Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziak kochana trzymajcie sie tam trzymam kciuki :*
Andziasm tez zazdroszcze tych gor ^^
Helen ja tak samo majty L kupuje no bo jeszcze wkladka spora musi w nie wejsc i wgl. No i dziekuje za stworzenie pieknej tabelki :* sporo pracy cie to kosztowalo
Jane naprawde ladne kocyki
Agabtm a w miare ok tylko paskudna grypa mnie dopadla i okropnie sie czuje i chyba bede musiala przelozyc wizyte u ginekologa bo znajomy mial wypadek samochodowy i niestety bedzie pogrzeb . a co u ciebie :*
Iw78 a nie musisz lezec ani nic jak szyjka taka krotka?Andzia SM, Helen lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny, ja dzis po badaniach, kolejka byla na 40min..nasiedziałam się nieźle. ciekawa jestem jak wyniki bo krew to z badania na badanie coraz gorsza pomimo suplementacji żelazem
Patrycjusz, ja też mam upławy w ciąży takie białawe, lekko wodniste. na początku to ciekło ze mnie dość mocno ale to z powodu luteiny, którą brałam bardzo długo.
Wypatrzyłam dziś promocje, na Agito, może którejś z Was się przyda "Promocja w AGITO - tylko dziś wszystko dla dzieci do -50% taniej!"Helen, Ollaala lubią tę wiadomość
-
Mmarzenak skąd zamawialas kocyk masz jakiś link??
Piękne kocyki Ci wyszły rzeczywiście macie w podobnej kolorystyce czemu nie umiem szyć aaaaaa!!!!
Repose uuuu to kiepsko u Ciebie, pogrzeby to podobno kiepski pomysł mi lekarka powiedziała, że lepiej unikać bo to ogromny stres. Tez mieliśmy jeden w listopadzie i odpuscilam bo to rzeczywiście ogromne przeżycie...
Ja ze względu na luteine tez wkładki higieniczne noszę. Śluz raczej w normie bez zmian.
Co do osłonek lepiej kupić jak rzeczywiście będą potrzebne rozmiar musisz przymierzyć tak aby zakrywala ciemna stronę piersi.Patrycjusz, Ollaala lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Mmarzenak śliczna pościel i kocyki
Faktycznie mamy podobny gust co do kolorów
Madziak dawaj znać co u Was?
Mnie chyba dopadł syndrom wicia gniazda, bo ciągle się boję, że nie zdążę wszystkiego przygotować i wpadłam w szał kupowania. Wczoraj w końcu zakupiłam szlafrok i koszulę do szpitala, a dziś jadę po komodę do ikei - mają teraz promocję, więc wyjdzie trochę taniej. Jak Mój wróci za tydzień to ogarniamy temat łóżeczka. Zakupy w gemini w przechowalni, podobnie na allegro, więc idę jak burza z wyprawkąbeatas, Helen, Andzia SM lubią tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
Agabtm wrote:Kurcze ale informacji popisalyscie ciężko jest się odnieść do czegoś. Ja kupie wózek nowy ale trochę tańszy chce się zamknąć w 1600 zł.
Kamenkaa wszystko ok czy wydaje mi się, że się zdenerwowalas??
Kaja aż tyle schudnąć w ciąży?? Wuuuuu upewnij się u tego lekarza bo to takie niepokojące. No i nie bądź Zosia samosia w tym remoncie bo to może być niebezpieczne wyobrażałam sobie Jak pchasz te lodówkę z windy.
Jane piękna pościel w moich gustach zazdroszczę talentu
witam -nie - na co miałam się zdenerwować
nie mialam powodu słońce
Helen - nie ależ skąd nie powinnam, lecz mogłabym ale nie chcę a to nic zobowiązującego....
"A lista nie jest w twoich obowiązkach??czy się mylę?"
Co do listy i postów to nic mi do tego
- jako moderator całego forum ,a nie jednego wątku czy postu mam inne zadanie
Moim obowiązkiem jest pilnowanie porządku na każdym poście na każdym wątku (nie tylko tym )
i usuwać posty obraźliwe jak i je moderować (poprawiać w wypowiedzi)
Myślę że dobrze wytłumaczyłam-prościej się nie da)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 17:29
Ollaala lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:witam -nie - na co miałam się zdenerwować
nie mialam powodu słońce
Helen - nie ależ skąd nie powinnam, lecz mogłabym ale nie chcę a to nic zobowiązującego....
"A lista nie jest w twoich obowiązkach??czy się mylę?"
Co do listy i postów to nic mi do tego
- jako moderator całego forum ,a nie jednego wątku czy postu mam inne zadanie
Moim obowiązkiem jest pilnowanie porządku na każdym poście na każdym wątku (nie tylko tym )
i usuwać posty obraźliwe jak i je moderować (poprawiać w wypowiedzi)
Myślę że dobrze wytłumaczyłam-prościej się nie da)
to mogłabys po usuwać te posty na początku, bo chyba się zaśmieciło trochę juz nie mówiąć o śladzie Kourtney.
Paula222, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Hello kobietki
pozwólcie dopisać się na listę
jestem mamuśka obserwatorka, mało udzielająca się ma forum, ale siedząca Wasze i maluszków postępy. Termin mam na 24 czerwca, chłopiec (imię ciągle poszukiwane ). Byłam dziś na usg. Mały skarb waży 1300 g, ułożony główka w dol, prawdopodobnie już się nie odwróci
poziom wód w normie
, waga określana jako 55% wagi urodzeniowej.
-
Witam się dziewczyny
dzisiaj spotkała mnie miła niespodzianka w laboratorium. ide ze swoim kubeczkiem i skierowaniem, wchodzę a tam przede mną 6 osób... a ja do pracy się spieszę... pan w środku strasznie długo siedzi. ja usiadłam na ostatnim krzesełku i czekam, nic nie mówię i myślę czy czekać czy się wepchnąć z brzuchem jako pierwsza. wszyscy oczywiście głowy odwrócili jak weszłam. no nic myślę sobie że nie pozostaje mi nic innego jak wejść na bezczelnego i pokazać naklejkę na drzwiach o pierwszeństwie ciężarnych gdyby się ktoś pluł... ale pan co był w środku wychodzi a starszy pan co miał wejść odwraca się do mnie i mówi "to ja poproszę panią ciężarną teraz"podziękowałam serdecznie i weszłam
miłe że są jeszcze takie osoby
a wczoraj "uratowałam" babce życie. przechodzę przez światła i na drugich się zatrzymuje bo czerwone i tramwaj zaraz będzie jechał. inni ludzie stoją a babcinka o laseczce idzie dalej.. nawet nie spojrzała że tramwaj jedzie. wszyscy ludzie patrzą ale żaden się nie odezwał... krzyknęłam do niej że tramwaj jedzie i na szczęście zdążyła się cofnąć bo by weszła prosto na niego. jeszcze ją opieprzyłam że czerwone jest!!
Witaj Olafasolazrób sobie suwaczek to będzie nam lepiej widzieć jak daleko jest ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 09:06
kamenkaa, Helen, Andzia SM, smerfetkaa, Moni15382, Olafasola lubią tę wiadomość
-
wisnia wow ! DObrze, że byłaś czujna... A w labolatorium rzeczywiście miło się zachował
Olafasola witaj
Madziak jak tam u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 09:52
wisnia11, Olafasola lubią tę wiadomość
-
Wiśnia podziwiam Cię, że chodzisz do pracy jeszcze.... Üuuuuuuu ja bym już nie dała rady.
Olafasola witaj, skąd jesteś?? Czy to Twoja pierwsza ciąża?? Jak ja znosisz wszystko wporzadku??wisnia11, Olafasola lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Agabtm już niedługo
14 kwietnia ide do gin na badania i L4
praca lekka, za biurkiem, bez stresów. a w domu czeka pełen energii 2 latek tak więc ja w pracy odpoczywam
aha i do pracy i z pracy chodzę pieszo ok 1,5 km w jedną stronę.
Helen lubi tę wiadomość