Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziak trzymaj się
Będzie dobrze :-*
Co do spacerku to zastanawiałam się czy dam rade ale tak jak mówię spacerkiem z przerwami i daliśmy radęLudzi było sporo ale nie tyle co w weekend (czytałam na necie o sporej ilość osób). Lodu już nie było. Jakieś pozostałości już pod koniec, akurat jak było lekko pod górkę
CO do zakupów to odhaczamy powiliZostało jeszcze trochę rzeczy ale to już na maj:) Zostało łóżeczko, materac, wanienka ze stojakiem, przewijak, niania elektryczna to z tych droższych rzeczy
No ale uciekać trzeba
-
Madziak jesteś oczywiście w szpitalu? Trzymaj się kochana, wiem, że się boisz, ale zobaczysz, że z dzidzią będzie wszystko ok.
Ja odczuwam od paru dni (po podróży) takie kłucia jakby w pochwie albo w szyjce i trochę się tym martwięA wizyta dopiero za tydzień. Mam nadzieję, że to nic poważnego.
Wczoraj skończyłam dwa kocyki minky:
beatas, evus, Repose lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Agabtm wrote:Madziak skoro tak chluslo to jedz na IP podłącza Ci ktg i sprawdza wszystko.
Moli fajnie wygląda stronka zaraz się w nią wczytamJa dzisiaj do mamy na gołąbki _)
Byłam na usg, wody na poziomie 3,5. Leżymy dalej. Oby jak najdłużej.
Dziękuję wszystkim kibicującym :-*
Patrycjusz, beatas, nesone lubią tę wiadomość
-
madziak2202 Trzymaj się Kochana!! Na pewno pójdzie wszytsko dobrze! Słyszałam że jak odchodza wody to jest szybszy poród (ale wiem czy to prawda). Dostałaś sterydy wiec z Kubusiem będzie wsyztsko dobrze!!
Trochę mnie nastraszylas tymi wodami... i faktycznie może kupie ten test,choć wydaje mi się ze to ewidentnie śluz (bo jest przeźroczysty i takie jak białko).
Dziewczyny,napiszcie jak jest u was,bo tylko Madzia mi odpowiedziała?
Jane ja miałam takie kłucie.Myslalm ze to przez ta szyjke ze się skraca,ale okazało się ze miałam grzybki,dostałam na 10 dni clotrimazol a globulakach i jak ręką odjął. Wiec to może zwykła infekcja...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:49
Pati -
Patrycjusz, to mnie pocieszyłaś z tym kłuciem, bo ja od paru tygodni walczę z infekcją. Myślałam, że mi przeszła po lekach, ale może faktycznie kłucie to jej objaw, a innych nie mam. Boję się tylko, żeby mi się szyjka nie skracałakochana córeczka 16.06.2016
-
Patrycjusz ja też mam bardzo dużo wydzieliny. Mleczna, czasem jak śluz płodny, różnie. Ale wody są na prawdę jak woda. I byłoby ich dużo raczej.
Madziak trzymaj się i leż ile wlezie. Zawsze to 2-3 dni dłużej dla Malucha. Gdybyś dotrwała do 34 tyg to już późne wcześniactwo, zawsze to bezpieczniejszy czas.
Co do tych wód to powiem Wam, że mi przebili pęcherz i poród był o tyle fajny, że był poślizg i łatwiej było wyprzeć dziecko. A z kolei byłam przy porodzie przyjaciółki i jej odeszły wody najpierw i masakra. Non stop mokro, non stop pościel jak obsikana i non stop wymiana wkładek. Na koniec wód już nie było i ciężkie było same parcie. Więc chyba wolę jak pęcherz przebiją.