Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen wyglądasz przepieknie (gdzie te 17 kg? :o ).
Agabtm ja też mam wieczną ochotę na seks. Mąż się bardzo cieszy z tego powoduCiekawe jak to będzie po porodzie...czy będzie taka ochota (i siła ) ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 21:05
Agabtm lubi tę wiadomość
-
Karola1988 wrote:Helen wyglądasz przepieknie (gdzie te 17 kg? :o ).
Agabtm ja też mam wieczną ochotę na seks. Mąż się bardzo cieszy z tego powoduCiekawe jak to będzie po porodzie...czy będzie taka ochota (i siła ) ?
Karola1988 lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Karola1988 wrote:Czytałam, że niektóre kobiety mogą mieć zwiększoną ochotę na seks w czasie ciąży. Nie wiem czy to normalne w ostatnich tygodniach przed porodem ale załóżmy, że tak
Normalne ,że sa chętne na seks w ciąży i to nie tylko w końcowych tc wiem ,że co niektóre mamusie molestowaly ojców przed samym porodem i nawet pozwolenie było od gina więc jeśli ciąża jest ok to nic w tym nie przeszkadza !!!
Ja w pierwszej ciąży miałam zakaz ,a teraz nawet nie pytałam mi sam gin mówi co kiedy i gdzie i za co -
Nesone, na kiedy masz wyznaczony termin cięcia? W którym będziesz wtedy tygodniu ciąży?
Ja 38t4dc, chciałam tydzień wcześniej bo urodziła bym w moje urodziny ale dla mojego lekarza ciąża donoszą to dopiero pełne 38tygodni, z reszta zobaczymy jak będzie przybieral na wadze. Tak z 3500g przewiduje ja sama
Powodzenia na ktg dziewczyny ale niech jeszcze posiedza w brzuszku Wasze maleństwaHelen, dais, Hania222 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Helen sesja super !!!!
mysza powodzenia na wizycie
moja mała się uspokaja coś, juz nie mogę się doczekać czwartku, ciekawe co wyjdzie na wizycie, chyba się księżniczce ciasno zrobiło w brzuszku
.
Kaja lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.trudno was nadrobić a niestety nie mam czasu na codziennie śledzenie forum. Czy któraś z was ma problemy z problemy z puchnieciem nóg? Od dwóch dni mam nogi jak dwie banki ;( do tego bóle w dole brzucha takie same jak na Miesiączkę. Słyszałam że jest to normalne pod koniec ciąży ale bóle są dość silne i tępe.
dais lubi tę wiadomość
-
Ja tez dzisiaj juz dwie partie prania wstawilam ale nie najlepiej sie to dla mnie skonczylo bo spadlam ze schodow i noga boli
Tez myslalam o sesji bo chcialabym miec pamiatke z malym jeszcze w brzuchu
My mamy wizyte dopiero za tydzien w srodeMoje szczęście od 10 lipca jest już z nami
-
Witajcie dziewczyny!
Ciężko Was nadrobić.
Helen piękna sesja! Ślicznie wyglądasz
Ja też mam już prawie 17 kg na plusie.
Maczka mi lekarz tłumaczył,że na tym etapie ciąży takie bóle są normalne.
Jeśli będą dla Ciebie bardzo uciążliwe niepokojące i regularne to pojedź do szpitala na KTG.
My dzisiaj odebraliśmy wynik GBS -na szczęście ujemny.
Dlatego zaczynam ćwiczenia z balonikiem annibal.
Zrobię wszystko aby uniknąć nacięcia krocza-chociaż nie wiem czy się uda.
Miłego dnia
dais lubi tę wiadomość
-
moli5 wrote:Witajcie dziewczyny!
Ciężko Was nadrobić.
Helen piękna sesja! Ślicznie wyglądasz
Ja też mam już prawie 17 kg na plusie.
Maczka mi lekarz tłumaczył,że na tym etapie ciąży takie bóle są normalne.
Jeśli będą dla Ciebie bardzo uciążliwe niepokojące i regularne to pojedź do szpitala na KTG.
My dzisiaj odebraliśmy wynik GBS -na szczęście ujemny.
Dlatego zaczynam ćwiczenia z balonikiem annibal.
Zrobię wszystko aby uniknąć nacięcia krocza-chociaż nie wiem czy się uda.
Miłego dniaSyn Filip 28 czerwiec -
maczka32 wrote:Cześć dziewczyny.trudno was nadrobić a niestety nie mam czasu na codziennie śledzenie forum. Czy któraś z was ma problemy z problemy z puchnieciem nóg? Od dwóch dni mam nogi jak dwie banki ;( do tego bóle w dole brzucha takie same jak na Miesiączkę. Słyszałam że jest to normalne pod koniec ciąży ale bóle są dość silne i tępe.
Często zatrzymuje się woda w stopach nogach nie mamy na to wpływu za bardzo noooo i oczywiście wygodne buty to podstawa!!
Syn Filip 28 czerwiec -
Agabtm wrote:Moli właśnie poczytałam o tym baloniku matko on kosztuje serio 199 zł?? Ja zdecyduje się na masaż krocza olejkiem ze słodkich orzechów. Ciekawa jestem tego balonika jak to jest etc i czy rzeczywiście takie efekty.
Niestety kosztował 199 zł.
Ja mam tendencje do tworzenia się blizn, choruje na bliznowca i się panicznie boję blizny przerostowej na kroczu.
Dzisiaj użyłam balonika po raz 1. Trochę nieprzyjemne uczucie, troszkę bolało.
Dam Wam znać co i jak po kilku dniach.
Na razie mogę podrzucić filmik, który mimo wszystko mnie przekonał do zakupu tego balonika.
https://www.youtube.com/watch?v=KNfYkULu1vw