Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszaaa pewnie masz rację to był prezent.
Wiktorzyna gratuluję dużo zdrowia dla Was!!! W którym tygodniu urodziłas?? napisz czy ból był do zniesienia kiedy było najgorzej no i o Twoich odczuciach juz po
To widzę, że nie tylko ja kiepsko spałam.
Repose trzymam kciuki '!Syn Filip 28 czerwiec -
Witam sie dzis z Wami.
Ja ostatnio tez kiepsko spie budze sie w nocy i nie moge zasnac, brzuch mi utrudnia przekrecanie, zaczynm czuc w okolicach krocza coraz wiekszy dyskomfort. Juz sie nie moge doczekac az bedzie po wszystkim bo troche sie czuje jak wiezien swojego ciala -
nesone ja też mam takie odczucie. Ciężko mi cokolwiek zrobić, zaraz mam sapkę, a wstać z łóżka to jest dopiero wyczyn. Jak czołg xD No i czuję się obiektem zainteresowania ludzi na ulicy. Nawet wczoraj jacyś pijacy szeptali coś o moim brzuchu i widziałam z ich strony jakieś dziwne uśmieszki. Chyba zaszyję się w domu do czasu porodu
-
Oj ja też teraz się już szybko mecze. A wychodzę je na 4 piętro już jest nie lada wyzwaniem;) My dziś z Mężem spacerowalisny trochę. Jeszcze popołudniu może się wybierzemy. Bo weeekend Maz w pracy to będę siedzieć siedzieć domku:) dziś już myślę dokoncze w pełni pakować torbe do szpitala ostatnio powyciagalam rzeczy ale coś skończyć nie mogę
-
Wiktorzna, gratuluję synka!
Repose to już pewnie ze swoim maleństwem.
A u mnie się okazało, że mam do wymiany materacyk, bo zamek jest źle wszyty i nie można zdjąć pokrowca. Dobrze że zauważyliśmy to teraz a nie po urodzinach dziecka.
Ma_rka ja to może nie czuję się jak czołg, ale za to łażę jak kaczka a Mój od kliku dni nazywa mnie hipciem, bo jestem taka nieporadna, ciągle o coś zawadzam, potykam się itpkochana córeczka 16.06.2016 -
marka ja nie zauważyłam aby ktos negował, kazdy decyduje o swoim dziecku, rózne są sytuacje...
wiktorzna gratulacje
Pola super, to teraz koncówka przed Tobą
wow Iwa sliczną córcię wyhodowałaś
Repose ty juz pewnie po...mam nadzieje, ze wszysto ok.
dziewczyny wczoraj w nocy byłam na IP, mała się wierciła do 2ej w nocy bardzo intensywnie,
jakby sie szaleju najadła, nic nie pomagało aby ją uspokoić, nawet kołysanki włączyłam
dla niemowląt, gdzie zamiast usnac to dalej tanczyła nóżkami, zostałam poobijana przez nią
nieźle, dostałam parę razy mocno w żebra.
Po przyjeciu na izbe zrobili mi ktg, wszystko ok, miałam jakies skurcze w miedzyczasie,
zrobiono mi usg i badanie szyjki. Rozwarcie na 1cm, a co do ruchów mam bardzo duzo wód płodowych. Wszystko ok, wrócilismy do domu szczesliwie.Iwa2016, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
ma_rka wrote:nesone ja też mam takie odczucie. Ciężko mi cokolwiek zrobić, zaraz mam sapkę, a wstać z łóżka to jest dopiero wyczyn. Jak czołg xD No i czuję się obiektem zainteresowania ludzi na ulicy. Nawet wczoraj jacyś pijacy szeptali coś o moim brzuchu i widziałam z ich strony jakieś dziwne uśmieszki. Chyba zaszyję się w domu do czasu porodu
Hihi czołg to spokojnie jeszcze troszkę i się rozpakujesz!!!!
A tu gdzie mieszkam w moim bloku i na każdym piętrze sa same dzieci wpodobnym wieku 2 latka i mniej a o ciężarnych nie wspomnę tylko w korytarzu każda się uśmiecha i mówi jeszcze troszkę hihihi więc jak wysyp będzie to wesoło na podwórku jak każda z limuzyna wyjeździe hihihi tu naszczescie nie ma tekstów dziwnych i spojrzeń raczej każdy mówi że jak się zacznie rozwiązanie to pepkowe cały miesiąc bo tyle nas w podobnych terminach
-
Mysza, ja dziękuję za takie prezenty
Wiktorzyna, gratulacje!
Pola, teraz już nie znasz dnia ani godziny
nesone, co do tego przewracania na drugi bok to u mnie też z tym koszmar jest...ale w kwestii chodzenia nie jest źle na szczęście. Właściwie to im więcej się ruszam, tym lepiej mi (tylko czasem zahaczam o coś brzuchem ).
Andzia, ja mieszkam na IV piętrze bez windy, więc wiem o czym mówisz
Helen, czyli fałszywy alarm był ale dobrze, że sytuacja skontrolowana. Może powolutku będzie postępowało rozwarcie i nie będzie takiego bólu na raz? Trzeba być dobrej myśli
Ja właśnie zrobiłam pranie pościeli. Planowałam zrobić to w połowie czerwca żeby się nie zakurzyło, no ale na ostatniej wizycie tak mnie nastraszył ten mój doktor, że wolę mieć juz wszystko przygotowane na 100%. Dzisiaj przyszły mi szorty ciążowe, ciekawe ile będzie mi dane je nosić
Dziewczyny, ja się pytam : czy to wątek majówek czy czerwcówek ?Andzia SM, myszaaaa lubią tę wiadomość
-
no to coś musiało się dziać, ze dzieciaczki nam tak wariowały.
Karola mam wielką nadzieję, ze tak się sytuacja potoczy
dzisiaj leniuchuje i odpoczywam, spuchłam jak wieloryb...na dniach będę rodzić, na bank, muszę nabrać sił.Iwa2016 lubi tę wiadomość
-
Nie chce się powtarzać, ale u mnie Blanka też nieźle wymiatała a zafundowałam jej wcześniej naleśniki z czekoladą i truskawkami! hehehe czyli jest sprawca
My już gotowe poprane, poprasowane, przystrojone i spakowane.
Brakuje mi tylko stanika do karmienia, ale nie mogę się jakoś zdecydować macie może jakieś sprawdzone? mam teraz 75c, skoczyłam tylko o jeden rozmiar.
A to moje starania, cottonballsy z biedry idealnie się wpasowały w mój zamysł
Napis i króliczka zaczęłam szyć od razu jak wróciłam z nieplanowanego pobytu w szpitalu żeby zdążyć hehehe a teraz czekam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/057ddf565547.jpg
Helen, Iwa2016, Karola1988, smerfetkaa, nesone, SShape, Hania222, beatas, Zimri, jane, Moni15382, Andzia SM, Kaja lubią tę wiadomość
Blanka -
munequita wrote:Nie chce się powtarzać, ale u mnie Blanka też nieźle wymiatała a zafundowałam jej wcześniej naleśniki z czekoladą i truskawkami! hehehe czyli jest sprawca
My już gotowe poprane, poprasowane, przystrojone i spakowane.
Brakuje mi tylko stanika do karmienia, ale nie mogę się jakoś zdecydować macie może jakieś sprawdzone? mam teraz 75c, skoczyłam tylko o jeden rozmiar.
A to moje starania, cottonballsy z biedry idealnie się wpasowały w mój zamysł
Napis i króliczka zaczęłam szyć od razu jak wróciłam z nieplanowanego pobytu w szpitalu żeby zdążyć hehehe a teraz czekam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/057ddf565547.jpgSyn Filip 28 czerwiec -
slicznie, gdzie zamawiałas literki?
przymocowac mozna na tasme, z tesy.
http://www.leroymerlin.pl/artykuly-gospodarcze/tasmy-folie-ochronne/tasmy-dwustronne/opinie-plastry-mocujace-powerstrips-tesa,p22770,l2429.html?gclid=CL6YydXH-swCFYpbfgodYn0PYg&gclsrc=aw.ds