Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Clara wrote:Dziewczyny, zapomniałam napisać: w mojej macicy widoczne dwa pęcherzyki ciążowe:) w jednym rogu jeden i w drugim drugi. No myślałam ze zjazde w gabinecie:) a reakcja mojego męża- do tej pory płacze ze śmiechu:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:No to pa. To chyba nie wymaga komentarza. Cuda sie zdarzają Ale nie w moim przypadku. Trzymajcie się i Wasze bobasy też.
Wiem, jak to jest... Byłam na podobnym etapie, co Ty, też miałam kilka usg na "potwierdzenie potwierdzenia" i ostateczna diagnoza była taka, że nic się w tym pęcherzyku już dalej nie rozwinie. Postaraj się odpocząć i zająć myśli czymś innym, chociaż to bardzo ciężkie, zwłaszcza na początku. Teraz najważniejsze jest Twoje zdrowie i samopoczucie. Trzymaj się! :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Czesc. Wrociłam od lekarza rodzinnego. Nie bylam w stanie rano isc do pracy. Zaraz jak sie obudzilam poszlam obejmowac kibel w lazience
Zadzwonilam do szefa i wzielam urlop na żądanie, powiedzialam ze po poludniu dostarcze l4 od lekarza ze sie bardzo zle czuje. Powiedzial ze ok.
Pojechalam do rodzinnego i wypisal mi do piątku na razie tylko bo jutro ide do ginekologa to zobacze co on wypisze....
Wiec teraz musze doczolgac sie jakos do pracy z moim l4 i nie wiem czy powiedziesz juz szefowi?
hej!ja tez juz na l4 ale dlatego ze przeziebienie mnie zlapalo:( syrop z cebuli do korpo sie nie nadaje,wiec sobie leniuchuje i czytam wszytso o ciazy jeszcze bym nie mowila w pracy:) no chyba,ze nadgodziny macie to wtedy juz szybciej:)Kourtney lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Ja znowu chodze ciagle sikac . Zawsze tak mialam przy okresie ze chodzilam sikac non stop i teraz tez tak mam. Az sie boje co bedzie jak dzidzia serio zacznie uciskac na pecherz
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffa wrote:hej!ja tez juz na l4 ale dlatego ze przeziebienie mnie zlapalo:( syrop z cebuli do korpo sie nie nadaje,wiec sobie leniuchuje i czytam wszytso o ciazy jeszcze bym nie mowila w pracy:) no chyba,ze nadgodziny macie to wtedy juz szybciej:)
Ja tez nie chcialam jeszcze mowic ale no nie bylo wyjscia. i tak mnie szef zapytal co sie dzieje to nie chcialam mu klamac. Gdybym sie dobrze czula i mogla pracowac odczekalabym jeszcze pare tygodni z tym.
U nas w rodzinie nadal nikt nic nke wie
A u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:38
Pati_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Helen super, gratuluje bardzo. Ja znalazłam sposób na moje bezustanne mdłości, właściwie koleżanka mi go podpowiedziała i wzięłam sie za żucie gumy. Któraś tutaj pisała, ze leci po gumę no i okazało sie, ze u mnie tez działa. Mdłości nadal sa, ale lżejsze no i zawsze to lepiej żuć gumę niż non stop coś jeść
Ja z rana leciałam do sklepu po gumyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:38
Kourtney, krysiak lubią tę wiadomość