Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Udanych łowów Słoneczna
Tygrysku niezła kolekcja miłego dnia Dziewczyny! :-*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Hej. Nie wiem czy u Was w miastach też są ale u mnie najbardziej sprawdza się co do ciuchow to Verona. Tam jest na kg i u nas mają bardzo fajnie rzeczy no ale póki co kupuję dla siostrzenicy a my w śr. Mamy wizytę coraz bliżej. Oby było dobrze. A dziś na obiad robię kopytka by się czymś zająć bo przyznam mam stres a do tego jakby objawy mi zanikly ale musi być ok:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 13:58
-
magdalena wlasnie zastanawialam sie czy wszytsko ok bo nei bylo Cie dawno- ale wchodzilam na Twoj profil i widzialam dobre nastroje zaznaczone tzn ze jest ok:)
Ewelcia- bedziesz testeowac ten ciuchland? jak bedziesz to daj znac czy warto tam podjechac:) bo ja musze wygospodarowac czas bo nadal pracuje i musze wiedziec czy warto:)
a ja robiew wlasnie kapusniak- w sumnei to robie pierwszy raz ale mam nadzieje ze wyjdzie;) -
na pewno jest ok bo co by było gdyby ciągle te piersi nas bolały heheh.. albo inne objawy to byśmy zdychały...
a muszę się pochwalić że moje dziecko wariuje tak w brzuszku że wczoraj tatuś wyczuł dłonią w koncu!
i wybrałam już wózek, siostra męża ma synka i wczoraj bylysmy na spacerze. przewiozłam jej synka na dłuższy dystans i wypróbowałam... i żaden inny, fajny, lekki w prowadzeniu, lekki, zwrotny i w kazdej chwili jak ci nie pasuje mozesz zmienic na bezzwrotny super jest i poooooooojemny
http://allegro.pl/tutek-2014-wozek-tambero-wielofunkcyjny-2w1-3w1-i4705793053.html
wyniki mam super z krwi i moczu ale nadal zastanawiam sie czy nie mam infekcji tam na dole.. ale nic mnie nie swędzi ani nie piecze.. obawiam się jej i moze dlatego sobie ją wmawiam, ale w czwartek wizyta i niech robi mi posiew... niech śpię spokojnie a w razie co maść jest -
Tygrysku wyprawka super, zazdroszczę że nie musisz aż tyle kupować i już masz.. ehh
o to widzicie może kolejna córa będzie u mnie zobaczymy to będą kokardeczki a jak synek to też go ustroje heheheh
zastanawiam sie czy nie kupic typowy plaszcz ciazowy.. w sumie planuje jeszcze dwie ciąże i by się może przydał na dłużej a nie wiadomo jak po porodzie bd wyglądać
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Mizzelko ja tez mysle nad kurtka ciazowa- narazi emieszcze sie w swoje rzeczy - no ale pozniej sie nie zmieszcze- chyba kupie jak przestane sie dopinac:)
ja planuje jeszcze drugie na pewno
jesli drugi bylby chlopak to pewnie jeszcze trzecie bo chce tez corke;)Gosiak lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:Gosiak to szykuje się porządna gromadka widzę że 3 dzieci to nasze plany heheh a mówią że niż demograficzny..
a kupowałaś z jakiegoś sklepu?
U nas w Trójmieście przy trójce dzieci dostaje się kartę dużej rodziny i np. ma się darmowe przejazdy komunikacją miejską i wiele innych zniżek
A kurtkę mam taką - kupowałam na allegro, ale ona jest z bonprix
http://wrzucaj.net/images/2014/10/20/kurtka.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 17:14
słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór
Nie bardzo mam czas na pisanie jak jestem z małą w domu. Wtedy trzeba się nią zająć
Słoneczna Ewelcia z tego co doczytałam jesteście ze stolicy a ceny w ciuchu powalające. Nie to co u mnie 1-2 zł za szt.
jak byłam w ciąży z małą i później, ale to raz na pół roku tylko, jeździłam do factory na ursus. Tam w calzedonii, reserved, besta plus, coccodrillo i nie pamiętam innych marek ale dało się kupić małej dużo ciuchów w śmiesznych cenach. Od 5 zł w górę ale bez przesady.
Factory chyba i drugi otworzyli ale nie byłam tam. Moja siostra cioteczna tam jeździła i sobie chwaliła.
Więc może tam spróbujcieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 23:26
-
nick nieaktualnyIdę jutro na badania - morfologia mocz. Sprawdzę jak tam moja tarczyca czy leki ją utrzymują w normie.
w czwartek idę na wizytę na nfz ale bez usg
w sobotę prywatnie do endokrynologa
i muszę się umówić w końcu do znajomego na drugie połówkowe. Niech spojrzy swoim fachowym okiem kogo tym razem będzie witał na świecie -
jest teraz Factory w Annopolu. bylam tam pare razy i jest smyk outlet:)
tam sie wybiore tez.
Ewelcia to spory outlet- bylam tam z 2 mies temu a jeszcze wtedy nic nie kupilam.
ale ciuszkow bylo duzo:)
nie no sa takie ciuchlandy ze mozna kupic ale czasem ceny powalaja- bo po co mi uzywane body za 16zl..
teraz w ogole sa urodziny smyka i ciuszki niekotre sa przecenione.
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
my już po laboratorium
Jak wracałam do domu to miałam natrętne myślenie o śledziach po kaszubsku- i musiałam kupić. Masakra jakaś. Czułam ich smak w ustach. No przecież paranoja
Ale cóż, zachcianka została zaspokojona, wszystko popite mlekiem i na lepszy smak zagryzione mandarynkami
Powinnam gdzieś zapisywać takie combo żywieniowe, normalnie nie zjadłabym takiej kompozycji
Waga w łazience przestała działać nooo truuudnooo
Wiem że przytyłam, ale nie stresuję się na bieżąco ile
Może to i lepiej.
W Smyku często są przeceny i to całkiem spore,więc warto być cierpliwym to może i my się wybierzemy do Annopopla tylko trzeba kasy nazbierać co by było z czym jechać