Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziś na szczepieniu byliśmy. Mocno płakał ale szybko się uspokoił. Tyle tylko,,że teraz marudny bardzo. Najlepiej by mu się spało z cycusiem w buzi. Zasypia przy piersi, ja wychodze a on po kilku min jest płacz i tak wkółko.
Olaf waży 6200 i mierzy 65cm.
5w1 u nas kosztuje 130zl.Kaja lubi tę wiadomość
-
Moja Zuzia dziś poszła na rekord:) Zasnęła o 22 a obudziła się o 4.30 później o 6.30, 8 i wstałyśmy Razem o 11
My będziemy szczepić 6 w 1 ona kosztuje 180 zł czeka Nas to w przyszłym tygodniu.
Iwa nie wiem czy Cię pocieszę ale u Nas to samo. Zuzia zje jest spokój, ale leżeć nie chce, w łóżeczku nie chce najlepiej tylko na rękach:( -
Kurcze tez tak chce żeby mój pół nocy przespal
No u nas w dzień ti na spacerze ładnie śpi potem tylko na mnie i zupełnie nie mam pomysłu jak go nauczyć spania beze mnie i najlepiej w lozeczku. Chwilę dośpi na leżaczku jak go odołożę z mojego brzucha bo juz musze wstać np do kibelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 14:29
-
Andzia, moja Iza miała ta żyrafe powiem Ci, ze bawiła się, gryzła ją ale żeby jakoś n8e mogła się bez niej obejść to nie. Iza wolała lwa (są tez inne zwierzatka) z metkami. Za jakieś 2 miesiace juz Olaf będzie nim bawił
Andzia SM lubi tę wiadomość
-
Oj u nas to samo. Łóżeczko tylko do wystroju kupiliśmy. Byla dzis u mnie położna srodowiskowa i mówi ze najlepiej jakbym Pojechala do mamy, posiedziala z tydzien odpoczęła dobrze pojadla i ze wtedy i pokarmu będzie wiecej. Zastanawiam sie nad tym ale chce pokazać wszystkim ze sama sobie daje rade i poza tym chyba nie chcemy w trójkę się jeszcze rozdzielać nawet na tydzien. Ile to rzeczy musialabym nabrać ale moja mama bardzo chce żebyśmy u niej posiedzialy trochę a ja na pewno bym odpoczęła bardzo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 14:41
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
mmarzenak wrote:Niuniusia jedz odpocznij, naładuj akumulatory:) a mama od Was daleko mieszka?Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Moja Teściowa to pielęgniarka i ja podpytywalam mówi ze 6 w 1 różni się tym ze jest dodatkowo w nim WZW i lepiej przyswajalny krztusiec. My się na to zdecydujemy lekarka to bardziej polecala ale pewnie ile ludzi tyle opnini:)
Iwa dziękuję za info;)Iwa2016 lubi tę wiadomość
-
U nas bylo dobrze i sie skonczylo mala potrafila nawet 7 godzin chrapac, a teraz od kilku dni budzi sie co 2-2,5 godziny na mleko, je juz wiecej w ciagu dnia potrafi tez co 2-2,5 godzin jesc. A teoretycznie mm minimum 3 godziny pauzy. Tak sie zastanawiam czy na nic jej malutkiej lyzeczki kleiku nie wsypac, ale teoretycznie kleik jest po 4 miesiacu.... Co o tym myslicie? Mozesz ktoras podawala wczesniej?
-
Młoda, mój jadł co godzine i w nocy i w dzień. Minęło mu. Za wcześnie na wprowadzanie kleiku, takie moje zdanie.
A jak kręgosłup? Lepiej? U mnie z każdym dniem coraz lepiej, może jakieś zapalenie miałam na odcinku ledzwiowym albo moje zwyrodnienie sie odezwało.
-
Dziewczyny czy któraś z waszych maluszków miało skazę białkową? Ja ostatnio nic nie robię tylko Bujam się po lekarzach i każdy mówi co innego jedna pediatra stwierdziła na 100% skaze i zalecila wprowadzenie bebilon pepti + ja na restrykcyjnej diecie, inna powiedziała że to może AZS i niekoniecznie jeszcze uczulenie na nabial i poleciła dawać flore bakteryjną na jelita i zmienić mleko na HA. A dermatolog stwierdziła że to takie niedoskonałości skóry u małych dzieci i kazała tylko smarować maściami buźke i główkę oraz nie zmieniac mleka.
Ja już głupieje i nie wiem co mam robić i co mam dawać małej
Ma takia wysypke na policzkach i na szyjce ale nie pogarsza sie to i nie wiem czy to nie przez to ze ja w ogole nie jem nabialu a mojegi mleka ina dostaje wiecej niz mm..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 10:59