Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry Mamusiom
U nas dzisiaj jeszcze słonko świeci ale mam ogromnego lenia. Jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce to byłoby super.
Chcę iść na drugie połówkowe prywatnie- ile trzeba odczekać? Wczoraj było nfz to jak za tydzień się zapiszę będzie dobrze? Jak myślicie? Za często usg tez chyba nie dobrze- wczoraj pani dr mówiła żeby unikać. Ale nie zapytałam dlaczego? Mało rozmowna była. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś jestem pełna energii. Rano przed pracą, a mam na 7:00 posprzątałam codzienne brudy w domu, wstawiłam pranie, zmywarkę... Teraz też mnie trochę roznosi (prawie jak po kawie).
Kupuję rzeczy które mi wpadną w oko
Swoją drogą wyczaiłam przeceny w 5-10-15:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/promocje
Paczki już wyszły... teraz czekam na paczki i na sobotę!
Co do kurtki to mam w szafie zeszłoroczną, w której chodziłam jak miałam 30 kg więcej... więc będzie jak znalazł:P Ale muszę iść sobie kupić koszulki taki dłuższe, bo wszystkie moje robią się za krótkie na te rosnące brzuszysko. No i idą święta chciałabym jakoś fajnie wyglądać, jakaś superowa sukienka by się przydała, ale chyba kupie później, bo nie wiem jak wielki będzie brzuch. Jedną koszule ciążową mam już za ciasną
I biustonosz muszę kupić, masakra jak się moje cycki wzięły teraz w garść
hehe
Diamonds piękna kruszynkaCo do USG to nie znam się, ale tak szybko bym nie robiła. Prywatnie ja rejestrowałam się z 2 tyg wyprzedzeniem. Płacę 280 zł.
diamonds lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysek wrote:A ja dziś jestem pełna energii. Rano przed pracą, a mam na 7:00 posprzątałam codzienne brudy w domu, wstawiłam pranie, zmywarkę... Teraz też mnie trochę roznosi (prawie jak po kawie).
Kupuję rzeczy które mi wpadną w oko
Swoją drogą wyczaiłam przeceny w 5-10-15:
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/promocje
Paczki już wyszły... teraz czekam na paczki i na sobotę!
Co do kurtki to mam w szafie zeszłoroczną, w której chodziłam jak miałam 30 kg więcej... więc będzie jak znalazł:P Ale muszę iść sobie kupić koszulki taki dłuższe, bo wszystkie moje robią się za krótkie na te rosnące brzuszysko. No i idą święta chciałabym jakoś fajnie wyglądać, jakaś superowa sukienka by się przydała, ale chyba kupie później, bo nie wiem jak wielki będzie brzuch. Jedną koszule ciążową mam już za ciasną
I biustonosz muszę kupić, masakra jak się moje cycki wzięły teraz w garść
hehe
Diamonds piękna kruszynkaCo do USG to nie znam się, ale tak szybko bym nie robiła. Prywatnie ja rejestrowałam się z 2 tyg wyprzedzeniem. Płacę 280 zł.
Co do usg to chcę zrobić u znajomego który nie chce ode mnie pieniędzy więc na koniec- bo rodzić też z nim chcę kupię mu za te wizyty i poród jakiś prezent. Jeszcze nie wiem co.
Moja kurtka zimowa się dopina ale co będzie za jakiś czas trudno orzec.
na ten czas z 70c skończył mi biust na 70f. ... co to będzie po porodzie? Rozbujały się
No z 5-10-15 są fajne ubranka ale nie zawsze jakość idzie u nich w parze z ceną. To samo z cocodrillo-takie moje prywatne zdanie. Najlepsze jakościowo są moim zdaniem Wójcika ale cena za najnowsze kolekcje powala.
na ich stronie albo Allegro można kupić coś z przeszłych kolekcji -u nich szybko się zmieniają za przyzwoitą cenę.
Bynajmniej u córki mi się ubranka Wójcika sprawdzają bo nie przyjmują plamjak dla mnie to bezcenne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:17
-
Diamonds ale córcia
śliczna
i dobrze że wszystko Ok, a widzisz czyli kleik w miarę pomaga.. tak słyszałam i jeszcze moja siostra tak chorowała.. to tylko to jej pomagało..
ehh że też cię to męczy
ja w wyprawce jestem w tyle jeszczeale mam nadzieję że nadrobię
diamonds myślę że po tygodniu można w sumie.. raczej nic sie nie stanie
ja chodzę tylko prywatnie, bo na fundusz w moich stronach nie mam zaufanego lekarza... no i jest z tym latania.. a ja niestety nie mam czasu żeby często wymykać się na wizyty i badania ;/diamonds lubi tę wiadomość
-
Tygrysku ja właśnie mam problem z zimową kurtką.. kupiłam w tamtym roku i dałam tyle kasy i co? nie zmieszczę się.. i musze kupic sobie płaszczyk zimowy ;/ a taka lipa.. nic nie widzę ciekawego... ale moze sie uda jeszcze
z bluzkami mam tak samo.. przez brzuszek idą do góry... dobrze że mam więcej tunik...
i zazdroszczę energii.. bo ja jej wcale nie mam przez tą pogodę ;/
aco do stanika to kupiłam taki fajny miałam B a teraz C i stale rosną.. ale kupiłam na rynkubardzo dobry, polski i miękki..
aby za 12 zł..
-
nick nieaktualnyNo właśnie muszę się zebrać i zadzwonić do niego żeby się umówić na lepsze i dokładniejsze pomierzenie Dzidzi.
Dla mnie i tak ważne że lekarz nie dostrzegł nic niepokojącego. Pepowine pokazał że jest trzynaczyniowa więc git. Z Agatką była dwunaczyniowa i mogła być mniejsza mieć inne gorsze kłopoty.
ale jest zdrowa urodziła się w 39 tyg z wagą 3 280 i 57 cm
Właśnie się zastanawiam czemu dzidzia jest większa w brzuchu? Może taka moja uroda. Przy dwunaczyniowej urodziłam normalne wielkościowo dziecię to teraz mały klusek rośnie bo więcej dostaje jeść
No nic zapytam teraz na usg czy u niego też dalej duże dziecię? Kto za mnie taką kluska wypchnie? -
nick nieaktualnyA z ubranek niemowlęcych polecam jeszcze markę Pinokio i Sofija. Kiedyś były polskie i chyba tak jest dalej.
trzeba wspierać rodzimych producentów
Mają porządną gatunkowo bawełnę. Jest gruba i zachowuje swój kształt po praniu.
Ubranka po Agatce pooddawałam teraz muszę kupić. Zastanawiam się czy kupić typowy zimowy kombinezon czy taki misiowaty albo polarowy. Ciekawa jaka będzie zima i ile będzie trwała?
na bank będę chodzić odprowadzać małą do przedszkola więc spacery min dwa razy dziennie się szykują.
-
diamonds wrote:No właśnie muszę się zebrać i zadzwonić do niego żeby się umówić na lepsze i dokładniejsze pomierzenie Dzidzi.
Dla mnie i tak ważne że lekarz nie dostrzegł nic niepokojącego. Pepowine pokazał że jest trzynaczyniowa więc git. Z Agatką była dwunaczyniowa i mogła być mniejsza mieć inne gorsze kłopoty.
Właśnie się zastanawiam czemu dzidzia jest większa w brzuchu? Może taka moja uroda. Przy dwunaczyniowej urodziłam normalne wielkościowo dziecię to teraz mały klusek rośnie bo więcej dostaje jeść
No nic zapytam teraz na usg czy u niego też dalej duże dziecię? Kto za mnie taką kluska wypchnie?
Kochana musisz uwierzyć w siłę kobiecych możliwości. Podobno nasze instynkty są tak niewiarygodne, wspaniałe i nieobliczalne, że poród to pikuś. Trzeba tylko odpowiedniego nastawienia i wiary w siebie.Natalka 03.2015
-
mizzelka wrote:aco do stanika to kupiłam taki fajny miałam B a teraz C i stale rosną.. ale kupiłam na rynku
bardzo dobry, polski i miękki..
aby za 12 zł..
Siłę to ja mam tylko rano, i tylko dziś:P:P:P
Pewnie jak wrócę z pracy to będę dętka, a trzeba jeszcze wyjść na 3-cie piętro (ja nie wiem co to będzie za 2 miesiące)
Gdzie kupiłaś ten biustonosz?
A swoją drogą... nieźle wyglądają te jędrne cycuszki, nie? A jeszcze jak je rano smaruje po prysznicu oliwkąmrrr...
PS. Oł noł dziś to chyba hormony we mnie buzująNatalka 03.2015
-
a ja dzis ide na Warsztaty Mamo to ja:)
usg0 ktos mowil ze 8 dni powinno byc przerwy - jak bylam w spzitalu to mialam wt a potem pt- i to bylo najwczesniej wiec mysle ze pare dni zeby nie naswietlac maluszka- a ze to byly pomiary to mysle ze warto 8 dni odczekac.diamonds lubi tę wiadomość
-
diamonds wrote:No właśnie muszę się zebrać i zadzwonić do niego żeby się umówić na lepsze i dokładniejsze pomierzenie Dzidzi.
No nic zapytam teraz na usg czy u niego też dalej duże dziecię? Kto za mnie taką kluska wypchnie?ciekawe co u mnie gin powie bo jak na razie ro nawet szyjki nie mierzył aby zawsze mowil ze wysoko i zamknięta..
-
diamonds wrote:A z ubranek niemowlęcych polecam jeszcze markę Pinokio i Sofija. Kiedyś były polskie i chyba tak jest dalej.
trzeba wspierać rodzimych producentów
Mają porządną gatunkowo bawełnę. Jest gruba i zachowuje swój kształt po praniu.
Ubranka po Agatce pooddawałam teraz muszę kupić. Zastanawiam się czy kupić typowy zimowy kombinezon czy taki misiowaty albo polarowy. Ciekawa jaka będzie zima i ile będzie trwała?
na bank będę chodzić odprowadzać małą do przedszkola więc spacery min dwa razy dziennie się szykują.
a ja mam problem bo mam na koniec lutego pewnie albo ten początek marca... i sama nie wiem.. jak z tym kombinezonem wykombinować -
Tygrysek wrote:Siłę to ja mam tylko rano, i tylko dziś
:P:P:P
Pewnie jak wrócę z pracy to będę dętka, a trzeba jeszcze wyjść na 3-cie piętro (ja nie wiem co to będzie za 2 miesiące)
Gdzie kupiłaś ten biustonosz?
A swoją drogą... nieźle wyglądają te jędrne cycuszki, nie? A jeszcze jak je rano smaruje po prysznicu oliwkąmrrr...
PS. Oł noł dziś to chyba hormony we mnie buzująmi też buzują ojjj żebyś wiedziała hahah
no prawda... ale mam wrażenie że otoczki koło sutków są wielgachne
no i mi to nie przeszkadza w ogóle że rosnątym bardziej że miałam B..
i też je smaruje oliwką.. raz na jakiś czas bo nie raz swędzą jak cholera..
a kupiłam na bazarku takim zwykłym, polecamznalazłam polską firmę i za 12 zł i stanik jest idealny... i druty nigdzie nie wchodzą i nie drażnią.. i mają miekką "poduszkę" i koronkę..
a pro po chyba z tych cycków to najbardziej mąż zadowolony hahah -
Kurdę a ja nie dałam rady dzisiaj na te warsztaty
Zarejestrowałam się ale samopoczucie tak do dupy że zdecydowałam że nie idę... tym bardziej że mój M też niestety nie mógł ze mną pójśc
A to wmy w 12+0. Wszędzie się chwalę to pokażę i Wamco prawda w ciądu dnia zdjęcie robione a rano jest ciut mniejszy ale co tam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/80c77b2b8aa9.jpgTygrysek, merida17, słoneczna 85, diamonds, Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Kurdę a ja nie dałam rady dzisiaj na te warsztaty
Zarejestrowałam się ale samopoczucie tak do dupy że zdecydowałam że nie idę... tym bardziej że mój M też niestety nie mógł ze mną pójśc
A to wmy w 12+0. Wszędzie się chwalę to pokażę i Wamco prawda w ciądu dnia zdjęcie robione a rano jest ciut mniejszy ale co tam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/80c77b2b8aa9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:05
merida17, mizzelka lubią tę wiadomość