Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Urodziłam o 12.43 moja księżniczkę , wazy ponad 3900 i ma 57cm. Zdrowa dałam radę, hardkor był.
Iwa2016, Zimri, Zimri, Andzia SM, Karola1988, mmarzenak, munequita, Dorjana, evus, moli5, Kasia2406, mamuśka1, smerfetkaa, Olafasola, jane, dais, Anna26, nesone, SShape, iluzja, cudak, Hania222, Madoks, Kaja, Moni15382, myszaaaa, beatas, Pazur_, słońce82, Agabtm, miluszka, Repose, Paula222, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
Helen cudownie! Gratuluję! ale duża ta Twoja córeczka. Piszesz, że był hardkor ale chyba w miarę sprawnie poszło (sądząc po godzinach Twoich postów). Najważniejsze, że córeczka jest już na świecie, teraz odpoczywaj jak najwięcej
Helen lubi tę wiadomość
-
Repose, Helen - ogromne gratulacje i zdrówka dla Was i dzieciaczków:))
Ja jestem niby spokojna ale jak myśli o porodzie przyjdą to nawet spać nie potrafię, dzisiaj tylko trzy godzinki spałam...jeszcze mnie dzisiaj koleżanka wystraszyła że prawie do szpitala nie zdążyła bo od momentu jak jej wody odeszły wszystko się potoczyło błyskawicznie...
Chciałabym to mieć już za sobą i wreszcie utulić malutką, mój synek też już biedny doczekać się nie może - dzisiaj cały dzień gadał do brzuszka:) zapukaj już bo nie mogę się doczekać kruszynko:)braciszek Cię kocha:))iluzja, Helen lubią tę wiadomość
Nasza córeczka