Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna trzymaj się w tym szpitalu co za pech kurde oby wszystko się ułożyło jak najlepiej!!
Madziak super, że z Kuba jest coraz to lepiej!!
Cottony rzeczywiście fajnie wyglądają i świecą
Ja powiem Wam wogole się nie znam czy nosić czy nie mam nadzieję, że położne w szpitalu mi powiedzą co i jak
Co do Pasa to niektóre dziewczyny nosiły zaraz po powrocie ze szpitala ale podobno lekarze są zdania by jednak nie zakładać wiec nie wiem co zrobię...
Syn Filip 28 czerwiec -
A u mnie mało co się dzieje. Kroplowka od wczoraj się sączy, skurcze są ale rzadko i mniejsze. Niestety podwyższa mi ta kroplowka tętno i czuje się fatalnie. Mam tachykardie. Lekarze nie dali mi nic żeby to tętno obniżyć. Drugi zastrzyk na rozwój pluc tez dostałam. No i triche leżę, troche chodzę. Nie mówili o leczeniu plackiem. No co zrobić. Jakoś trzeba tu wytrzymać.
Patrycjusz lubi tę wiadomość
-
Madzia super, że z Kubusiem coraz lepiej. Dzięki za dobre rady.
Joanna mam nadzieję, że ten pobyt w szpitalu to bardziej dmuchanie na zimno. Te skurcze masz bolesne, czy odczuwasz jako takie napięcie macicy? Ja mam skurcze, czyli twardnienie macicy już od 26 tygodnia, czyli już około 8 tygodni, magnez, luteina i nospa nie pomagają.. Jak miałam raz bardzo dużo to pojechałam na IP ale mnie nie zostawili, bo szyjka była długa, twarda i zamknięta. Moja ginka mówiła że w 34 tygodniu już się nie podaje sterydów na płuca, jak ja pytalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 16:55
Adaś ur. 07.05.2016 -
madziak2202 Wspaniałe wieści!! Mamusia tuczy mleczkiem to Kubuś rośnie
)
Joana33 ja tez miałam na poczatku problem z kroplówka (magnez), serce mi waliło i mega mi goraco było,nie którzy tak reagują. Za dużo nie chodz! Mi nie pozwolili chodzic i w sumie jak tylko sie kawałek przejde to od razu odczuwam skurcze.
jane nie martw sie... skoro lekarz mówi zeby sie nie martwic to wie co mówi. Ja tez bardzo sie wszystkim przejmuje,martwie,płacze i lekarz w szpitalu powiedział zeby wyluzować bo to ma też wpływ na nasze skurcze. Mamy sie nie martwic bo dzidzia woli mame uśmiechnietą.Choć cie w 100% rozumiem!!
jane lubi tę wiadomość
Pati -
Dzięki dziewczyny za ciepłe slowa. Ja mam skurcze które sama odczuwam,jakby połączenie u dołu brzucha małego bólu na okres i chęć pójścia dobry wc-wiecie o co chodzi. Ktg mam robione ale nic nie powiedzieli mi o wynikach ktg w kontekście skurczy. Wreszcie odlaczyli kroplowke ale skurcze dalej się pojawiające tylko rzadsze
Patrycjusz lubi tę wiadomość
-
Madziak dobrze ze przekazujesz dobre wiesci, oby tak dalej
Joanna mam nadzieje ze skurcze wkrotce mina i bedziesz mogla wrocic do domu a dzidzius jeszcze troche posiedzi w srodku.
A tak pozatym widze ze kazdej praktycznie w ciazy cos dolega, gdzie te czasy co kobiety w ciazy i na polu robily..jakies liche pokolenie z nas niestety
Dziewczyny, ktore macie laktator Canpola Easy start - jest tam moze taka opcja ze tez mozna go wykorzystac jako laktotor reczny czy tylko elektryczny?Patrycjusz lubi tę wiadomość
-
Witam się ze szpitalnego łóżka. Wczoraj wieczorem juz nie podlaczyli kolejnej kroplowki bo serce walilo po tej pierwszej. Ale dziś od rana lekkie skurcze czuję w dole brzucha, wiec pewnie czymś mnie nafaszeruja. Nie wiwm czemu ale mały się tu nie rusza. Jest taki spokojny. Mam nadzieje ze te zastrzyki na rozwój płuc i kroplowka nie zaszkodziło mu.w domu ostatnio brykal troche w dzień i w nocy niesamowicie a tu nic...dobrze chociaż ze robią ktg to wiem że tętno ma dobre. Ciekawa co mnie tu dziś czeka.
-
Witam sie w 31 tygodniu
Słoneczko święci wiec humor lepszy:) spać nie mogłam od 4.30 ostatnio coraz częściej się budze nad ranem. No ale więcej więcej dnia mam
Pochwalę się Naszymi wczorajszymi zakupami:)
Patrycjusz, smerfetkaa, dais, evus, beatas, ansad, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
Hej hej
Aga śliczny brzuszek
Madziak, ja po porodzie nakładałam majtki siateczkowe i nikt nic przeciwko nie miał, nie wyobrażam sobie z takim krwawieniem leżeć tylko z podpaską... A z klapkami się zgodzę, wycieranie klapek po prysznicu istna katorgaSuper , że u Kuby coraz lepiej
Kaja a kiedy synek ma urodzinki ? Ja na koniec maja też muszę szykować się na 2 urodzinkiI zastanawiam się co mu sprezentować
Shape no nie... Współczuję. Niektórzy ludzie są niestety niepoważni
Joanna trzymam za Was kciuki && :*
-
a ja dostałam na moją infekcje Gynazol. Krem w aplikatorze i tylko jedna dawka jego jest. Więc na noc zaaplikowałam i dziś rano wstaję, a tam oprócz wypływającego kremu, na majtkach wielka plama. Od razu pomyślalam, że to mogą być wody. Zadzwoniłam do swojej ginekolog i kazała do wieczora się obserwować, bo to może być od tego kremu, a mogą to być wody...Masakra jakaś.
-
witam sie z Wami w sloneczny dzien- pogoda piekna, wiec zabralam sie za sprzatanie. slinianka mi dokucza- okazalo sie ze to kamien w przewodzie- ale w ciazy nic z tym nie zrobia. wiec musze sie meczyc
a jutro usgzobaczymy czy moj Maly juz duzy
buziaki
-
jane wrote:Mmarzenak, ja biorę clexane 0,4 od początku ciąży i mam refundowany, ok. 12zł za 10 zastrzyków. A Ty to dostałaś? Na poprawienie przepływów?
a w co robisz sobie zastrzyk?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 13:33