Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasju ja też zauwazyłam, ze wydaję jakieś jęki w nocy...nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, bo nic mnie nie boli
Alincia, u mnie z tym rwaniem nóg jest raz lepiej, raz gorzej. Nie zauważyłam żadnej prawidłowości, więc cieżko mi przewidzieć czy dana noc będzie bez rwania. Wczoraj był spokój
Co do "okresowych" bólów brzucha to jak najbardziej norma- szyjka się skraca i powoli robi sie rozwarcie- dlatego boli.
Andzia fajnie, że wiesz jaka położna będzie przy Twoim porodzie- jak rozumiem jest to prywatnie opłacona kobieta? Ja bym chciała żeby przy mnie była któraś położna ze szkoły rodzenia- jak będą miały dyżur, to się uda. Co do seksu, to mój lekarz jak tylko go zapytałam jak mogę przyspieszyć przyjście małego na świat to odpowiedział krótko "współżycie", więc coś w tym musi być.
Nelus, trzymam kciuki!
A tu aktualna lista nierozpakowanych czerwcówek na dzień dzisiejszy:
Cinnilla
Agabtm
Andzia SM
Pola7
Iluzja
mamawojtka
Paula222
ela111
Alincia
olafasola
Kasju
karolina_karolina
iw78
goraAndzia SM, Olafasola lubią tę wiadomość
-
W końcu mam czas. Wiktoria jest już na świecie 17.06 1.54 55 cm 3690 porod SN sam się rozkrecil było bez oxy i cewnika. Porod w wolnej chwili opiszę.
iw78, smerfetkaa, Olafasola, Karola1988, mmarzenak, Pazur_, iluzja, Andzia SM, Agabtm, Kaja, madziak2202, jane, Moni15382, nesone, SShape, mloda1995 lubią tę wiadomość
-
Szymek przyszedł na świat 17.06.2016 godz 21.50 ważył 3700 i ma 58 cm. Kochany jest
Poród sn było ciężko. Ale warto dla takiego skarba.munequita, Olafasola, Karola1988, mmarzenak, iluzja, glistka, Andzia SM, Agabtm, Kaja, madziak2202, jane, Moni15382, iw78, nesone, SShape, Abra, mloda1995 lubią tę wiadomość
-
Karina przyszła na świat 17.06.2016 o godz 12:20
Waga 3560
57 cm
Poród sn. Sam się rozkręcił, bez wspomagaczy żadnych. Pierwszy mój poród a trwał 3h
Jest cudnie.
Wszystkim mamusiom gratuluję a przyszłym życzę powodzenia. WartoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 12:08
iluzja, Andzia SM, Karola1988, Agabtm, Kaja, Olafasola, madziak2202, jane, Moni15382, iw78, nesone, SShape, Abra, mloda1995 lubią tę wiadomość
-
Neluś z całego serca trzymamy kciuki:) Gratuluje nowym mamusiom:) Trzymam kciuki za kolejne porody. Napisze tylko,ze ja miałam hardcorowr bóle z krzyża a KtG nic nie pokazywało, jakieś 7-9
Nelus lubi tę wiadomość
-
Aż 3 mamusie urodziły 17:) bardzo się ciesze jak pomyślę to aż ciarki mam na ciele. Gratuluję każdej z osobna
Zimri sliczna:-) jakie piękne oczka :-*
No to Nas jest coraz mniej
Karola1988 tak zdecydowaliśmy się ze bedziemy mieć polozna prywatnie opłacona. Koleżanka i kuzynka tak rodziły i bardzo sobie chwalimy. Wiec doszlismy do wniosku ze niech bedzie z Nami;) -
Gratuluję nowym mamusiom ale polecałyście tymi naturalnymi aż miło opiszcie w wolnej chwili co i jak
My po wizycie i ktg. Rozwarcia brak szyjka miękka ale nic nie przepuszcza. Młody waży juz ponad 3600 jeśli nie urodze do 27 czerwca a młody do tego czasu jeszcze przybierze dużo to będziemy mieli cc. Być może coś zacznie się dziać do tego czasu.mmarzenak lubi tę wiadomość
Syn Filip 28 czerwiec -
Dominika jest już z nami. Przyszła na świat 16.06.2016 o godz 19:30, waga. 3080 g, długość 53 cm. Porod silami natury 3,5 godziny. Mala spi jak aniołek
Olafasola, Andzia SM, iluzja, jane, mmarzenak, Karola1988, Kaja, Moni15382, Agabtm, nesone, SShape, Dorjana, smerfetkaa lubią tę wiadomość
-
Wiśnia gratulacje :-*
Ja termin mam.na 30 ale polozna mówiła ze dużą prawdopodonienstwo ze urodze początkiem lipca wiec będę jedną z ostatnich. A później już tylko będziemy się informacjami o dzieciach dzielic:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 18:08