Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Stardust, przykro mi
Pati89, ja też walczę z bólem piersi a zwłaszcza brodawek. Mam wrażenie jakby było -30`C a ja w krótkim rękawku na dworze. Ból mega. Najgorzej przy zmianie temperatury. Do tego ciągle i zimno, po domu noszę sweter, na to wełnianą narzutę i jeszcze nakrywam się kocem, masakra I te ciągle pełny pęcherz, najgorzej w nocy, bo muszę schodzić na dól bo sypialnia na górze a na górze łazienkę mamy nie wykończoną i tak latam po schodach góra - dół, najgorzej jak się położę i znów mi się chceWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:44
-
W pierwszej ciąży też mnie strasznie swedzialy piersi - rosną i skóra się rozciąga teraz karmię piersią, wiec nie odczuwam zmian, ale za to mam dużo więcej mleka.
Na rozstępy polecam lotion z Babydream - brzuch miałam ogromny i ani jednego rozstepu I nie zapominajcie o boczkach i udach (zwłaszcza wewn strona)💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualny
-
DeLaCruz wrote:W pierwszej ciąży też mnie strasznie swedzialy piersi - rosną i skóra się rozciąga teraz karmię piersią, wiec nie odczuwam zmian, ale za to mam dużo więcej mleka.
Na rozstępy polecam lotion z Babydream - brzuch miałam ogromny i ani jednego rozstepu I nie zapominajcie o boczkach i udach (zwłaszcza wewn strona)
Ja na rozstępy codziennie smaruję się balsamem Palmer`s od kilku dni, jestem zadowolona z konsystencji i wchłaniania i do tego ładnie pachnie:-) zobaczymy jak efekty nad tym Babydream pomyślę jak ten skończę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQuatriona wrote:To i ja sie melduje po wizycie na ktorej nie dowiedzialam sie nic, zupełnie nic. Nawet nue zostalam zbadana. Lekarz mnie zapytal skad wiem ze jestem w ciąży? Ja na to że zrobilam test a on na to ze to nie miarodajny test, wypisal mi skierowanie na usg i tyle. Czuje sie jak oszustka
-
nick nieaktualny
-
Quatriona wrote:To i ja sie melduje po wizycie na ktorej nie dowiedzialam sie nic, zupełnie nic. Nawet nue zostalam zbadana. Lekarz mnie zapytal skad wiem ze jestem w ciąży? Ja na to że zrobilam test a on na to ze to nie miarodajny test, wypisal mi skierowanie na usg i tyle. Czuje sie jak oszustka
-
nick nieaktualnyEwciaM wrote:Ja dziś po wizycie i USG :
CRL: 0,31cm
GS: 1,35cm.
I bije już serduszko
Gratulacje to ile mm mial zarodek? 3mm? To mialas szczescie ze tak szybko udalo sie
Annielove nie wiem czy z dwoma wazne zeby chociaz jeden byl tam nadal z bijacymWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 22:09