Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Literki szyłam, pod koniec już mnie nosiło hehehe ale się uparłam i skończyłam. Materiały ze szmat, wypełnienie z poduszki, szablony z worda
a literki wiszą na żyłce, fajne rozwiązanie a nieplanowane bo nie miałam nic innego.
Helen lubi tę wiadomość

Blanka
-
ja mam stanik z tchibo, ale wziełam chyba za duzy, zreszta na nawał powinien byc dobry, czasami mi sie jedna sprzączka odpina, ale to zauwazyłam ze jak za sałbo sciagnełam ramiaczka. Najlepsze sa na sprzaczki takie plastikowe, te na rzepy ci nei radzę.munequita wrote:Nie chce się powtarzać, ale u mnie Blanka też nieźle wymiatała a zafundowałam jej wcześniej naleśniki z czekoladą i truskawkami!
hehehe czyli jest sprawca 
My już gotowe
poprane, poprasowane, przystrojone i spakowane.
Brakuje mi tylko stanika do karmienia, ale nie mogę się jakoś zdecydować macie może jakieś sprawdzone? mam teraz 75c, skoczyłam tylko o jeden rozmiar.
A to moje starania, cottonballsy z biedry idealnie się wpasowały w mój zamysł
Napis i króliczka zaczęłam szyć od razu jak wróciłam z nieplanowanego pobytu w szpitalu żeby zdążyć hehehe a teraz czekam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/057ddf565547.jpg
munequita lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Ci bardzo jutro wybiorę się do pasmanteri i zakupie niebieskie kokardki aby ukryć gwoździe. Jeszcze musze żyłkę zakupićmunequita wrote:Żyłki prawie nie widać, a dziury i gwoździe zamaskowałam kokardkami.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76c40421b6a3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e345e2e98622.jpg
będziemy kombinować 

Syn Filip 28 czerwiec
-
Mosquito śliczny brzuszek:) i pokoik tez ślicznie zrobiony. Ja literki tez mam ale jeszcze wizji nie mam gdzie ja dac. Początkowo łóżeczko będzie u Nas w sypialni wiec na ścianę nie bardzo chyba ze początkowo N łóżeczko łóżeczko później da się na ścianę jak u Ciebie bo super to wygląda

Ja zdjęcie pokoiku Zuzi wstawię wstawię czerwcu jak zaslonki przyjda:) ale wstawię Wam ja wyszły Nam naklejki:-)
Ja z zakupów tez mam wszystko oprócz właśnie biustonosza wszedzie pisze by wziąć rozmiar większy niż się ma teraz. Ale też jeszcze nie mam początkiem czerwca kupie:)

-
Oj dziewczyny moja Lilka daje nam w kosc.. jestem juz wykonczona;( jeszcze w dodatku zrobil mi sie zastoj w piersiach i walczymy z laktatorem.
Odpoczywajcie poki czas!
Jak bede miec czas to pokaze zdjecie kacika Lilci i ja w calej okazalosci,bo jest sliczna!
Andzia SM, jane, Iwa2016, Zimri, Pazur_, nesone lubią tę wiadomość

-
tez mam nadzieje ze kryzys szybko minie,chcialam karmic piersia ale coz nie umiem i mala pije Bebilon co mnie tez doluje.Jeszcze dzis pojechalam po wypis do szpitala i zacielam sie w windzie na 30 min. Normalnie jakos pechowo u mnie.
Pocieszam sie ze Lilcia jest ze mna i jest zdrowa,a kryzys musi minac:)
A wczoraj mialam pierwszy dzien mamy i dostalam piekny bukiet roz od Lilci.
Andzia SM, Helen, dais, Zimri lubią tę wiadomość

-
oj biedactwo...mam nadzieje, ze szybko opanujesz sytuacje.mmarzenak wrote:Oj dziewczyny moja Lilka daje nam w kosc.. jestem juz wykonczona;( jeszcze w dodatku zrobil mi sie zastoj w piersiach i walczymy z laktatorem.
Odpoczywajcie poki czas!
Jak bede miec czas to pokaze zdjecie kacika Lilci i ja w calej okazalosci,bo jest sliczna!
Czekamy niecierpliwie na fotki
-
A co do biustonosza ja zakupiłam w hm wydaje się być mięciutki i wygodny kupiłam ten z miseczka z pianki a taki zwykły szmaciany kupiłam na handlu za 15 zł zobaczymy czy się sprawdzi

Mmarzenak nie poddawaj się spokojnie dużo płynów pij i masuj piersi w miejscu gdzie czujesz zastój.Syn Filip 28 czerwiec

[/u