X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis postanowilam pojsc od duzego lumpka- zobaczymy czy cos upoluje- musze sie nauczyc polowac:D

Tygrysek, Ewelcia lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna poluj a później daj znać gdzie byłaś :)

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanych łowów Słoneczna :-)
    Tygrysku niezła kolekcja :-) miłego dnia Dziewczyny! :-*

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, bylam w tym eccofashion i sie zawiodlam

ciuszkow troche bylo malych ale body np wycenione na ok 16 zl, jakies grubsze ponad 20

to ja wole dolozyc pare zl i miec nowe- ten ciuchland sie nie sprawdzil:)

bede szukac innych:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na żelaznej podobno jest też fajny ciuch ale nie pamiętam nazwy... zaraz na rogu żelaznej i solidarności.

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Nie wiem czy u Was w miastach też są ale u mnie najbardziej sprawdza się co do ciuchow to Verona. Tam jest na kg i u nas mają bardzo fajnie rzeczy no ale póki co kupuję dla siostrzenicy a my w śr. Mamy wizytę coraz bliżej. Oby było dobrze. A dziś na obiad robię kopytka by się czymś zająć bo przyznam mam stres a do tego jakby objawy mi zanikly ale musi być ok:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 13:58

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena wlasnie zastanawialam sie czy wszytsko ok bo nei bylo Cie dawno- ale wchodzilam na Twoj profil i widzialam dobre nastroje zaznaczone tzn ze jest ok:)

Ewelcia- bedziesz testeowac ten ciuchland? jak bedziesz to daj znac czy warto tam podjechac:) bo ja musze wygospodarowac czas bo nadal pracuje i musze wiedziec czy warto:)

a ja robiew wlasnie kapusniak- w sumnei to robie pierwszy raz ale mam nadzieje ze wyjdzie;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno jest ok :) bo co by było gdyby ciągle te piersi nas bolały heheh.. albo inne objawy to byśmy zdychały... :D

a muszę się pochwalić że moje dziecko wariuje tak w brzuszku że wczoraj tatuś wyczuł dłonią :) w koncu! :)

i wybrałam już wózek, siostra męża ma synka i wczoraj bylysmy na spacerze. przewiozłam jej synka na dłuższy dystans i wypróbowałam... i żaden inny, fajny, lekki w prowadzeniu, lekki, zwrotny i w kazdej chwili jak ci nie pasuje mozesz zmienic na bezzwrotny :) super jest i poooooooojemny :)

http://allegro.pl/tutek-2014-wozek-tambero-wielofunkcyjny-2w1-3w1-i4705793053.html

wyniki mam super z krwi i moczu ale nadal zastanawiam sie czy nie mam infekcji tam na dole.. ale nic mnie nie swędzi ani nie piecze.. obawiam się jej i moze dlatego sobie ją wmawiam, ale w czwartek wizyta i niech robi mi posiew... niech śpię spokojnie :) a w razie co maść jest :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku wyprawka super, zazdroszczę że nie musisz aż tyle kupować i już masz.. ehh :)
    o to widzicie może kolejna córa będzie :D u mnie :) zobaczymy :) to będą kokardeczki <3 a jak synek to też go ustroje heheheh :)

zastanawiam sie czy nie kupic typowy plaszcz ciazowy.. w sumie planuje jeszcze dwie ciąże i by się może przydał na dłużej a nie wiadomo jak po porodzie bd wyglądać :)

Gosiak lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko ja tez mysle nad kurtka ciazowa- narazi emieszcze sie w swoje rzeczy - no ale pozniej sie nie zmieszcze- chyba kupie jak przestane sie dopinac:)

ja planuje jeszcze drugie na pewno

jesli drugi bylby chlopak to pewnie jeszcze trzecie bo chce tez corke;)

Gosiak lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe ja też chce chociaż jedną córkę i jednego chłopca :) ale nigdy nie wiadomo jak życie ułoży nam scenariusz :)

ja już w swoją zimową się nie dopinam :( także zakupy muszą być niedługo.. bo pogoda się diametralnie zmienia :<

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M. się odgraża, że jeszcze dwóch synów, więc zainwestowałam w porządną zimową kurtkę ciążową ;)

Sue lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak to szykuje się porządna gromadka :) widzę że 3 dzieci to nasze plany :D heheh :) a mówią że niż demograficzny..

a kupowałaś z jakiegoś sklepu? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 17:07

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Gosiak to szykuje się porządna gromadka :) widzę że 3 dzieci to nasze plany :D heheh :) a mówią że niż demograficzny..

a kupowałaś z jakiegoś sklepu? :D
    Ja tam na dwójkę jestem nastawiona, ale M. coś przebąkuje o 2 synach, gorzej jak będzie druga dziewczynka ;P
    U nas w Trójmieście przy trójce dzieci dostaje się kartę dużej rodziny i np. ma się darmowe przejazdy komunikacją miejską i wiele innych zniżek ;)
    A kurtkę mam taką - kupowałam na allegro, ale ona jest z bonprix
    http://wrzucaj.net/images/2014/10/20/kurtka.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 17:14

słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna sprawdze ten ciuch ale dopiero w przyszłym tygodniu bo teraz od jutra do niedzieli nie ma mnie w Polsce

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super i tak w tym tyg bym nie dala rady juz:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór

Nie bardzo mam czas na pisanie jak jestem z małą w domu. Wtedy trzeba się nią zająć :-)

Słoneczna Ewelcia z tego co doczytałam jesteście ze stolicy :-) a ceny w ciuchu powalające. Nie to co u mnie 1-2 zł za szt.
    jak byłam w ciąży z małą i później, ale to raz na pół roku tylko, jeździłam do factory na ursus. Tam w calzedonii, reserved, besta plus, coccodrillo i nie pamiętam innych marek ale dało się kupić małej dużo ciuchów w śmiesznych cenach. Od 5 zł w górę ale bez przesady.
    Factory chyba i drugi otworzyli ale nie byłam tam. Moja siostra cioteczna tam jeździła i sobie chwaliła. ;-)

Więc może tam spróbujcie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 23:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę jutro na badania - morfologia mocz. Sprawdzę jak tam moja tarczyca :-) czy leki ją utrzymują w normie.

w czwartek idę na wizytę na nfz ale bez usg
    w sobotę prywatnie do endokrynologa
    i muszę się umówić w końcu do znajomego na drugie połówkowe. Niech spojrzy swoim fachowym okiem kogo tym razem będzie witał na świecie :-)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest teraz Factory w Annopolu. bylam tam pare razy i jest smyk outlet:)
    tam sie wybiore tez.

Ewelcia to spory outlet- bylam tam z 2 mies temu a jeszcze wtedy nic nie kupilam.

ale ciuszkow bylo duzo:)

nie no sa takie ciuchlandy ze mozna kupic ale czasem ceny powalaja- bo po co mi uzywane body za 16zl..

teraz w ogole sa urodziny smyka i ciuszki niekotre sa przecenione.

diamonds lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

my już po laboratorium :-)

Jak wracałam do domu to miałam natrętne myślenie o śledziach po kaszubsku- i musiałam kupić. Masakra jakaś. Czułam ich smak w ustach. No przecież paranoja :-)
    Ale cóż, zachcianka została zaspokojona, wszystko popite mlekiem i na lepszy smak zagryzione mandarynkami :-) :-) :-)
    Powinnam gdzieś zapisywać takie combo żywieniowe, normalnie nie zjadłabym takiej kompozycji :-)

Waga w łazience przestała działać :-P nooo truuudnooo :-)
    Wiem że przytyłam, ale nie stresuję się na bieżąco ile :-)
    Może to i lepiej.

W Smyku często są przeceny i to całkiem spore,więc warto być cierpliwym :-) to może i my się wybierzemy do Annopopla :-) tylko trzeba kasy nazbierać co by było z czym jechać :-)

‹‹ 62 63 64 65 66 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ