X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clara wrote:
    Dziewczyny, zapomniałam napisać: w mojej macicy widoczne dwa pęcherzyki ciążowe:):):) w jednym rogu jeden i w drugim drugi. No myślałam ze zjazde w gabinecie:):):) a reakcja mojego męża- do tej pory płacze ze śmiechu:):):)
    Gratulacje!!! Celny strzał hihi to Twoja pierwsza ciaza?

201703012752.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pa. To chyba nie wymaga komentarza. Cuda sie zdarzają Ale nie w moim przypadku. Trzymajcie się i Wasze bobasy też.

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    No to pa. To chyba nie wymaga komentarza. Cuda sie zdarzają Ale nie w moim przypadku. Trzymajcie się i Wasze bobasy też.
    :-(

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Pati_89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratujcie! Tak mnie sutki swędzą że już nie wiem czym mam je posmarować :/

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Morwa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Strasznie mi przykro :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus wrote:
    Gratulacje!!! Celny strzał hihi to Twoja pierwsza ciaza?
    ciąża 5, dwie z nich donoszone- na ten czas.

• fairy_tale Ekspertka

Wysłany: 14 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

Wiem, jak to jest... Byłam na podobnym etapie, co Ty, też miałam kilka usg na "potwierdzenie potwierdzenia" i ostateczna diagnoza była taka, że nic się w tym pęcherzyku już dalej nie rozwinie. Postaraj się odpocząć i zająć myśli czymś innym, chociaż to bardzo ciężkie, zwłaszcza na początku. Teraz najważniejsze jest Twoje zdrowie i samopoczucie. Trzymaj się! :*

9ewns65gxjq3gces.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust przykro mi bardzo :( trzymaj sie i wracaj do gry gdy będziesz na to gotowa.

• Helen Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    Helen super, strasznie się cieszę. Ja mam wizytę jutro i już oczywiście się stresuję. Na sczzęscie mąż będzie ze mną :]
    ze mną też był :)

feegu6l.png
  • sedinum82 Przyjaciółka

Wysłany: 14 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Dziewczyny ratujcie! Tak mnie sutki swędzą że już nie wiem czym mam je posmarować :/

ahahaha;] mnie tez:(

20.10.2015 - 7tc. [*]
  • sedinum82 Przyjaciółka

Wysłany: 14 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    strasznie mi przykro :(

20.10.2015 - 7tc. [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:

Mi te gumy mietowki niestety nie pomagaja...kolacja juz w kibelku. Niestety albo stety jak kto na to patrzy :)
    Kourtney, ja nie wymiotuje, mnie po prostu mdli gdy nie jem wiec taki mam sposób na te moje mdłości :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:

Przykro mi :(

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sedinum82 wrote:
    ahahaha;] mnie tez:(
    Krem na rozstępy zwykły balsam olej kokosowy wazelina teraz spróbowałam zwykłej nivei i chyba pomaga :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu chodze ciagle sikac . Zawsze tak mialam przy okresie ze chodzilam sikac non stop i teraz tez tak mam. Az sie boje co bedzie jak dzidzia serio zacznie uciskac na pecherz :D

Pati_89 lubi tę wiadomość

• Effa Debiutantka

Wysłany: 14 października 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Czesc. Wrociłam od lekarza rodzinnego. Nie bylam w stanie rano isc do pracy. Zaraz jak sie obudzilam poszlam obejmowac kibel w lazience :/
    Zadzwonilam do szefa i wzielam urlop na żądanie, powiedzialam ze po poludniu dostarcze l4 od lekarza ze sie bardzo zle czuje. Powiedzial ze ok.
    Pojechalam do rodzinnego i wypisal mi do piątku na razie tylko bo jutro ide do ginekologa to zobacze co on wypisze....
    Wiec teraz musze doczolgac sie jakos do pracy z moim l4 i nie wiem czy powiedziesz juz szefowi?

hej!ja tez juz na l4 ale dlatego ze przeziebienie mnie zlapalo:( syrop z cebuli do korpo sie nie nadaje,wiec sobie leniuchuje i czytam wszytso o ciazy :) jeszcze bym nie mowila w pracy:) no chyba,ze nadgodziny macie to wtedy juz szybciej:)

Kourtney lubi tę wiadomość

gannlhb8ecs31cqp.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Ja znowu chodze ciagle sikac . Zawsze tak mialam przy okresie ze chodzilam sikac non stop i teraz tez tak mam. Az sie boje co bedzie jak dzidzia serio zacznie uciskac na pecherz :D
    To też latam mąż już się śmieje że znowu idę.

Kourtney lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effa wrote:
    hej!ja tez juz na l4 ale dlatego ze przeziebienie mnie zlapalo:( syrop z cebuli do korpo sie nie nadaje,wiec sobie leniuchuje i czytam wszytso o ciazy :) jeszcze bym nie mowila w pracy:) no chyba,ze nadgodziny macie to wtedy juz szybciej:)
    Taa u mnie ciazowe strony tez w obrotach :)
    Ja tez nie chcialam jeszcze mowic ale no nie bylo wyjscia. i tak mnie szef zapytal co sie dzieje to nie chcialam mu klamac. Gdybym sie dobrze czula i mogla pracowac odczekalabym jeszcze pare tygodni z tym.

U nas w rodzinie nadal nikt nic nke wie ;)
    A u was?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:38

Pati_89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysiak wrote:
    Helen super, gratuluje bardzo. Ja znalazłam sposób na moje bezustanne mdłości, właściwie koleżanka mi go podpowiedziała i wzięłam sie za żucie gumy. Któraś tutaj pisała, ze leci po gumę :) no i okazało sie, ze u mnie tez działa. Mdłości nadal sa, ale lżejsze no i zawsze to lepiej żuć gumę niż non stop coś jeść :)

Ja z rana leciałam do sklepu po gumy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 19:38

Kourtney, krysiak lubią tę wiadomość

‹‹ 99 100 101 102 103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ