Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia SM wrote:Aga ale jesteś spokojniejsza wiec warto było pojechac:)
Magda to może opowiesz faktycznie jak już każda bedzie po porodzie żeby sie nie nakrecac:)
U mnie dalej wieje, do tego deszcz. Co za pogoda..Andzia SM lubi tę wiadomość
-
Ja dziś mam termin i tez jeszcze czekam. W nocy miałam dosyć silne skurcze i sporo ich bylo, ale rano się wszystko wyciszyło. Czop jeszcze nie odszedł , wiec ja nie wiem kiedy ta moja Gwiazda zamierza wyjść. I od 2ch dni mam wahania ciśnienia i zawroty głowy.09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Andzia SM wrote:Kto tu jeszcze nie rozpakowany został :- D hehe pewnie ja urodze na samym końcu więc bardzo proszę by i mnie wspierać psychiczne nawet jak.każda już urodzi haha:-)
Nie boj sie ja zostane z toba bo mam na 3 lipca ale czuje ze cos mnie juz powoli zbiera nawet nie po bolach i opuszczonym brzuchu ale tak w srodku czuje ze to lada moment ale cieszylabym sie jakbym wytrzymala do dnia taty moj by mial kupe radochy jakby mu sie pierwszy syn urodzil w takim dniuAndzia SM lubi tę wiadomość
Moje szczęście od 10 lipca jest już z nami
-
Ej, ja tez jeszcze chodze w dwupaku. Ile nas jeszcze nierozpakowanych zostalo?
W 1 ciazy uzywalam oslonek na sutki. Najpierw mialam aventu, ale to totalna porazka, odklejaja sie, sa male, wiec nie polecam. Pozniej kupilam z TT i bylam z nivh zadowolona, dobrze sie trzymaly, sa wieksze. Teraz tez je kupilam. A jesli chodzi o karmienie to prawie caly czas na nich karmilam, dziecko.dobrze ciagnelo, mnie nic nie bolaloAndzia SM lubi tę wiadomość
-
Cinnilla, jak dobrze liczę to nierozpakowane jesteśmy my dwie, Agabtm, Andzia SM, Pola7, Iluzja, mamawojtka, Paula222, ela111 i Alincia. Czy którąś pominęłam? :>
edit: Kasju
karolina_karolina
iw78Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 23:14
Andzia SM, iluzja, Alincia lubią tę wiadomość
-
Kasju, już Cię dodałam do listy zapakowanych Jakbym jeszcze kogoś pominęła to upominajcie się Co do chrapania, to nie wiem, bo mój mąż zawsze zasypia przede mną i nie przebudza się. Jeśli chodzi o jakieś inne dolegliwości to ja mam bóle brzucha i rwanie nóg. Podobno to drugie mija po porodzie
kasju lubi tę wiadomość