Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kourtney wrote:Ja tez nie chcialam jeszcze mowic ale no nie bylo wyjscia. i tak mnie szef zapytal co sie dzieje to nie chcialam mu klamac. Gdybym sie dobrze czula i mogla pracowac odczekalabym jeszcze pare tygodni z tym.
U nas w rodzinie nadal nikt nic nke wie
A u was?Kourtney, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:No to pa. To chyba nie wymaga komentarza. Cuda sie zdarzają Ale nie w moim przypadku. Trzymajcie się i Wasze bobasy też.
Trzymaj się i nie poddawaj się
porób badania, jeśli to możliwe
ściskam i tulę mocno -
fairy_tale wrote:Pati, z tego, co widzę, to chyba Twój termin zbiega się z początkiem mistrzostw No i faktycznie z weselem 6 czerwca może być ciężko
-
nick nieaktualny
-
krysiak wrote:A kiedy robiłaś te ostatnia?
w pon, rowno 48h wczesniej.
Kourtney - dzisiaj 21. przyrost jest ale taki niby jednak.
wiem co lekarz powie. ze nic nie widzi ale trzeba poczekac i bede sie jeszcze tydzien wozic z nadzieja. jestem wsciekla na siebie, ze zrobilam to badanie. Losu nie odkrece a przynajmniej mialabym mily wieczor20.10.2015 - 7tc. [*] -
To i ja sie melduje po wizycie na ktorej nie dowiedzialam sie nic, zupełnie nic. Nawet nue zostalam zbadana. Lekarz mnie zapytal skad wiem ze jestem w ciąży? Ja na to że zrobilam test a on na to ze to nie miarodajny test, wypisal mi skierowanie na usg i tyle. Czuje sie jak oszustka
-
DeLaCruz wrote:To pierwszy wynik. W pierwszej ciąży 15dpo było 291, a 17dpo coś ok 600-700. W sumie mieści się w widełkach z laboratorium. Tylko zaskoczenie, że taka wysoka
-
Quatriona wrote:To i ja sie melduje po wizycie na ktorej nie dowiedzialam sie nic, zupełnie nic. Nawet nue zostalam zbadana. Lekarz mnie zapytal skad wiem ze jestem w ciąży? Ja na to że zrobilam test a on na to ze to nie miarodajny test, wypisal mi skierowanie na usg i tyle. Czuje sie jak oszustka