Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga jesli nie mialas skurczu to nie ma w tym nic zlego, ja w ogole ich nie kojarze az do dnia porodu. Albo nie mialam, albo na nie nie zwracalam uwagi. Teraz tez raczej nie mialam, dwa razy zabolal mnie caly brzuch od dolu do gory i nie wiem czy to to, czy cos innego. W kazdym razie bylo to przedwczoraj wieczorem jeden raz i wczoraj wieczorem drugi.
Andzia super maz, ja tez na mojego nie narzekam, bo sporo sprzata i za mnie robi odkad jestem w ciazy. Milego weekendu, ja zaczelam dzien od muffinek na sniadanie (dla nas wersja slona, dla synka na slodko). Raczej spedzimy w odmu, bo synka cos bierze i dzisiaj rano mial zrzeda, katar, placz i podwyzszona temperatura. Nie chcial z lozka wyjsc a teraz po sniadaniu tez chce tylko kreskowki ogladac.Andzia SM lubi tę wiadomość
-
Niby ból krzyża, taki jak na okres tez jest zaliczany do tych skurczy przepowiadajacych. Ja bym się tak na nich na razie nie skupiała. Mnie jak juz to krzyż pobolewa, ale to nie wiadomo czy od obciążenia czy od skurczy. Na pewno nie są obowiązkowe.
Milej soboty...nie chce mi się wstawać z łóżka -
A ja już ogarnelam pokoje i kuchnia. Rosolek się gotuje. A zaraz idę na spacerek
dotlenic siebie i Zuzie:-)
Co do zamówień z chin to zamowilismy w zeszłym tygodniu naklejkę drzewo na 170 cm z sowami i dodatkowe sowytaniej niż u Nas jedynie minus to czas oczekiwania ale do czerwca mamy czas
-
Andzia mnie zamowienie na ebayu z chin mocno zaskoczylo, bo zamawialam sporo roznych pieluszek wielorazowych 1 marca i wiekszosc juz mam w domu. Czesc rzeczy byla juz po tygodniu. My zamowilismy taka naklejke w Polsce w jednej z firm od dziewczyny z naszego forum. Juz jest na scianie i jestem mega zadowolona
Jedna z drzewem i sowkami, druga z drabina i sowkami + sowy na szafie dzieciecej. Zostalo nam jeszcze przyklejenie jednej naklejki w salonie i jeden w sypialni. Zazdroszcze mobilizacji, ja jeszcze nic nie ogarnelam z mieszkania i mam strasznego lenia.
Andzia SM lubi tę wiadomość
-
Ja musiałam się wyrobić. Bo umowilam się z Bratowa na spacer a popołudniu koleżanka na ploteczki przychodzi wiec musiałem się wyrobić
My w Polsce uparzylismy te naklejki ale koszt wyszedł by Nas koło180 zł a z chin za niecałe 40 to samo. Też zamowilismy więcej właśnie na mebelki. Białe kupiliśmy meble z zamysłem ze trochę je ubarwimy;) -
Ja naklejalam na tapety, wiec mialam obawy czy te z Chin by sie trzymaly, albo wrecz przeciwnie czy nie przykeilyby sie za mocno, ze nie daloby sie ich odkleic. Poki co z rzeczy z ebaya jestem zadowolona i zaskoczyla mnie jakos bawelny, bo spodziewalam sie raczej badziewia a nie rozni sie od tej z sieciowek. Mi wlasnie brakuje mobilizacji, bo mam caly weekend na sprzatnie i siedzenie w domu, wiec zaczelam od nic nie robienia
-
Ale dzis jestem zla okazalo sie ze kolor wozka ktory chcialam od tego roku zostal wycofany i juz go nigdzie nie ma wrrr. Ale mam pytanie do dziewczyn ktore maja adamex baraletta czy torbe podreczna da sie tam powiesic na raczce z wozka? Bo jeszcze na zywo tego wozka nie widzialam a bardzo mi sie podoba.
-
Hej Kochane! Ja się czuje źle. Brzuch jakiś dziwny. Sama nie wiem czy to mała się już rozpycha czy dalej jest twardy.
Wkurzyłam się bo dostałam receptę ze szpitala a w aptece okazało się ze wszystko na 100%,szlak mnie trafił. Ordynator się pomylił. W poniedziałek jadę po wypis wiec powiem żeby dał mi jeszcze raz receptę ze zniżka. Nie będę płacić 40zl za głupia luteine.
Oprócz tego jestem mega nie wyspana. Na ostatnia noc przywieźli dziewczynę która miała zapalenie pęcherza i latala chyba 40 razy do kibla i nie dawała mi spać. Po przednie noce tez nie spałam wiec padam na ryjek. Pozostaje się porządnie wykąpać,zjeść kolacyjke i w kime! Może jutrzejszy dzień będzie lepszy.
Buziaki :*
Pati -
Pazurku, chodzi Ci o torbę, która jest w komplecie?
Jeśli tak, to jest ona dopinana do rączki z brzegów torby na dwóch krótkich paskach
w zestawie dodany jest też długi pasek na ramię
Patrycjusz, z pewnoscią jutro będzie lepiej, gdy sie wyspiszA z tą receptą to faktycznie, dużo drożej
Aleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔 -
ja leżę od dwóch dni bez życia. brzuch strasznie ciągnie w dół. wczoraj był mega spięty cały dzień jakby wypełniony gazem balon. podjadłam troche magnezu i nospy i dziś rano było super, ale wystarczyło że trochę pochodziłam i znów to samo. no i to kłucie na dole niepokojące... umówiłam się na wizytę do mojej gin na poniedziałek żeby to sprawdzić. do tego czasu mam leżeć.
na TLC leci porodówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:02
-
Oj, to widze, że dużo z Was ma problem z twardnieniem brzuszka... Mnie raz tylko takie cos złapało, w czasie kąpieli, ale położyłam się, polałam brzuch ciepłą woda i przeszło. Ciekawe od czego to może byćAleksandra, 27.06.2016, 10:51, 54cm, 3600g
2017-7tc💔