X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • eidth Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Biorę się za sprzątanie :) jakiegoś powera mam wreszcie bo juz zarastamy bałaganem :)
    Miłego dnia dziewczyny :-* trzymam kciuki za wizytujące ja jeszcze 5 dni :D
    <3

Tylko się nie przemeczaj kochana ! Wszystko z umiarem :-)

Pati_89 lubi tę wiadomość

f2w343r8930pqaay.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annielove spadłam z krzesła... Ale szczęście w nieszczęściu ! Cud normalnie ! Tak się cieszę ! :)

Ale miłe wieści z rana :) Aż łzy wzruszenia mi do oczu napływają :) Tak się cieszę ! Miałaś laparoskopię ?

AnnieLov lubi tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Madzik84 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Im więcej kciuków, tym raźniej mi będzie :) Tym czasem poczytam sobie Was, szybciej mi czas zleci do badania :)

Kourtney, AnnieLov lubią tę wiadomość

[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I również trzymam kciuki za wizytujące :)

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Abra Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze - AnnieLov - CUDOWNA WIADOMOŚĆ!!!!!!!!!! Tak się cieszę, że jednak Dzidzia postanowiła pozostać z Wami, że słów brak. Teraz to już musi być dobrze, skoro tyle przetrwałaś i Twój Bąbelek też dał radę :)

Swoją drogą tych lekarzy konowałów co sieją panikę bez powodu, zamiast sprawdzić DOKŁADNIE co i jak to powinni pozbawić prawa wykonywania zawodu - czy oni w ogóle nie myślą jak pacjent przeżywa to wszystko??? Horror :/

Kourtney - trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytę :)

Pati - nie przejmuj się bałaganem, bo mojego nie widziałaś :P Skoro masz power to ogarnij co nieco, ale z umiarem i żebyś się zanadto nie przemęczała ;)

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik84 wrote:
    Witajcie, witajcie!
    Jutro oficjalnie do Was dołączę, jeśli na USG wszystko dobrze pójdzie :) To moja trzecia ciąża, jutro o 12 okaże się, czy pierwsza szczęśliwa. Bardzo Was proszę o trzymanie kciuków, tak bardzo boję się kolejnej pozamacicznej... :( Fajne z Was kobitki, czytam Was od pierwszej strony, ale nie miałam odwagi się ujawnić. Z OM termin mam na 25 czerwca, dzisiaj przypada mi 5t4d.
    Miłego dnia! :)
    witaj jestem z Toba myslami i trzymam za Ciebie i malenstwo kciuki !!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov wrote:
    Dziewczyny, powracam z powrotem :)
    Jestem taka szczęśliwa, zszokowana, wczoraj cały dzień przepłakałam, nie mogłam uwierzyć w to co się dzieje naprawdę. A otóż wszystko wam opowiem, tak jak mówiłam zaczęłam plamić, pojechałam na IP, w macicy nic nie znaleźli, dali leki i kazali odpoczywać, później dostałam krwawienia pojechałam do mojego lekarza zbadał mnie i powiedział że trzeba jechać do szpitala na obserwacje, na IP widząc moje krwawienie z marszu stwierdzili ze to poronienie więc wzięli mnie na USG nic nie widać, ciąża obumarła... ale później zrobili jeszcze raz USG i oczom ukazał się drugi zarodek w jajowodzie (ciąża pozamaciczna) stwierdzili że pewnie po tym wszystkim drugi też nie przeżył. Ja już pełna nerwów i załamania godziłam się na wszystko. Zrobili operacje i kazali czekać. Za dwa dni zaczęłam odczuwać mdłości, ból piersi, zgaga, położna więc poprosiła lekarza, wziął mnie na USG a tam w macicy ukazał się mój mały skarb który skończył 9 tygodni 4 dni, dał sobie radę pomimo tej operacji, całego mojego cierpienia, a ja już ciąże spisałam na straty ;( do dziś dziękuje Bogu za ten cud - bo moja dzidzia jest prawdziwym cudem, jedynym i niezastąpionym <3

Przepraszam też i was, wiem że troszkę tu na stresowałam forum ale już jest ok i mam nadzieje że tak już będzie do końca :* :)

Ja pierdo..e!!! co za historia. Teraz to ja muszę dojść do siebie...popłakałam się...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:07

AnnieLov, Kawokado lubią tę wiadomość

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogodynka172203 wrote:
    Witam czerwcowki dołączam i ja :):)

hej witaj u Nas kochana;*

• Kamenka Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    redmann wrote:
    Ale się naprodukowałyście… :o

Kamenka, przepisał Ci go z jakiegoś powodu - jakby miał nie pomóc, to by Ci go nie dał ;) Na pewno wszystko będzie dobrze!

Hej ale nie wiem czy piszesz teraz o Magnezie czy o "dupku" bo Magnezu nie przepisal mi lekarz...dlatego pytałam a "dupek" mam bo mialam śluz brązowy tzn jeszcze troche go jest ale juz mniej taka kawa z mlekiem..mysle ze to nie wskazuje na nic zlego...

AnnieLov jej cudowna wiadomosc Super ...u mnie tez znaleźli dziwne plamienia śluzem (jasno brazowym) dostalam dupka mysle ze zniknie calkiem.:(
    Ciesze sie bardzo z Twego szczesciaaa!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:14

• magdallena69 Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dolaczam niepewnie poniewaz dopiero zrobilam test... a wlasciwie dwa. Pierwszy wczoraj wieczorem- pierwsza kreska wyrazna, drugiej tylko cien... Dzisiaj rano powtorka i tez cien jednak ciut bardziej widoczny... nie wiem co mam myslec... Staramy sie z mezem o dugie dziecko ale to dopiero pierwszy cykl staran :) @ przewidziany mam na jutro jednak nie wytrzymalam;)

Kourtney, Helen, Helenucha Klucha, Kamenka, Paula222, redmann lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula222 wrote:
    Annielove spadłam z krzesła... Ale szczęście w nieszczęściu ! Cud normalnie ! Tak się cieszę ! :)

Ale miłe wieści z rana :) Aż łzy wzruszenia mi do oczu napływają :) Tak się cieszę ! Miałaś laparoskopię ?

Niestety tak

• Madzik84 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kamenko! :)
    Jej, tak czytam Was i czytam, sam początek tej przygody, a już tyle się wydarzyło, tyle nerwów i przykrych sytuacji. Kiedyś ciąże nie były tak kruche. Czytałam jakoś na wcześniejszych stronach o historiach podobnych do mojej - pozamaciczna, utrata jajowodu, później poronienie i teraz kolejna nadzieja. Moja obecna ciąża też jest z owulacji po "ślepej" stronie, z jajnika bez jajowodu, a jednak się udało!
    Coś strasznego i jednocześnie cudownego, co spotkało AnnieLov - współczuję Ci, przez co musiałaś przejść, ale ostatecznie Maleństwo jest z Tobą :)

AnnieLov, Kamenka lubią tę wiadomość

[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)
  • Abra Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallena69 wrote:
    Witam, dolaczam niepewnie poniewaz dopiero zrobilam test... a wlasciwie dwa. Pierwszy wczoraj wieczorem- pierwsza kreska wyrazna, drugiej tylko cien... Dzisiaj rano powtorka i tez cien jednak ciut bardziej widoczny... nie wiem co mam myslec... Staramy sie z mezem o dugie dziecko ale to dopiero pierwszy cykl staran :) @ przewidziany mam na jutro jednak nie wytrzymalam;)

Witaj!
    Najlepiej idź na betę i wtedy będzie wszystko wiadomo :)
    Trzymamy kciuki i informuj nas na bieżąco ;D

Madzik84 - kibicuję kibic.gif

Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
    Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
    Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny bez was by mnie tu nie było, daliście mi tyle wsparcia i jeszcze teraz dostałam tyle ciepłych słów, jesteście kochane <3 a co do tego wszystkiego, no cóż dla mnie to było okropne przeżycie, gdyby nie mój lekarz który w szpitalu wszystko dokładnie posprawdzał to nie wiem co by się stało. Dla mnie to był szok że spodziewałam sie bliźniaków gdzie jeden zadomowił się w macicy, drugi w jajowodzie - gdyby nie to krwawienie pękł by mi jajnik, naszczęscie reakcja lekarza dała mi to szczęście że kogoś uratowałam ... moje szczęście które teraz grzecznie siedzi sobie w brzuszku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:33

Abra, Helen, Pola7, Kawokado, redmann lubią tę wiadomość

• kirys Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnieLov co za historia! Prawdziwy cud! Twoje dziecko w przyszłości zrewolucjonizuje świat, skoro tak silne jest od początku! :-)

Widzę, że nasze forum działa niemalże 24 h na dobę hehe :-D A tak serio - współczuję tym, które cierpią na bezsenność i te bóle głowy. Spróbujcie zaparzyć melisy z miętą i do tego dodać miodu, jak nieco przestygnie.

Kourtney czekamy niecierpliwie na wiadomości po wizycie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:28

AnnieLov, redmann lubią tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png

Wysłany: 29 października 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abra wrote:
    Witaj!
    Najlepiej idź na betę i wtedy będzie wszystko wiadomo :)
    Trzymamy kciuki i informuj nas na bieżąco ;D

Madzik84 - kibicuję kibic.gif
    Bardzo chetnie tylko mieszkam w Niemczech od miesiaca i jeszcze nie bardzo sie tu 'ogarnelam' :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallena69 wrote:
    Hej. Witamy :) a wybierasz sie na bete?

Teraz przeczytalam twoj drugi post :p
    Trzymam kciuki zeby druga kreska byla juz mocna i zeby nie przyszla @.
    A masz juz jakas wizyte umuwiona u ginekologa?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:32

Wysłany: 29 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Hej. Witamy :) a wybierasz sie na bete?

Pozlabym ale od miesiaca mieszkamw niemczech i nie wiem dokladnie co i jak... Ale poki co poczekam kilka dni, jak nie dostane @ to powtorze test:) moze zobacze cos wiecej:)

Kourtney lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wychodze z domu juz bo musze cos po drodze zalatwic. Trzymcie kciuki :*

MerlinMo, Helen, xpaulinax, Kamenka, Kawokado, redmann lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 października 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawilabym wam zdjecie testu zebysciezobaczyly czy cos widac czy to ja mam juz paranoje... ale chyba tak nie idzie

‹‹ 213 214 215 216 217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: