Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
xpaulinax wrote:Nie dlatego nie informuje się wcześniej o ciąży,bo ktoś ci źle życzy itp. (zabobony z którymi powinno się raz na zawsze skończyć), ale dlatego ,że dopiero po 12 tc mija okres największego zagrożenia utraty ciązy.
Mi w poniedziałek moja pani doktor powiedziala, że największe ryzyko utraty ciąży jest do 8 tygodnia.09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
xpaulinax wrote:Nie dlatego nie informuje się wcześniej o ciąży,bo ktoś ci źle życzy itp. (zabobony z którymi powinno się raz na zawsze skończyć), ale dlatego ,że dopiero po 12 tc mija okres największego zagrożenia utraty ciązy.
Tez zastanawiam sie czy nie poczekac do 11-12 tyg, Czyli prawie cały miesiac. Ale nie wyobrażam sobie tego jakby cos sie stalo i tego co by mowili w rodzinie.
Tak wiec jesli uslysze serduszko za tydzien to na pewno powiem przyjaciółce bo wiem ze to zostanie miedzy nami a na reszte przyjdzie jeszcze czas
Ale to kiedy powiedziec zalezy od nas samych
Dziewczyny zycze wam miłego popołudnia, do zobaczenia wieczorem
Ja ide do dzieci którymi sie opiekuje w taka piękną pogodę będzie długi spacerek
-
nick nieaktualnyGratuluję dziewczynom po udanych wizytach Co do pracy, to poprzednio pracowałam do 29 tygodnia, mimo drobnych ciążowych komplikacji. Tym razem też bym chciała jak najdłużej, ale życie pokaże, czy mi się uda. Na szczęście częściowo mogę pracować zdalnie, więc mam trochę łatwiej.
Moja rodzina jeszcze nic nie wie i prędko się nie dowie. Nie chce mi się wysłuchiwać jęczenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Wyglada na to ze ja tez naleze do grupy czerwcowek
W poniedzialek bede miala pierwsze USG i nie moge sie doczekac az zobacze maluszka. U mnie w sumie wie juz rodzina (dowiedzieli sie jakies 2 tygodnie temu) i ludzie w pracy (w sumie w tym tygodniu sie dowiedzieli). Dosyc wczesnie, ale wynikalo sporo niejasnosci, wiec musialam w koncu wyjasnic czemu przyszly czerwiec nie pasuje mi na wyjazd etc.
Tez lubie parenting i mamazone
Kourtney, redmann lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Ja zrobilam domowa pizze ale mdlilo mnie strasznie i nadal mdli a tak mi sie tego chcee
U mnie dziś też taka pizza - właśnie miałam pisać.
Mam tylko nadzieję, że będę mogła zjeść ze smakiem...
A do tego "za jednym zamachem" upiekę mięsko na kanapki, bo te "sklepowe wędliny" coś nie bardzo mi wchodząKourtney lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny