobre wieści...
Magdalenko Gratulacje duża fasolka no pięknie zaraz bd widać pikawkę jak super będzie bić silny Groszek
Sue serdecznie Gratulacje te słowa zachodzą w pamięć porządnie ja pamiętam jak mój pytał a taki zestreswany był żeby sie aby nie pomylić hehhe
och piękne wspomnienia i czekają was nowe okoliczności... ach jakie życie jest piękne
Kożuchowska dziś urodziła ma synkasłoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie wieczorkiem,
wczoraj zjadłam wieczorem dwie łyżeczki kleiku ryżowego na pół szklanki wody
trochę się przyjęło, nie mam już czym wymiotować.
dziś cały dzień mnie mdli, ale powstrzymuję się jak mogę i zjadłam już suchą bułkę- taka dwudniowa i banana. wypiłam też ze dwie szklanki wody. Już jest postęp.
miałam przepisane czopki torecan ale po tym jak przeczytałam ulotkę, nie zdecydowałam się brać.
Dziś byłam na usg połówkowym na nfz- dzidzia dalej na 90% jest małą kobietką . Na 20t3d ma 463,46 g i jest troszkę większa niż wypada na ten tydzień.
Tak mnie męczą wymioty a dzidzia duża rośnie, to dobrze bo bałam się, że będzie malutka.
Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMAgdalena wspaniałe wieści po wizycie, oszczędzaj się, myśl o sobie i Kropku.NA razie widać tylko jednego, a przyrost bety wskazywał na co najmniej twinsy
Sue gratulacje<3
Mizzelko uważaj na siebie, żeby się nie zarazić tą grypą żołądkową. Tego już nie trzeba nikomu.Sue lubi tę wiadomość
-
Moje dzisiejsze łowy!
Czekam na sporą ilość ciuszków, ale przecież nie mogłam się powstrzymać! I to za 9,99 zł
I jeszcze jedne co kupiłam
A jak Wam mija wieczór?
PS. Kiedy w końcu będzie ta sobota...merida17, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Dziękuję Dziewczyny! :**
Madziu, relaks, dupka do góry i spokój ) Wszystko będzie dobrze
A Słoneczna - fajne ciuszki i niedrogie są też w H&Mie Widziałam np. dwupak body za 39,90 albo dresiki za 19,90słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość