Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Literki szyłam, pod koniec już mnie nosiło hehehe ale się uparłam i skończyłam. Materiały ze szmat, wypełnienie z poduszki, szablony z worda a literki wiszą na żyłce, fajne rozwiązanie a nieplanowane bo nie miałam nic innego.
Helen lubi tę wiadomość
Blanka -
munequita wrote:Nie chce się powtarzać, ale u mnie Blanka też nieźle wymiatała a zafundowałam jej wcześniej naleśniki z czekoladą i truskawkami! hehehe czyli jest sprawca
My już gotowe poprane, poprasowane, przystrojone i spakowane.
Brakuje mi tylko stanika do karmienia, ale nie mogę się jakoś zdecydować macie może jakieś sprawdzone? mam teraz 75c, skoczyłam tylko o jeden rozmiar.
A to moje starania, cottonballsy z biedry idealnie się wpasowały w mój zamysł
Napis i króliczka zaczęłam szyć od razu jak wróciłam z nieplanowanego pobytu w szpitalu żeby zdążyć hehehe a teraz czekam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/057ddf565547.jpg
munequita lubi tę wiadomość
-
munequita wrote:Żyłki prawie nie widać, a dziury i gwoździe zamaskowałam kokardkami.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76c40421b6a3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e345e2e98622.jpg
munequita lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Mosquito śliczny brzuszek:) i pokoik tez ślicznie zrobiony. Ja literki tez mam ale jeszcze wizji nie mam gdzie ja dac. Początkowo łóżeczko będzie u Nas w sypialni wiec na ścianę nie bardzo chyba ze początkowo N łóżeczko łóżeczko później da się na ścianę jak u Ciebie bo super to wygląda
Ja zdjęcie pokoiku Zuzi wstawię wstawię czerwcu jak zaslonki przyjda:) ale wstawię Wam ja wyszły Nam naklejki:-)
Ja z zakupów tez mam wszystko oprócz właśnie biustonosza wszedzie pisze by wziąć rozmiar większy niż się ma teraz. Ale też jeszcze nie mam początkiem czerwca kupie:)munequita lubi tę wiadomość
-
Oj dziewczyny moja Lilka daje nam w kosc.. jestem juz wykonczona;( jeszcze w dodatku zrobil mi sie zastoj w piersiach i walczymy z laktatorem.
Odpoczywajcie poki czas!
Jak bede miec czas to pokaze zdjecie kacika Lilci i ja w calej okazalosci,bo jest sliczna!Andzia SM, jane, Iwa2016, Zimri, Pazur_, nesone lubią tę wiadomość
-
tez mam nadzieje ze kryzys szybko minie,chcialam karmic piersia ale coz nie umiem i mala pije Bebilon co mnie tez doluje.Jeszcze dzis pojechalam po wypis do szpitala i zacielam sie w windzie na 30 min. Normalnie jakos pechowo u mnie.
Pocieszam sie ze Lilcia jest ze mna i jest zdrowa,a kryzys musi minac:)
A wczoraj mialam pierwszy dzien mamy i dostalam piekny bukiet roz od Lilci.Andzia SM, Helen, dais, Zimri lubią tę wiadomość
-
mmarzenak wrote:Oj dziewczyny moja Lilka daje nam w kosc.. jestem juz wykonczona;( jeszcze w dodatku zrobil mi sie zastoj w piersiach i walczymy z laktatorem.
Odpoczywajcie poki czas!
Jak bede miec czas to pokaze zdjecie kacika Lilci i ja w calej okazalosci,bo jest sliczna!
Czekamy niecierpliwie na fotki -
A co do biustonosza ja zakupiłam w hm wydaje się być mięciutki i wygodny kupiłam ten z miseczka z pianki a taki zwykły szmaciany kupiłam na handlu za 15 zł zobaczymy czy się sprawdzi
Mmarzenak nie poddawaj się spokojnie dużo płynów pij i masuj piersi w miejscu gdzie czujesz zastój.Syn Filip 28 czerwiec