Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No to faktycznie masakra, że musisz 100% płacić... Można zbankrutować, 30 zastrzyków miesięcznie to koszt 350zł
Dlaczego nie dostałaś refundacji?
Ja robię zastrzyki tylko w brzuch, próbowaliśmy w boki pleców, ale za bardzo bolało i robiły się siniaki.kochana córeczka 16.06.2016 -
Hej troszke was podczytuje .. Ja co prawda mam termin na lipiec ale mam ogromna nadzieje ze moj maly wyjdzie jeszcze w czerwcu
Widze ze wy juz macie duzo z wyprawek ja jestem raczej na samym poczatku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 13:59
Moje szczęście od 10 lipca jest już z nami
-
jane wrote:No to faktycznie masakra, że musisz 100% płacić... Można zbankrutować, 30 zastrzyków miesięcznie to koszt 350zł
Dlaczego nie dostałaś refundacji?
Ja robię zastrzyki tylko w brzuch, próbowaliśmy w boki pleców, ale za bardzo bolało i robiły się siniaki.
ja robie sobie w ramie, tak mi w szpitali robili. -
Andziasm piękne zakupy
Ma_rka to musiałaś się ładnie przestraszyć jak sobie przypomnę moje mokre przygody to stres jest nieziemski odpoczywaj kontroluj i uważaj na siebie.
Mmarzenak masakra idź do rodzinnego poproś o receptę ze zniżka bo żeby tyle płacić to jest jakaś porażka!!!
Właściwie o jakie przepływy chodzi ze musicie się kluc??
Oooo widzę ze jutro więcej wizytujacych N która godzinę macie ja na 16;15Andzia SM, Repose, Paula222 lubią tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Witajcie dziewczyny.
Też mi się wydaje, że już każdej z nas dokuczają jakieś ciążowe dolegliwości.
Ja dzisiaj byłam u fizjoterapeuty w związku z bólami spojenia łonowego-dostałam kilka ćwiczeń rozluźniających powięzie, zobaczymy jaki będzie efekt.
Mam pytanie jaki fotel/krzesło do karmienia planujecie kupić albo już macie? Szukam czegoś co przede wszystkim będzie dla mnie wygodne i wygodne dla mojego kręgosłupa. W końcu na karmieniu spędzimy ładnych kilka godzin.
Trzymam kciuki za wasze wizyty!słońce82 lubi tę wiadomość
-
Andzia, super zakupy!
Marka, aplikowałam sobie kiedyś przed ciążą ten krem i nazajutrz rano też miałam mokro, także na bym stawiała, że to od tego! Oby!
Munequita, jak tam z Wami?
Joana, kiedy planują Was wypuścić?
Mmarzenak, masakra z tym brakiem refundacji.. Wiem,że niektórzy prywatni lekarze nie mają uprawnień do wystawiania recept na leki refundowane.. Może Twoja tak ma?;/ też bym poszła do rodzinnego - niech wypisze!Andzia SM lubi tę wiadomość
-
Nas dziś znowu odwiedził kurier! Zamawiłam bodziaki w prezencie urodzinowym od Blanci dla tatusia;) tylko te rozmiary w next są tak zaniżone, że w 68 chyba jak będzie miała roczek dopiero pochodzi:D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a05385dae0f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8c4c3019fad.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 16:27
mmarzenak, Moni15382, evus lubią tę wiadomość
-
u nas stagnacja. Dzisiaj na obchodzie prf. powiedziala ze za 10 dni mi powtorza badania usg i bedzie ocena postepu czy mala dobrze rosnie i te wody ... raczej czeka mnie ciecie cesarskie bo przy malowodziu naturalny to trudny porod. I tak sobie czekam. Ktg wychodzi bardzo ladnie Blanka rusza sie dobrze
mmarzenak, Patrycjusz, beatas, evus lubią tę wiadomość
Blanka -
Beatas sliczne ciuszki
AndziaSm moja gin może wypisywac leki refundowane bo zawsze dostawałam refundacje na luteine. Tą receptę dostałam ze szpitala od innego lekarza, ale mniejsza oto bo zastrzyki wykupiłam. W poniedziałek ide do mojej gin i wtedy poprosze ją o refundacje na nastepne zastrzyki.beatas lubi tę wiadomość
-
beatas slodziutkie masz te ciuszki dla malutkiej
u mnie moja mama kupuje z napisami o tacie i ostatnio moj kupil jedne body z napisem.. Teraz takie cuda wymyslaja ze zglupiec idzie jak sie wejdzie do sklepu
beatas lubi tę wiadomość
Moje szczęście od 10 lipca jest już z nami
-
beatas wrote:Nas dziś znowu odwiedził kurier! Zamawiłam bodziaki w prezencie urodzinowym od Blanci dla tatusia;) tylko te rozmiary w next są tak zaniżone, że w 68 chyba jak będzie miała roczek dopiero pochodzi:D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a05385dae0f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8c4c3019fad.jpgbeatas lubi tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Ja otrzymuje zamiast kroplowki od wczoraj relanium doustnie na te skurcze. Bardzo mnie to wycisza, śpię cały czas. Mam nadzieje ze te tabletki nie mają dużego wpływu na małego bo w ogóle się tu nie rusza. W ogóle niby skurcze się wyciszyly ale nie do końca.
Patrycjusz lubi tę wiadomość
-
Joana33 relanium to chyba na uspokojenie? Nic dziwnego, że jesteś senna po nich. Dziwi mnie tylko, że nie podadzą czegoś od skurczy tylko relanium. Nie masz wrażenia, że Mały jest mniej ruchliwy, spokojniejszy? Też mnie zastanawia czy na niego to nie wpływa.
beatas piękne śpioszkija czasem wyszukam z nexta na lumpeksie i są fajne gatunkowo. A jaka cena nowych? I dobrze pisałaś, to chyba rozdzielił się ten krem na dwie fazy. I stąd ta woda.
A ja dużo dziś odpoczywałam, ale jak już przeszło mi te wyciekanie to trochę w domu ogarnęłam, bo syf straszny był. Tak jak pisałam, wychodzi na to, że ta woda była od kremu, bo z kremu zrobiła się gęsta mazia. Uspokoiłam się jednak dopiero popołudniu. Plan jest taki, że jak belly wskaże 35 tydz. to już będę dużo bardziej spokojna niż gdyby teraz miało się coś zadziać.
No i przyszło dziś nosidełko. Udało mi się kupić naprawdę okazyjnie. Maxi cosi citi w stanie idealnym. Tylko te płozy na dole lekko porysowane. Dodatkowo zabaweczki dla malucha i to wszystko za 180 zł z wysyłką. Jestem bardzo zadowolona. Jutro łóżeczko ma przyjść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 20:15
beatas, Patrycjusz, ansad, dais, evus lubią tę wiadomość
-
munequita wrote:u nas stagnacja. Dzisiaj na obchodzie prf. powiedziala ze za 10 dni mi powtorza badania usg i bedzie ocena postepu czy mala dobrze rosnie i te wody ... raczej czeka mnie ciecie cesarskie bo przy malowodziu naturalny to trudny porod. I tak sobie czekam. Ktg wychodzi bardzo ladnie Blanka rusza sie dobrze
munequita lubi tę wiadomość