Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez nie mam problemow z wizytami w toalecie mimo suplementacji zelazem
Agata powodzenia na wizycie, ja mam we wtorek juz po polskiej stronie granicy
U mnie na plusie ok 5-6 kg, ale idzie w gore wiec bywa nawet, ze niektore dni 7 kg, mam manie i waze sie codziennie
Taka zgapa, jakby ktoras szukala informacji o wadze maluszkow w brzuszku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 12:11
Agabtm, mmarzenak, Repose, Helen lubią tę wiadomość
-
Mmarzenak bardzo fajna z tym, że są dwie szkoły jedni twierdzą, że Sypialnia powinna być miejscem gdzie się śpi i dodatkowe bodźce nie są wskazane bo to rozprasza dziecko. Druga szkoła, dlaczego by nie skorzystać może akurat pomoże w usypianiu. Sama nie wiem za czym się opowiedzieć mnie się podobają takie rzeczy
ciekawa jestem opinii reszty
Syn Filip 28 czerwiec -
Witamy się w 30 tygodniu. Boziu to już coraz bliżej porodu
U nas po świętach spokojnie nie przesadzilam ze świątecznymi przysmakami więc waga też nie poszła w górę
Gratuluję udanych wizyt
my idziemy we wtorek na USG już nie mogę się doczekać
Byliśmy wczoraj na małych zakupach. Kupiliśmy wanienke i gąbką żeby położyć na dno wanienki.stwierdziliśmy że na pocztek będziemy się pewniej czuli przy kąpieli.
kupiliśmy też piekuszki tetrowe, prześcieradła, podkład pod prześcieradło, klin, szczotke, cążki do pazurkow i dla mnie podkłady poporodowe, majtochy, nakładki na brodawki,wkładki laktacyjne i jeszcze jakieś tam drobiazgi
a jeszcze tyle rzeczy do kupieniawolę wcześniej zrobić zakupy bo już nie chce mi się tak biegać po sklepach.
mmarzenak, Repose, Helen lubią tę wiadomość
-
Mmarzenak ja uwazam ze zakup lampki to dobry pomysl przeciez w nocy idac do dziecka nie chcemy wybic sobie zebow bladzac po omacku a nie bedziemy tez zapalac swiatla bo to juz calkiem rozbudzi maluszka i mnie tez przy okazji a jaka to ma byc lampka to juz kazda z nas zdecyduje
twoj wybor akurat mi sie podoba
Smerfetka spokojnie jeszcze zdazymy wszystko kupic :p gratuluje 30 tygodnia
Agabtm co u ciebie ciekawego?
mmarzenak lubi tę wiadomość
-
Kochane mam pytanie czy używała któraś z was wózek maxi cosi ?
Nastawilismy się na camarello ale mąż wycztal dużo kiepskich opini o spacerowkach i już sami nie wiemy co wybraći właśnie maxi cosi ma dobre opinie stąd moje pytanie.