Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawokado wrote:Dziewczyny ja juz nie wiem co mam jeść co nie zjem to lecę ściskać porcelanę, wychodzi na to, ze od paru dni "jem" herbatę z cytryną i cukrem
Albo cos lekkostrawnego?
Tak jak przy grypie jelitowej cos lekkiego?
U mnie brak jakichkolwiek objawów, poza dzisiejszym dniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:21
-
A ja dzis zgrzeszylam. Zamowilam pizze bo moj spal po pracy a pozno sie polozyl a dzis znow poszedl na nocke. Przewaznie on gotuje bo ja nie moge znisc zapachow w kuchni.. od razu mam kulke w gardle i ledwo moge cos przelknac.
co do serow plesniowych - kto Wam powiedzial ze nie wolno!?!? valbon mozna na 100%
sklad valbona
mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, czyste kultury mleczarskie, Penicillium Candidum
ktos tu pisal o domowej pizzy. moge jakis przepis na w miare latwa i szybka pizze?
bo czasem mnie nachodzi a sklepowe mrozone to smieci a takeaway to podobnie i 10x drozsze... doslownie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:24
Kourtney lubi tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:Dziewczyny ja juz nie wiem co mam jeść co nie zjem to lecę ściskać porcelanę, wychodzi na to, ze od paru dni "jem" herbatę z cytryną i cukrem
Udalo mi sie zjesc dzisiaj zaledwie kilka wafli ryzowych i banana. Chociaz nie wiem czy cokolwiek zostalo w calosci strawioneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:25
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Kourtney tez oszalałam na punkcie forum, wstaje robię śniadanie i jem z wami
istne szaleństwo, często wchodzę i jakbym miała odpisywać i komentować z każdą z dziewczyn, to bym nie pracowała tylko siedziała na forum . Tyle jest nowych osób, a nie dawno było nas tak mało..istne szaleństwo, ale również to wspaniałe, że tylu osobom się udało zajść w ciążę , za wszystkie mocno kciukam aż do samego porodu.
Wrzucam zdjęcie mojego bąbelka/bąbelkowej z wtorku
jest już w normalnej pozycji, chociaz głowa znowu w dole, ale już nie robi za nietoperza jak ostatnio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:33
Kourtney, Kamila ;), Kawokado, MerlinMo, MerlinMo, Magdzialena, Kawa z mlekiem, Helenucha Klucha, AnnieLov, redmann, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelen wrote:Kourtney tez oszalałam na punkcie forum, wstaje robię śniadanie i jem z wami
istne szaleństwo, często wchodzę i jakbym miała odpisywać i komentować z każdą z dziewczyn, to bym nie pracowała tylko siedziała na forum . Tyle jest nowych osób, a nie dawno było nas tak mało..istne szaleństwo, ale również to wspaniałe, że tylu osobom się udało zajść w ciążę , za wszystkie mocno kciukam aż do samego porodu.
Wrzucam zdjęcie mojego bąbelka/bąbelkowej z wtorku
Aa juz widze
Sliczny maly bąbelekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:37
-
wejdz na fotosik.pl
pozniej masz do wyboru rodzaj kodów: i tam wybierz opcję fora internetowe
po czym skopiuj kod zaczyna sie od URL
i wklejasz w tekst postu, ja wczesniej korzystałam z zapodaj.net ale tam głównie linki chodziły, a kod mi sie nie wklejał prawidłowo.
W sumie się przyznaje, ze teraz to sobie ogarnęłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę jak czytam jakie macie historię z lekarzami to aż się włos jeży na skórze... niedowierzanie...
Trzeba być wyjątkowo nieludzkim człowiekiem żeby w ten sposób podejść do sprawy...
A co do forum to świetna sprawa i bardzo wciąga
Co prawda w ostatnim czasie głównie czytałam co się u Was dzieje to po wczorajszej wizycie nabrałam wiary ze będzie dobrzeKawokado lubi tę wiadomość
-
Ryżu to nie mogę jeść wcale, bo zaraz mam sensacje jelitowe
Kourtney to widzę, że mamy podobnie... ja od paru tygodni robie i jem zupy (łatwo się je zwraca ) no i właśnie dużo pije żeby się nie odwodnić.
Włosy mi lecą, skórę mam suchą jak wiór. Nie raz mam tak, ze czuję się potwornie głodna, zjadam zupę i lecę wymiotować głód przechodzi, ale ile faktycznie zostaje w żołądku to nie wiem. -
nick nieaktualnyKawokado wrote:Ryżu to nie mogę jeść wcale, bo zaraz mam sensacje jelitowe
Kourtney to widzę, że mamy podobnie... ja od paru tygodni robie i jem zupy (łatwo się je zwraca ) no i właśnie dużo pije żeby się nie odwodnić.
Włosy mi lecą, skórę mam suchą jak wiór. Nie raz mam tak, ze czuję się potwornie głodna, zjadam zupę i lecę wymiotować głód przechodzi, ale ile faktycznie zostaje w żołądku to nie wiem.
A co do wlosow to ja wlasnie zaobserwowalam ze mi mniej wypadaja i mniej sie przetluszczaja. a wy widzicie jakies roznice z wlosami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:44
-
Odpukac dopiero raz było mi lekko niedobrze a to wczoraj po krzywej cukrowej bo byłam już głodna. Jem, mieszam i na szczęście nic. Tylko mąż pyta gdzie to mieszcze i że dupa mi rośnie a z tego to się akurat cieszę
Co do włosów to nie widzę różnicyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:51
-
nick nieaktualnyTo i ja może wrzucę zdjęcie mojej fasolki które dostałam po wyjściu ze szpitala
9-tygodniowy cud
MerlinMo, Helenucha Klucha, Kourtney, Kawokado, Kawa z mlekiem, bloodflower, Agatka86, Helen, redmann, eidth, Morwa, xpaulinax lubią tę wiadomość