X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku ja będę rodzic w szpitalu w Rybniku w Orzepowicach.
    Trzymam kciuki za wizyty! Magda będzie dobrze! Zobaczysz! My jeszcze mamy gości i nie wchodzę w ogóle na forum. Miłego wieczoru Kochane :-*

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane a ja po Naszej pierwszej wizycie i tak o to Nasza Dzidzia ( w sumie jeszcze zarodek bo serduszka nie było jeszcze)
    246ti4j.jpg
    Zdjęcie trochę kiepskie ale tak jest pęcherzyk o wym. 1,13cm no i ta jasna kreseczka to Nasza Dzidzia o wym. 0,17mm jeszcze kruszynka i jeszcze nie było widać serduszka bo ogólnie ciąża jest młodsza bo wg. OM powinien być 5t+3dz a jest 4t+6dz czyli jakieś 3/4dni a poza tym lekarz mnie uspokoił, że przy moich rozjechanych cyklach (raz 45dni raz 30dni) ciąża ma prawo być młodsza i na tym etapie jest wszystko elegancko <3 <3 Kazał się nie przemęczać, oszczędzać i relaksować :P zapisał dalej dup-ka i kolejna wizyta 22.10.br. (za 10dni) i będziemy wypatrywać serduszka, które już powinno być - nie ma innej opcji !! Bo będzie !! <3 <3 dziękuję Wam za pamięć i każde ciepło słowo :) Buziaki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:48

Tygrysek, Ewelcia, słoneczna 85, Sue, mizzelka, diamonds, Niunia86 lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdusiu Pięknie! Wspaniale!
    Teraz dbaj o siebie i stosuj się do wskazówek lekarza!
    Wszystko będzie dobrze. Bądź dobrej myśli!

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda piękna Fasola :) a u mnie tez długie cykle, bo ponad 33 dni zawsze i była ta sama opowieść, ze ciąża młodsza :) termin zmieniali mi 4 razy na początku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 22:01

• Sue Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, pamietam jak ja zobaczyłam taka Kropeczke :) po 2 tygodniach juz łomotało serce, a teraz maluszek kopie i fika :)

Dzis piękny dzien jest - usłyszałam dzis najpiękniejsze słowa "Czy zostaniesz moja żoną?" Nigdy w życiu nie byłam bardziej pewna odpowiedzi :)

Kocham dzis wszyskich normalnie, a mojego P. jeszcze bardziej niż kiedykolwiek :)

merida17, Tygrysek, słoneczna 85, Magda_lena88, Ewelcia, Daisy, Daisy, mizzelka, diamonds, Niunia86 lubią tę wiadomość

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda piękny Kropek!!! :-) teraz już na pewno wszystko będzie dobrze i Maluch będzie rósł!
    Sue gratuluję!!!!! :-) dużo szczęścia :-*

Sue lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Sue Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, przede wszystkim uważaj teraz na siebie! Nie mierz temperatury, nie badaj szyjki, niech sie dzidzia na spokojnie rozwija!
    Zdrowka i szczescia życze :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue gratulacje!!!!! :)

Sue lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Madziu, przede wszystkim uważaj teraz na siebie! Nie mierz temperatury, nie badaj szyjki, niech sie dzidzia na spokojnie rozwija!
    Zdrowka i szczescia życze :*
    gratuluję tego pięknego dnia;-) niech Wasza miłość się nigdy nie kończy i byście byli dla siebie wsparciem ♥ a ja temp. Nie mierze już od pierwszej pozytywnej bety bo nie potrzeba mi dodatkowego stresu. Szyjki też nie badam..nigdy nie badałam :-P stosuje się do zaleceń lekarza czyli relaks. A w przyszłą śr będę oglądała piękne serduszko ♥♥♥♥ nie ma innej opcji!

Sue lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno! ale nawet jak nie bedzie to jeszcze ma prawo nie bic bo to bedzie wczesnie.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SUE to wspaniałe wiadomości! GRATULACJE! Oby Was to wszystko jeszcze bardziej umocniło!
    <3

Sue lubi tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • Tygrysek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Tygrysku chcesz mi zrobić takie piękne porównanie wózków bliźniaczych :P Kurdę wszystkie które przeglądam to waga ok 22kg!!! przy moich 56kg to jakaś masakra :/ do tego dojdzie waga dzieci.... jej chyba zatrudnię bodygarda na spacery :P

Patrz, znalazłam!
    Wg producenta ma "Waga całego z gondolą (stalowy ok 14 kg)."

http://wozkirybnik.pl/493,0,kategoria.aspx

Tu też możesz poszukać:
    http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/category/wozki-dla-blizniat-i-trojaczkow-opinie/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 14:15

Natalka 03.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku jesteś niezastapiona w tym szukaniu :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO kurde same dobre wieści...
    Magdalenko Gratulacje duża fasolka <3 :) no pięknie zaraz bd widać pikawkę :) jak super będzie bić :) silny Groszek :)

Sue serdecznie Gratulacje :) te słowa zachodzą w pamięć porządnie :) ja pamiętam jak mój pytał a taki zestreswany był żeby sie aby nie pomylić hehhe :)
    och piękne wspomnienia :) i czekają was nowe okoliczności... ach jakie życie jest piękne <3

Kożuchowska dziś urodziła :D ma synka :)

słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie wieczorkiem,

wczoraj zjadłam wieczorem dwie łyżeczki kleiku ryżowego na pół szklanki wody :-)
    trochę się przyjęło, nie mam już czym wymiotować.
    dziś cały dzień mnie mdli, ale powstrzymuję się jak mogę i zjadłam już suchą bułkę- taka dwudniowa i banana. wypiłam też ze dwie szklanki wody. Już jest postęp.

miałam przepisane czopki torecan ale po tym jak przeczytałam ulotkę, nie zdecydowałam się brać.

Dziś byłam na usg połówkowym na nfz- dzidzia dalej na 90% jest małą kobietką <3. Na 20t3d ma 463,46 g i jest troszkę większa niż wypada na ten tydzień. <3

Tak mnie męczą wymioty a dzidzia duża rośnie, to dobrze bo bałam się, że będzie malutka.

Daisy, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAgdalena wspaniałe wieści po wizycie, oszczędzaj się, myśl o sobie i Kropku.NA razie widać tylko jednego, a przyrost bety wskazywał na co najmniej twinsy :-)

Sue gratulacje<3 <3 <3 <3 <3

Mizzelko uważaj na siebie, żeby się nie zarazić tą grypą żołądkową. Tego już nie trzeba nikomu. :-)

Sue lubi tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzisiejsze łowy!
    348oh3p.jpg

Czekam na sporą ilość ciuszków, ale przecież nie mogłam się powstrzymać! I to za 9,99 zł :P

I jeszcze jedne co kupiłam
    2gt9fk3.jpg

A jak Wam mija wieczór?

PS. Kiedy w końcu będzie ta sobota...

merida17, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie takie ciuszki po 9,99? w pepco chyba te pierwsze?:) tez kupie:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny! :**

Madziu, relaks, dupka do góry i spokój :)) Wszystko będzie dobrze ;)

A Słoneczna - fajne ciuszki i niedrogie są też w H&Mie :) Widziałam np. dwupak body za 39,90 :) albo dresiki za 19,90 :)

słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość

• Tygrysek Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, w Pepco. Tylko trzeba uważać na jakość niektórych. W H&M tez widziałam. Tam są super. Jakość, kolory, wzory, wszystko ;)

Dobrego dnia Mamy!

słoneczna 85, diamonds, mizzelka lubią tę wiadomość

Natalka 03.2015 <3
‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ