X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe/Lipcowe testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe/Lipcowe testerki :)

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis postanowilam pojsc od duzego lumpka- zobaczymy czy cos upoluje- musze sie nauczyc polowac:D

Tygrysek, Ewelcia lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna poluj a później daj znać gdzie byłaś :)

• Rybeńka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanych łowów Słoneczna :-)
    Tygrysku niezła kolekcja :-) miłego dnia Dziewczyny! :-*

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, bylam w tym eccofashion i sie zawiodlam

ciuszkow troche bylo malych ale body np wycenione na ok 16 zl, jakies grubsze ponad 20

to ja wole dolozyc pare zl i miec nowe- ten ciuchland sie nie sprawdzil:)

bede szukac innych:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na żelaznej podobno jest też fajny ciuch ale nie pamiętam nazwy... zaraz na rogu żelaznej i solidarności.

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Nie wiem czy u Was w miastach też są ale u mnie najbardziej sprawdza się co do ciuchow to Verona. Tam jest na kg i u nas mają bardzo fajnie rzeczy no ale póki co kupuję dla siostrzenicy a my w śr. Mamy wizytę coraz bliżej. Oby było dobrze. A dziś na obiad robię kopytka by się czymś zająć bo przyznam mam stres a do tego jakby objawy mi zanikly ale musi być ok:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 13:58

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalena wlasnie zastanawialam sie czy wszytsko ok bo nei bylo Cie dawno- ale wchodzilam na Twoj profil i widzialam dobre nastroje zaznaczone tzn ze jest ok:)

Ewelcia- bedziesz testeowac ten ciuchland? jak bedziesz to daj znac czy warto tam podjechac:) bo ja musze wygospodarowac czas bo nadal pracuje i musze wiedziec czy warto:)

a ja robiew wlasnie kapusniak- w sumnei to robie pierwszy raz ale mam nadzieje ze wyjdzie;)

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno jest ok :) bo co by było gdyby ciągle te piersi nas bolały heheh.. albo inne objawy to byśmy zdychały... :D

a muszę się pochwalić że moje dziecko wariuje tak w brzuszku że wczoraj tatuś wyczuł dłonią :) w koncu! :)

i wybrałam już wózek, siostra męża ma synka i wczoraj bylysmy na spacerze. przewiozłam jej synka na dłuższy dystans i wypróbowałam... i żaden inny, fajny, lekki w prowadzeniu, lekki, zwrotny i w kazdej chwili jak ci nie pasuje mozesz zmienic na bezzwrotny :) super jest i poooooooojemny :)

http://allegro.pl/tutek-2014-wozek-tambero-wielofunkcyjny-2w1-3w1-i4705793053.html

wyniki mam super z krwi i moczu ale nadal zastanawiam sie czy nie mam infekcji tam na dole.. ale nic mnie nie swędzi ani nie piecze.. obawiam się jej i moze dlatego sobie ją wmawiam, ale w czwartek wizyta i niech robi mi posiew... niech śpię spokojnie :) a w razie co maść jest :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tygrysku wyprawka super, zazdroszczę że nie musisz aż tyle kupować i już masz.. ehh :)
    o to widzicie może kolejna córa będzie :D u mnie :) zobaczymy :) to będą kokardeczki <3 a jak synek to też go ustroje heheheh :)

zastanawiam sie czy nie kupic typowy plaszcz ciazowy.. w sumie planuje jeszcze dwie ciąże i by się może przydał na dłużej a nie wiadomo jak po porodzie bd wyglądać :)

Gosiak lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko ja tez mysle nad kurtka ciazowa- narazi emieszcze sie w swoje rzeczy - no ale pozniej sie nie zmieszcze- chyba kupie jak przestane sie dopinac:)

ja planuje jeszcze drugie na pewno

jesli drugi bylby chlopak to pewnie jeszcze trzecie bo chce tez corke;)

Gosiak lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe ja też chce chociaż jedną córkę i jednego chłopca :) ale nigdy nie wiadomo jak życie ułoży nam scenariusz :)

ja już w swoją zimową się nie dopinam :( także zakupy muszą być niedługo.. bo pogoda się diametralnie zmienia :<

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M. się odgraża, że jeszcze dwóch synów, więc zainwestowałam w porządną zimową kurtkę ciążową ;)

Sue lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak to szykuje się porządna gromadka :) widzę że 3 dzieci to nasze plany :D heheh :) a mówią że niż demograficzny..

a kupowałaś z jakiegoś sklepu? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 17:07

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Gosiak to szykuje się porządna gromadka :) widzę że 3 dzieci to nasze plany :D heheh :) a mówią że niż demograficzny..

a kupowałaś z jakiegoś sklepu? :D
    Ja tam na dwójkę jestem nastawiona, ale M. coś przebąkuje o 2 synach, gorzej jak będzie druga dziewczynka ;P
    U nas w Trójmieście przy trójce dzieci dostaje się kartę dużej rodziny i np. ma się darmowe przejazdy komunikacją miejską i wiele innych zniżek ;)
    A kurtkę mam taką - kupowałam na allegro, ale ona jest z bonprix
    http://wrzucaj.net/images/2014/10/20/kurtka.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 17:14

słoneczna 85, mizzelka lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczna sprawdze ten ciuch ale dopiero w przyszłym tygodniu bo teraz od jutra do niedzieli nie ma mnie w Polsce

słoneczna 85 lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super i tak w tym tyg bym nie dala rady juz:)

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór

Nie bardzo mam czas na pisanie jak jestem z małą w domu. Wtedy trzeba się nią zająć :-)

Słoneczna Ewelcia z tego co doczytałam jesteście ze stolicy :-) a ceny w ciuchu powalające. Nie to co u mnie 1-2 zł za szt.
    jak byłam w ciąży z małą i później, ale to raz na pół roku tylko, jeździłam do factory na ursus. Tam w calzedonii, reserved, besta plus, coccodrillo i nie pamiętam innych marek ale dało się kupić małej dużo ciuchów w śmiesznych cenach. Od 5 zł w górę ale bez przesady.
    Factory chyba i drugi otworzyli ale nie byłam tam. Moja siostra cioteczna tam jeździła i sobie chwaliła. ;-)

Więc może tam spróbujcie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 23:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę jutro na badania - morfologia mocz. Sprawdzę jak tam moja tarczyca :-) czy leki ją utrzymują w normie.

w czwartek idę na wizytę na nfz ale bez usg
    w sobotę prywatnie do endokrynologa
    i muszę się umówić w końcu do znajomego na drugie połówkowe. Niech spojrzy swoim fachowym okiem kogo tym razem będzie witał na świecie :-)

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest teraz Factory w Annopolu. bylam tam pare razy i jest smyk outlet:)
    tam sie wybiore tez.

Ewelcia to spory outlet- bylam tam z 2 mies temu a jeszcze wtedy nic nie kupilam.

ale ciuszkow bylo duzo:)

nie no sa takie ciuchlandy ze mozna kupic ale czasem ceny powalaja- bo po co mi uzywane body za 16zl..

teraz w ogole sa urodziny smyka i ciuszki niekotre sa przecenione.

diamonds lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

my już po laboratorium :-)

Jak wracałam do domu to miałam natrętne myślenie o śledziach po kaszubsku- i musiałam kupić. Masakra jakaś. Czułam ich smak w ustach. No przecież paranoja :-)
    Ale cóż, zachcianka została zaspokojona, wszystko popite mlekiem i na lepszy smak zagryzione mandarynkami :-) :-) :-)
    Powinnam gdzieś zapisywać takie combo żywieniowe, normalnie nie zjadłabym takiej kompozycji :-)

Waga w łazience przestała działać :-P nooo truuudnooo :-)
    Wiem że przytyłam, ale nie stresuję się na bieżąco ile :-)
    Może to i lepiej.

W Smyku często są przeceny i to całkiem spore,więc warto być cierpliwym :-) to może i my się wybierzemy do Annopopla :-) tylko trzeba kasy nazbierać co by było z czym jechać :-)

‹‹ 62 63 64 65 66 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ