Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tymi zużytymi strzykawkami jest problem, bo u mnie w mieście nie ma specjalnych pojemników na odpady medyczne. W aptekach zbierają tylko stare leki. Zbieram wiec strzykawki w tych plastikowych opakowaniach do jednego woreczka a potem wyrzucam do normalnych pojemnikow na śmieci. Mam nadzieję że w sortowni jakoś to oddzielają.kochana córeczka 16.06.2016
-
Dziewczyny wrzucajcie te strzykawki do pojemników w aptekach, tak jak leki przeterminowane. Aptece jest wszystko jedno, bo i tak przyjeżdża firma, która to zabiera i utylizuje a oni nie sprawdzają co tam jest.
Lepiej tam, niż do zwykłych śmieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 11:20
-
Nie... nie urodziła. Ma skurcze ale nie aż takie żeby iść rodzic. Współczuję jej. A ja miałam w nocy taki skurcz ze aż się splakalam,ale dostałam kroplowke i jest git. Niby jutro mają mnie wypuścić wiec jestem szczęśliwa ale też mam lekkie obawy. Boje się ze dalej będzie twardniec brzuszek w domu i ci ja zrobię. Tu chociaż mogę Malutkiej posłuchać
Zrobili usg i wszytsko dobrze. Moja Niuńka waży tez 1.5kg
Ja jak się kułam w brzuszek to tez miałam problem z iglami. Ale wrzucalismy do osobnego woreczka i napewno sobie jakoś poradziliHelen, Joana33, evus, dais lubią tę wiadomość
Pati -
Witajcie dziewczyny!
Patrycjusz to już duża dziewczynka z Twojego maleństwa! Na pewno jesteś pod dobrą opieką!
My witamy się w 29 tygodniu!
Jak ten czas leci!
Mnie jak na razie brzuch przestał boleć i się spinać, zwiększyłam dawkę magnezu i jest dużo lepiej!
Miłego dnia!
Helen, evus lubią tę wiadomość
-
Hej ja po wizycie na porodowce dzisiaj kurcze i jakoś doszło do mnie, że czeka mnie to wszystko jakoś zaczęłam się bać myślałam, że dzięki takiej wizycie będę bardziej spokojna a zaczęłam się stresować.
Położne miłe Lekarze tez ciekawe jak to będzie tak na serio a nie w celach marketingowych... Oby było wszystko Wporzadku.
Na koniec zadzwonił do mnie mechanik samochodowy i oznajmił, że za naprawę należy się 1000 zł prawie się rozplakalam do telefonu tak się wq no ale trzeba się liczyć z tym, że jak przez 4 lata nie włożylo się ani złotówki to teraz czas na wydatki ;(;( ale przed świętami jakoś zabolała mnie taka suma z nerwów zapomniałam odebrać wyników badań i odbiorę dopiero w poniedziałek.Syn Filip 28 czerwiec -
Agabtm współczuję wydatku,pewnie ja tez bym się rozplakala. Zamiast na dzidzie przeznaczyć to trzeba na auto... no ale trzeba żeby dzidzia mogła bezpiecznie później jeździć.
Słuchajcie zabrali ta dziewczynę co ze mną leżała na wywołanie dostała kroploweczke ale jednak będzie miała cc bo coś jest nie tak (ale nie wiem co). Jestem całą podekscytowana razem z nią
Ciesze się ze jutro wychodzęAgabtm, kamenkaa, Joana33 lubią tę wiadomość
Pati -
Agata wspolczuje wydatkow, nas niebawem czekaja podobne bo padl katalizator wiec za wymiane + sprzet bedzie jakies 2,5 tys zlotych. Tyle, ze wiemy o tym od dawna i wciaz przekladamy ta naprawe i wreszcie sie zebralismy i jak bedziemy w Polsce w kwietniu umowilismy mechanika. Mnie wczoraj zlapal jeden bolesny skurcz i dzisiaj to samo. Nie przejmuje sie, bo wiecej sie nie pojawilo ale musze sie zaczac troche oszczedzac, bo ostatnio troche poszalam z podnoszeniem starszaka i pchaniem etc.
Gratuluje udanych wizyt i widze, ze maluchy juz 1,5 kg, wiec ciezko o maluchach mowic
Patrycjusz super, ze wychodzisz. Moje wywolywanie tez skonczylo sie CC, bo cos poszlo nie tak. Z tymi zastrzykami przypomnialyscie mi, ze po CC tez musialam brac jakies do brzucha i az mna potrzepalo na wspomnienie.
Zrobilam dzisiaj kilka dodatkowych zakupow online dla maluszka, siebie i starszaka. Jak przyjda (a ida z Chin) to sie pochwale. -
Agabtm wrote:Hej ja po wizycie na porodowce dzisiaj kurcze i jakoś doszło do mnie, że czeka mnie to wszystko jakoś zaczęłam się bać myślałam, że dzięki takiej wizycie będę bardziej spokojna a zaczęłam się stresować.
Położne miłe Lekarze tez ciekawe jak to będzie tak na serio a nie w celach marketingowych... Oby było wszystko Wporzadku.
Na koniec zadzwonił do mnie mechanik samochodowy i oznajmił, że za naprawę należy się 1000 zł prawie się rozplakalam do telefonu tak się wq no ale trzeba się liczyć z tym, że jak przez 4 lata nie włożylo się ani złotówki to teraz czas na wydatki ;(;( ale przed świętami jakoś zabolała mnie taka suma z nerwów zapomniałam odebrać wyników badań i odbiorę dopiero w poniedziałek.
Uuu obyś więcej nadprogeamowo tam nie poszła tylko do rodzenia szybciej nie !!!!! -
Patrcjusz cieszę się że wychodzisz
Mój Maz dziś miał wolne więc pojechaliśmy na spacerekpóźniej zaserwowal pizze:) a na koniec dnia posprzatal w łazience żebym jutro nie musiała się schylac:-) Kochany :-*
Weekend spędzi w pracy więc ja w domku na jutro zaplanowane sprzątanie pozostałych pokoi, spacer z chrzesnica i zrobienie deserku. No koleżanka popołudniu wpada:)
A co.do.wydatków to My ostatnio wydaliśmy 800 zł na nowe opony plus jakąś piasta prawie 4oo. No.Ale jak trzeba to trzeba
Miłego wieczorkuAgabtm, dais, Repose lubią tę wiadomość
-
Agabtm wrote:Kaja oby oby wogole to jeden koleś zemdlal jak anestezjolog mówił o zzo i tłumaczył jak odbywa się to znieczulenie najgorsze jest to, że jeszcze igły nie widział a już zszedł.... Także kobiety jednak są silne
No mój na widok mojej krwi (lekkiej rany ciemnej z palca) siedzi zawsze na dworzu bo blady jak ściana ,a co dopiero poród igły lub cc
Oj dużo silniejsze !! Ja zzo nawet nie widziałam i nie czułam bo taki stres przed cc bo decyzja w kilka sekund ordynator tylko mówił że przygotowana na cc byłam jak ta lala bo dwa dni wcześniej kosmetyczka mnie przygotowała na zwykłą wizytę u gina a ja mu na to że krwawienia nie planowałam w 38tc
Ps. Jestem ciekawa jak facet by przeżył takie akcje !!!! -
Kaja pewnie byłoby ciężko
hihihi
A to widzę, że nie jestem sama z wydatkami na auto.
Andziasm fajnie ze sam.z siebie umyl łazienkę. Mój też jest bardzo pomocny ale jak mu powiem to wtedy zrobi bo to typowy facet trzeba mu powiedzieć bo on nie widzi i nie wie, że trzeba hahaale jak mu powiem to pracuje dzielnie bez marudzenia
Helen, Andzia SM lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec