Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meridko, moja siostra mieszka w Londynie, na Bromley. Najmłodszy w lutym kończy 3 latka.
Zapomniałam Wam napisać, że czekając na telefon od nich kupiłam te pampersy z rossmana. Za 37 z drobnymi, 78szt. Przecenione z 54. W Biedronce te Dodo czy jakoś są za ok. 14,50 za 28 szt. To i tak te z rossmana się bardziej opłaca.diamonds, merida17, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysku tak czułam, bo to te same sklepy, wszystko bardzo podobne ale z tych ubranek to kilka dzieci moze spokojnie sie cieszyć wytrzymałe sa
Miałas dziś super dzień!
Ja dziś tez troszkę kupiłam, staram sie jak najmniej, ale ciezko sie ograniczyć byliśmy tez w "ciuszku" i znaleźliśmy kilka fajnych rzeczy za drobne, a praktycznie noweWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 15:36
Tygrysek lubi tę wiadomość
-
Tygrysku a co? czułaś chłopaka?
ja to się troche zdziwie jak bd dziewczynka bo jakies mam przeczucie że chłopak i chłopak.. nie wiem po co bo całe życie chcialam dziewczynkę...
ale... ważne żeby zdrowe było i całe moje hihi
a pro po odebrałam wyniki morfologii i moczu.. kurde mam lepsze wyniki niż w sierpniu heheh i ph moczu mam 6.. ale jadłam pomarańcze... to nie ma w sumie co sie sugierować.. no nic musze czekać do czwartku, mam nadzieje że też dostane płyteTygrysek, Sue lubią tę wiadomość
-
Mizelka, nie wiem czy pamiętasz, jak na różowej zastanawiałyśmy się obie co będzie, bo wychodziło, że albo syn albo córka. W piątek i niedziele było , a owulacja w niedzielę. Heh... to już wiemy!
Czułam, że chłopak nie wiem czemu.mizzelka lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualnyTygrysku, dla Ciebie i dla wszystkich Mam i Tatusiów
http://www.wiocha.pl/1158347
Dostałam to od mojej mamy, która życzyła mi powodzenia, jak dowiedziała się, że będzie WnuczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 21:41
Tygrysek, mizzelka, diamonds lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Słoneczna masz rację! Bliżej, bliżej Mi zostało planowo 9 tyg pracy!
Ja zawsze chciałam córkę, więc jestem przeszczęśliwa, z drugim jak się uda, to chyba będzie już mi wszystko jedno, byle zdrowe- z pierwszym zeszło wiele lat.
A Ty pięknie realizujesz swój plan, skoro ma być parka Pół sukcesu już za Tobą Pięknie -
nick nieaktualnyNie wiem, czy to hormony, czy coś innego, ale jak czytam, że u Was wszystko dobrze, dzidzie zdrowe, zakupy udane, wizyty pomyślne, lepsze samopoczucie, to czuję się tak dobrze, spokojniej i szczęśliwie Tak po prostu
Sue, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Tygrysku gratuluję córeczki ciesze się ze u Was wszystko dobrze
Mizzelko ja też cały czas czułam chłopaka i wszyscy mi mówili, że będzie chłopak a tu psikus i jest dziewczyna a ph tez miałam 6 juz niedługo będziesz wiedziała kto tam u Ciebie mieszka w brzuszku. Ale najważniejsze, że te nasze cudeńka są zdrowe i sobie pięknie rosną
My wczoraj byliśmy ze znajomymi w Zakopanym na jeden dzień na basenach sobie trochę odpoczelismy. Dziś małe zakupy a wieczorem kino
Miłego dnia Kochane :-*Tygrysek, mizzelka lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Aha i tez uważam, że dziewczynka nie zabiera urody mamusi
Tygrysek, diamonds lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
mi sie strasznie chce slodkiego- nie moge sie opanowac.
jak nie mam to szukam. Dzis nie mialam to wstalam i znalazlam budyn czekoladowy ktory zaspokoil moje pragnienie;)
jak bede jesc tak codziennie slodkie to nie wiem jak bede wygaldac w lutym... -
Tygrysku, gratulacje!! Rzeczywiście, długo się przed Wami chowała Malutka
Ale może rzeczywiście tak jest, że chłopca łatwiej "dostrzec"? Ja się dowiedziałam w 14 tygodniu jakoś, że chłopak będzie
U mnie dziś dyskoteka w brzuchu Tomasz skacze raz z lewej na prawą stronę i wraca, potem jest przy pępku i od nowa Cudownie czuć te małe nóżki i piąsteczki
Miłego wieczorku! :*Gosiak, Tygrysek, słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dziękuje moje Misie za dobre słowa
Ja rano przepadłam w tym:
Oczywiście, że nie ma tu wszystkiego. Masakra, posegregowałam, poukładałam, policzyłam, spisałam.
Nie mogłam się odkopać.
To są body na krótki rękaw, od 0 do ok 1 roku:
Nie do ogarnięcia
Ciesze się, że mam na kogo liczyć.
Dziś powiedzieliśmy dziadkom o wnuczce, bardzo się cieszą, szczególnie moi bo mają same wnuki. Pokazywaliśmy płytkę z USG. No i debatowaliśmy nas imieniem.
Dla mnie to jest Natalka. Ale mój m. stwierdził, że on jeszcze poszuka. I szuka. Z jego predyspozycji zgodziłam się na ewentualne przemyślenia w sprawie Laury.
Może jak już ją zobaczymy, to będziemy wiedzieć kto to.
Mała daje już w ciągu dnia znać, tak się cieszę. Myślę, sobie wtedy: "mamuś, tu jestem, pamiętaj o mnie".Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 20:17
merida17, słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015