Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga a jaki to z pianki?dawaj linka
ja mam jeszcze taki stanik
http://www.dlazmyslow.pl/Gaia-Gaia-523-biustonosz-do-karmienia,p-15571,kat-1,rodzaj-27.html?akcja=googlezakupy&gclid=CPTQh5qI-8wCFWclcgodVggKsw
jest mieciutki i bardzo ładnie wykonany, ale to kupiłam jako dodatkowy.munequita, Agabtm lubią tę wiadomość
-
O 11 skończyła się cesarka o 14 byłam z mała na sali wcześniej mąż kangurowal był też ze mną na sali podczas operacji Inaya waży 2kg 730 gram i mierzy 46 cm karmienie idzie mi średnio i jestem bardzo zmęczona ale się nie poddaje maleńka jest cudowna ^^
Agabtm, munequita, Andzia SM, mmarzenak, dais, Helen, Zimri, beatas, Dorjana, Iwa2016, Abra, Olafasola, jane, nesone, Karola1988, Hania222, Paula222, smerfetkaa, SShape, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
Mmarzenak, powodzenia, żebyście się dotarły z Lilką domyślam się, że pierwsze dni muszą być trudne..
Repose, gratulacje! Ale kruszynka z Twojej córeczki
Ja mam stanik z naturany bez fiszbin-jest genialny! A drugi z fiszbinami z alles, też jest świetny! Polecam obaRepose lubi tę wiadomość
-
Właśnie jestesmy w drodze na porodówkę
Dorjana, Repose, myszaaaa, Kaja, Andzia SM, Pazur_, Agabtm, Karola1988, Hania222, munequita, Zimri, Paula222, Iwa2016, nesone, moli5, smerfetkaa, SShape, mmarzenak, Abra, evus, dais, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
Repose gratuluję córeczki co do laktacji to też bym poczekała, jeszcze się rozkręci. Ale w razie w, to położna polecała specyfik o nazwie piulatte plus firmy Humana. Mówiła że to najlepszy wspomagacz jaki używają na oddziale.
Helen, powodzenia i czekamy na wieści
Mmarzenak, może uda Ci się jeszcze z kp? Nie rezygnuj, mi ciągle powtarzają że karmienienie jest w głowie a nie w cyckach - cokolwiek to znaczykochana córeczka 16.06.2016 -
Repose wrote:Helen trzymamy kciuki :*
Wiecie może jak mogę wspomóc laktacje bo mam bardzo mało pokarmu i boję się że mała jest głodna .
Jak jesteś w szpitalu dokarmiaj mm i podstawiaj między mm do cycka rozkreci Ci się laktacja!!!!
-
Dorjana wrote:O rany!!! HELEN
Dzielna mamusiu....
Szybkiego i bezbolesnego porodu życzę!!!!
Oby to był najpiękniejszy dzień w twoim życiu i wyjątkowe wspomnienie!!!!
Czyżby pierwszy POROD SN???
Trzymamy kciuki!!!!
Yyyyy.... Mamy już ten czerwiec???
Czerwiec tuż za rogiem Ty poczekaj hihi będzie nam raźniej! !!!!Dorjana lubi tę wiadomość
-
Respose gratulacje
Mmarzenak wierze ze jest Ci ciezko z kp ale przezwyciezysz to, nie poddawaj sie teraz bo mozesz pozniej zalowac. 'Cycki do gory' i dasz rade
Helen trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie.
A ja dzisiaj sie witam w rozpoczetym 37tyg, niech ten tydzien minie i bedzie ciaza donoszonaDorjana, Karola1988, Iwa2016, Mamatrojeczki lubią tę wiadomość