Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen ale petarda z rana powodzenia!!!
Ja tez czekam do piątku i potem mogę rodzic i akurat mam wizytę wiec będę na świeżo z informacjami
Jak u nas się rozkrecilo z tymi porodami
Repose nawał pokarmu przypada na 3-4 dobę nie podkrecaj laktacji poczekaj pij dużo wody i soku jabłkowego
Widzę, że białe elementy w pokojach dzieci dominują taka moda pokoik Martyny bardzo fajnie wygląda.
Ja dziś znów fatalnie spałam.jane lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Repose- gratulacje! Może w szpitalu jest doradca laktacyjny i Ci pomoże?. Grunt to się nie poddawać za szybko. Możesz troszeczke pokarmu ściągnąć laktatorem żeby minimalnie sobie ulżyć. Ale nie za dużo, bo niedługo się znowu naprodukuje.
Nesone, Dorjana mnie też przyświeca dewiza "byle do końca tygodnia"
Ciekawe jak tam Helen...niemalże jak w zegarku- termin miała na wczoraj
Jane, piękny kącikjane, Dorjana, nesone, Kasia2406 lubią tę wiadomość
-
Repose, pij dużo wody i przystawiaj często, rozkręci się
Helen, trzymam kciuki!!!
Jane, super urzadzilas kącik córeczce
Wy tydzień i możecie rodzic a ja muszę wytrwać do 15 czerwca a w nocy się przestraszyłam bo obudziłam się na plecach i mały był po jednej stronie brzucha a druga była płaska. Myślałam, że mi wody odeszły bo tak brzuch dziwnie wyglądał.
My już u teściów, laba do jutra do wieczora -
Repose gratuluję kochana
Helen będę trzymać kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
Pięknie dziewczyny urzadzilyscie kąciki dla swoich maleństw ja też miałam się zabrać za literki ale strasznie mi się nie chce
Jeszcze zostało kilka dni do czerwca a większość z czerwcowek ma już swoje maleństwa przy sobie. Ja już nie mogę się doczekać aż przytule swojego synka.
Jestem cały weekend u rodziców i każdy kogo spotkam wypytuje jak chce rodzić ile jeszcze zostało do porodu czy się boję itp dzielą się że mną swoimi doświadczeniami i zaczynam się przez to stresować. Nawet mi się nie chce już wychodzić z domu żeby kogoś znajomego nie spotkać -
Response gratuluje!!!@
Co do kp po cesarce to ja tez panikowalam w szpitalu,ze nie mam mleka. Pilam duuuuzo wody i staralam sie moja mala dostawiac co 3h. Po 3 dobach juz w domu straszne mrowienie w piersiach a teraz to mleka nawet za duzo. Pije tez ziolowa herbatke dla mam karmiacych.
Mmarzenak nie poddawaj sie.
U mnie tez nie jest jakos mega rozowo. Mala w dzien spi,je i jest super grzeczna. Ale juz 3 noc u nas z rykiem od 24-3 w nocy. Nic nie pomaga a na leki za wczesnie. Sama nie wiem czy to mozliwe ze juz ma kolke?
Ja chodze glodna, bo boje sie jesc cokolwiek zeby jej nie bolal brzuch. Ale w dzien jest mega spokojna wiec to chyba nie moja dieta...sama nie wiem.
Za to jak juz usnie kolo 3ciej w nocy to potrafi spac nawet 5h.
Do tego mam stresa bo z wagi ciazowej zostalo mi w porywach 2kg. Trzymajac diete bede za chwile wygladac jak zaglodzona tyka:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 12:02
dais, Moni15382 lubią tę wiadomość
-
Shape a ile ogólnie w ciąży przytylas?? Podobno karmienie piersią wysysa z matek to co najlepsze ale rzeczywiście tempo szybkie. Kurcze kiepsko, że tak w nocy płacze może spróbuj Narazie masaży brzuszka albo suszarki do włosów może miś szumis by pomógł jakaś muzyka. Nie wiem nic więcej mi nie przychodzi do głowy.Syn Filip 28 czerwiec
-
Iwa2016 wrote:Repose, pij dużo wody i przystawiaj często, rozkręci się
Helen, trzymam kciuki!!!
Jane, super urzadzilas kącik córeczce
Wy tydzień i możecie rodzic a ja muszę wytrwać do 15 czerwca a w nocy się przestraszyłam bo obudziłam się na plecach i mały był po jednej stronie brzucha a druga była płaska. Myślałam, że mi wody odeszły bo tak brzuch dziwnie wyglądał.
My już u teściów, laba do jutra do wieczora
Iwa ale ja też musze tak do połowy czerwca dotrzymać, do terminu cesarki więc mamy tak samo
Tylko w razie czego (odpukać) to już za tydzień ciąża donoszona ale jakby sie coś zaczęło dziać to musze szybko jechać do szpitala bo nie moge dopuścić do rozpoczęcia się porodu naturalnego. Tego się najbardziej boje, że się coś zacznie a męża nie będzie i nie będzie mnie miał kto zawieźćIwa2016 lubi tę wiadomość
-
Ojjj shape to.malutko to się nie dziwię, że już zaraz będziesz ważyć tyle co przed a nawet mniej i to przy takim wzroście musisz dostarczać organizmowi pożywienia i przedewszystkim wody dużo wody nawet jak nie chce Ci się pić.
Dorjana tylko spokojnie z tymi weekendowymi szalenstwami
My właśnie szukamy używanego tego detektora bo kurde nowy dość sporo kosztuje.Syn Filip 28 czerwiec -
Nesone, to czekamy razem
Boziuuu ale Wam zazdroszczę, że tak mało tyjecie. Tragedia ile ja będę miała do zrzutu. Ale muszę dać radę bo nie chce mi się wymieniać całej szafy, choćby letnich rzeczy. Teraz to przechodzę jakoś a na kolejne wakacje musze juz prawie wszystko zgubić.
Szwy do ściągania macie? Ja raczej rozpuszczalne będę miała
Ale dziś gorąco, leżę i zdycham
nesone lubi tę wiadomość