Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MerlinMo wrote:Powiedziałam w pracy...
Nie spodziewałam się takiej reakcji ale powiedziała mi że się cieszy i że wcale mnie nie wygrania ale jak bedzie trzeba to mam iść na chorobowe i się nie przejmować
Trafili się nam sami dobrze reagujący szefowie jak się okazuje
Ciekawa jestem reakcji mojego - od razu Wam napiszę czy nie padł na zawał ze zdziwienia, ale to najwcześniej we wtorek jeśli w pn będzieMerlinMo lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Hania222 wrote:A ja mam do Was pytanie.
Jutro konczę 5 tydz, a dalej nie mam mdłości (nie zebym tesknila) ale zawsze to dobry znak. Jedyne to odczuwam to czesto chodze do toalety, piersi bola, ale tez nie do przesady, no i wczoraj mozna powiedziec ze mam nadmiar sliny. Tylko czy to ma cos wspolnego z ciaza to nie wiem.Moze za bardzo zaczynam sie przejmowac , ale bardzo bym chciala zeby teraz bylo wszystko w porzadku. -
Abra wrote:Trafili się nam sami dobrze reagujący szefowie jak się okazuje
Ciekawa jestem reakcji mojego - od razu Wam napiszę czy nie padł na zawał ze zdziwienia, ale to najwcześniej we wtorek jeśli w pn będzieHelenucha Klucha, krysiak, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, chciałam mdłości no to mam ;-( chyba umrę; -) na jedzenie nie mogę patrzeć a muszę stać przy garach bo dziś mamy gości, nie wiem jak przetrwać ten dzień ale muszę dac radę, jakoś (byle nie zwymiotowaćć, byle nie zwymiotować )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 13:02
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! ciężko za Wami nadążyć
Ja mam wizytę 22.10 i strasznie chciałabym już zobaczyć serduszko. To czekanie jest straszne!
Miłego dnia Wszystkim mamusiommmarzenak, sedinum82, krysiak, Kourtney, Annielove, Zołzi lubią tę wiadomość
Mały Ryś -
Jadę sobie do pracy staje na czerwonym świetle i tak jakby do mnie dotarło: Panie Boże ja jestem w ciąży! I Helena i Jenny i wszystkim Wam którym się udało i się poryczałam w tym samochodzie. Masakra jaka wariatka
MerlinMo, Abra, mmarzenak, sedinum82, Kawokado, Kourtney, Annielove lubią tę wiadomość
-
Ja tez nie mam mdłości
Zdarzyło mi się jednak ze dwa razy zwymiotowalamm...
-
Pati_89 wrote:Jadę sobie do pracy staje na czerwonym świetle i tak jakby do mnie dotarło: Panie Boże ja jestem w ciąży! I Helena i Jenny i wszystkim Wam którym się udało i się poryczałam w tym samochodzie. Masakra jaka wariatka
Miewałam podobnie, poryczałam się raz przy biurku na samą myśl
A co tam - teraz to wszystko nam wolnommarzenak, krysiak, Kawokado lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Quatriona wrote:No to chyba przyjdzie mi sie z wami pozegnac. Mialam usg. Maly pecherzyk wygladajacy na 4/5 tydzień. Prawdopodobnie sie nie rozwija. Jest tez Mozliwosc ciazy pozamacicznej. Jestem zrozpaczona.
-
Quatriona wrote:No to chyba przyjdzie mi sie z wami pozegnac. Mialam usg. Maly pecherzyk wygladajacy na 4/5 tydzień. Prawdopodobnie sie nie rozwija. Jest tez Mozliwosc ciazy pozamacicznej. Jestem zrozpaczona.
Przykro mi Kochana, że nie usłyszałaś dobrych wieści.
Ale wg mnie jeszcze nic straconego, także spróbuj chociaż myśleć pozytywnie.
Kiedy masz kolejną wizytę, żeby móc coś więcej ustalić?Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Quatriona wrote:21 mam usg
Mam nadzieję, że w tym czasie wszystko się prawidłowo rozwinie i będzie już mogła odetchnąć
Trzymam kciuki :*Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmarzenak wrote:czy uderzają Was czasami takie fale gorąca? czy tylko ja tak mam..
-
No to jak 4/5 to przecież moze tak być. Ech Ci lekarze, straszą tylko. Kochana moze być, ze miałaś później owu i dlatego tak. Spokojnie czekaj na usg za tydzień i będzie dobrze.sedinum82 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki