Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati_89 wrote:Biorę się za sprzątanie jakiegoś powera mam wreszcie bo juz zarastamy bałaganem
Miłego dnia dziewczyny :-* trzymam kciuki za wizytujące ja jeszcze 5 dni
Tylko się nie przemeczaj kochana ! Wszystko z umiaremPati_89 lubi tę wiadomość
-
Annielove spadłam z krzesła... Ale szczęście w nieszczęściu ! Cud normalnie ! Tak się cieszę !
Ale miłe wieści z rana Aż łzy wzruszenia mi do oczu napływają Tak się cieszę ! Miałaś laparoskopię ?AnnieLov lubi tę wiadomość
-
Kurcze - AnnieLov - CUDOWNA WIADOMOŚĆ!!!!!!!!!! Tak się cieszę, że jednak Dzidzia postanowiła pozostać z Wami, że słów brak. Teraz to już musi być dobrze, skoro tyle przetrwałaś i Twój Bąbelek też dał radę
Swoją drogą tych lekarzy konowałów co sieją panikę bez powodu, zamiast sprawdzić DOKŁADNIE co i jak to powinni pozbawić prawa wykonywania zawodu - czy oni w ogóle nie myślą jak pacjent przeżywa to wszystko??? Horror
Kourtney - trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytę
Pati - nie przejmuj się bałaganem, bo mojego nie widziałaś Skoro masz power to ogarnij co nieco, ale z umiarem i żebyś się zanadto nie przemęczałaZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Madzik84 wrote:Witajcie, witajcie!
Jutro oficjalnie do Was dołączę, jeśli na USG wszystko dobrze pójdzie To moja trzecia ciąża, jutro o 12 okaże się, czy pierwsza szczęśliwa. Bardzo Was proszę o trzymanie kciuków, tak bardzo boję się kolejnej pozamacicznej... Fajne z Was kobitki, czytam Was od pierwszej strony, ale nie miałam odwagi się ujawnić. Z OM termin mam na 25 czerwca, dzisiaj przypada mi 5t4d.
Miłego dnia! -
nick nieaktualnyAnnieLov wrote:Dziewczyny, powracam z powrotem
Jestem taka szczęśliwa, zszokowana, wczoraj cały dzień przepłakałam, nie mogłam uwierzyć w to co się dzieje naprawdę. A otóż wszystko wam opowiem, tak jak mówiłam zaczęłam plamić, pojechałam na IP, w macicy nic nie znaleźli, dali leki i kazali odpoczywać, później dostałam krwawienia pojechałam do mojego lekarza zbadał mnie i powiedział że trzeba jechać do szpitala na obserwacje, na IP widząc moje krwawienie z marszu stwierdzili ze to poronienie więc wzięli mnie na USG nic nie widać, ciąża obumarła... ale później zrobili jeszcze raz USG i oczom ukazał się drugi zarodek w jajowodzie (ciąża pozamaciczna) stwierdzili że pewnie po tym wszystkim drugi też nie przeżył. Ja już pełna nerwów i załamania godziłam się na wszystko. Zrobili operacje i kazali czekać. Za dwa dni zaczęłam odczuwać mdłości, ból piersi, zgaga, położna więc poprosiła lekarza, wziął mnie na USG a tam w macicy ukazał się mój mały skarb który skończył 9 tygodni 4 dni, dał sobie radę pomimo tej operacji, całego mojego cierpienia, a ja już ciąże spisałam na straty ;( do dziś dziękuje Bogu za ten cud - bo moja dzidzia jest prawdziwym cudem, jedynym i niezastąpionym
Przepraszam też i was, wiem że troszkę tu na stresowałam forum ale już jest ok i mam nadzieje że tak już będzie do końca :*
Ja pierdo..e!!! co za historia. Teraz to ja muszę dojść do siebie...popłakałam się...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:07
AnnieLov, Kawokado lubią tę wiadomość
-
redmann wrote:Ale się naprodukowałyście… :o
Kamenka, przepisał Ci go z jakiegoś powodu - jakby miał nie pomóc, to by Ci go nie dał Na pewno wszystko będzie dobrze!
Hej ale nie wiem czy piszesz teraz o Magnezie czy o "dupku" bo Magnezu nie przepisal mi lekarz...dlatego pytałam a "dupek" mam bo mialam śluz brązowy tzn jeszcze troche go jest ale juz mniej taka kawa z mlekiem..mysle ze to nie wskazuje na nic zlego...
AnnieLov jej cudowna wiadomosc Super ...u mnie tez znaleźli dziwne plamienia śluzem (jasno brazowym) dostalam dupka mysle ze zniknie calkiem.
Ciesze sie bardzo z Twego szczesciaaa!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:14
-
Witam, dolaczam niepewnie poniewaz dopiero zrobilam test... a wlasciwie dwa. Pierwszy wczoraj wieczorem- pierwsza kreska wyrazna, drugiej tylko cien... Dzisiaj rano powtorka i tez cien jednak ciut bardziej widoczny... nie wiem co mam myslec... Staramy sie z mezem o dugie dziecko ale to dopiero pierwszy cykl staran @ przewidziany mam na jutro jednak nie wytrzymalam;)
Kourtney, Helen, Helenucha Klucha, Kamenka, Paula222, redmann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Kamenko!
Jej, tak czytam Was i czytam, sam początek tej przygody, a już tyle się wydarzyło, tyle nerwów i przykrych sytuacji. Kiedyś ciąże nie były tak kruche. Czytałam jakoś na wcześniejszych stronach o historiach podobnych do mojej - pozamaciczna, utrata jajowodu, później poronienie i teraz kolejna nadzieja. Moja obecna ciąża też jest z owulacji po "ślepej" stronie, z jajnika bez jajowodu, a jednak się udało!
Coś strasznego i jednocześnie cudownego, co spotkało AnnieLov - współczuję Ci, przez co musiałaś przejść, ale ostatecznie Maleństwo jest z TobąAnnieLov, Kamenka lubią tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
magdallena69 wrote:Witam, dolaczam niepewnie poniewaz dopiero zrobilam test... a wlasciwie dwa. Pierwszy wczoraj wieczorem- pierwsza kreska wyrazna, drugiej tylko cien... Dzisiaj rano powtorka i tez cien jednak ciut bardziej widoczny... nie wiem co mam myslec... Staramy sie z mezem o dugie dziecko ale to dopiero pierwszy cykl staran @ przewidziany mam na jutro jednak nie wytrzymalam;)
Witaj!
Najlepiej idź na betę i wtedy będzie wszystko wiadomo
Trzymamy kciuki i informuj nas na bieżąco
Madzik84 - kibicujęZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny bez was by mnie tu nie było, daliście mi tyle wsparcia i jeszcze teraz dostałam tyle ciepłych słów, jesteście kochane a co do tego wszystkiego, no cóż dla mnie to było okropne przeżycie, gdyby nie mój lekarz który w szpitalu wszystko dokładnie posprawdzał to nie wiem co by się stało. Dla mnie to był szok że spodziewałam sie bliźniaków gdzie jeden zadomowił się w macicy, drugi w jajowodzie - gdyby nie to krwawienie pękł by mi jajnik, naszczęscie reakcja lekarza dała mi to szczęście że kogoś uratowałam ... moje szczęście które teraz grzecznie siedzi sobie w brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:33
Abra, Helen, Pola7, Kawokado, redmann lubią tę wiadomość
-
AnnieLov co za historia! Prawdziwy cud! Twoje dziecko w przyszłości zrewolucjonizuje świat, skoro tak silne jest od początku!
Widzę, że nasze forum działa niemalże 24 h na dobę hehe A tak serio - współczuję tym, które cierpią na bezsenność i te bóle głowy. Spróbujcie zaparzyć melisy z miętą i do tego dodać miodu, jak nieco przestygnie.
Kourtney czekamy niecierpliwie na wiadomości po wizycie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:28
AnnieLov, redmann lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualnymagdallena69 wrote:Witam, dolaczam niepewnie poniewaz dopiero zrobilam test... a wlasciwie dwa. Pierwszy wczoraj wieczorem- pierwsza kreska wyrazna, drugiej tylko cien... Dzisiaj rano powtorka i tez cien jednak ciut bardziej widoczny... nie wiem co mam myslec... Staramy sie z mezem o dugie dziecko ale to dopiero pierwszy cykl staran @ przewidziany mam na jutro jednak nie wytrzymalam;)
Teraz przeczytalam twoj drugi post :p
Trzymam kciuki zeby druga kreska byla juz mocna i zeby nie przyszla @.
A masz juz jakas wizyte umuwiona u ginekologa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 09:32
-
Kourtney wrote:Hej. Witamy a wybierasz sie na bete?
Pozlabym ale od miesiaca mieszkamw niemczech i nie wiem dokladnie co i jak... Ale poki co poczekam kilka dni, jak nie dostane @ to powtorze test:) moze zobacze cos wiecej:)Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny