Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale burak z Twojego lekarza ! Ja bym poszukała innego natychmiast !
A ja właśnie ucięłam sobie drzemkę, śniło mi się że zaczął mnie boleć dół brzucha po boku i straciłam przytomność... Od razu sie obudziłam z walącym sercem jak młot... Mam nadzieję że ten sen to nie przypowiednia kolejnej pozamacicznej -
Zołzi wrote:Super! Ładnie rośnie! Lekarz kazał Ci bety robic? Bo mi powiedzial po 2 badaniach zebym nie robila wiecej tylko na usg... Ale jak tu wytrzymac... chyba po cichu w tajemnicy przed nim przejde sie jutro ...
nie bylam jeszcze u lekarza, ale podejrzewam ze tez by mi nie kazal. Jednak jak sama wiesz ciezko wytrzymac:) -
nick nieaktualnyDzień dobry. A ja dzisiaj prawie nic nie pospalam. Poszłam do łóżka wpradzie już o 20.45 ale po godzinie było po spaniu i do rana raczej czuwalam.... Cała noc mnie mdlilo i to uczucie nie daje mi spać. Nie wiem jak ja dzisiaj będe funkcjonować w pracy. Z Mdłościami w dzień radzę sobie jedząc coś i żując, a w nocy.... Kiepska sprawa choć i tak pocieszam sie, ze przynajmniej nie wymiotuje. Ale już czekam na weekend, całe dwa dni bede sie po prostu tylko byczyć i nic nie robić!
-
Bardzo zawiedziona bylam ta wizyta a tak sie na nia cieszylam. Zapisana jestem dzis do drugiego lekarza. Na szczescie mam ich z ubezpieczenia od meza z pracy wiec nie placilam za wizyte procz skladki miesiecznej. Moj lekarz prowadzacy z poprzedniej ciazy jest na Nfz ale do niego ide dopiero 28. Przez tego wczoraj zaczelam myslec ze mam ciążę urojona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 07:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQuatriona wrote:Bardzo zawiedziona bylam ta wizyta a tak sie na nia cieszylam. Zapisana jestem dzis do drugiego lekarza. Na szczescie mam ich z ubezpieczenia od meza z pracy wiec nie placilam za wizyte procz skladki miesiecznej. Moj lekarz prowadzacy z poprzedniej ciazy jest na Nfz ale do niego ide dopiero 28. Przez tego wczoraj zaczelam myslec ze mam ciążę urojona
Quatriona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja też dziś wizytuję o 15:45. Mam nadzieję, że Bubus ładnie sobie rośnie. Trzymajcie kciuki.
Stardust strasznie mi pzykro. Liczyłam na cud. Ściskam Cię mocno.
Sedinum, dopieo co Clara miała to samo. Nie denewuj się. Jeden niższy pzyrost nie znaczy, że jest źle. Idź do lekarza i się nie stresuj.sedinum82, mmarzenak, krysiak, Kawokado lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Hania222 wrote:nie bylam jeszcze u lekarza, ale podejrzewam ze tez by mi nie kazal. Jednak jak sama wiesz ciezko wytrzymac:)
Oj baaardzo cięzko tym bardziej ze mieszkam obok laboratorium i bete mam za 17zł Jak krew oddam do 9.00 to o 13.30 mam wyniki. chodziłabym co 2 dzień, ale skoro lekarz mówi żeby nie chodzić to bede grzeczna i nic na własną rękę nie bede kombinować. No chyba że zaczne się stresować mysleniem czy wszystko w porządku to wtedy w ramach uspokojenia pójdę