Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helen śliczna dzidzia <3

Helen lubi tę wiadomość

• magdallena69 Przyjaciółka

Wysłany: 29 października 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/ZfFvHaSNnC9zJHPLG82nuAWev3PWRi
    To zdjecie mojego testu dziewczyny:) wstawiam link bo narazie tyle ogarnelam;D

nick nieaktualny, Helen lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam mdłości. Choć do przeżycia, mogę jeść wszystko i nawet już od 3 tygodni nie wymiotuję :)

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. U nas wszystko w porządku. Takie szybkie usg mi zrobił wiec w sumie wiem tylko tyle że serduszko 164/min. Ale wygląda już jak mały ludek i z tego się stanie ciesze. Nie mam zdjęcia niestety. Mam się zapisać na genetyczne no i dostałam masę badań do zrobienia. To tyle. Idę odreagować stres przy czymś pysznym do jedzenia ale nie wiem jeszcze przy czym :-)

nick nieaktualny, Kawa z mlekiem, Kawokado, Helenucha Klucha, nick nieaktualny, redmann, Helen, kirys, Morwa, xpaulinax lubią tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • Kawa z mlekiem Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje wlosy sa fatalne :/ okropnie sie przetluszczaja i bardziej wypdaja do tego pogorszyla sie moja cera na twarzy.
    A stosujecie juz jakies balsamy do ciala? I jak tak to jakies specjalne?

Aniołek 02.02.2015 [*]
    f2w3rjjgj889rrf4.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    Hej dziewczyny. U nas wszystko w porządku. Takie szybkie usg mi zrobił wiec w sumie wiem tylko tyle że serduszko 164/min. Ale wygląda już jak mały ludek i z tego się stanie ciesze. Nie mam zdjęcia niestety. Mam się zapisać na genetyczne no i dostałam masę badań do zrobienia. To tyle. Idę odreagować stres przy czymś pysznym do jedzenia ale nie wiem jeszcze przy czym :-)

Super czekałam na twoje wieści. Cieszę się że z twoim maluszkiem wszystko w porządku, oby tak dalej :)

• Helenucha Klucha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiak wrote:
    A ja dzis zgrzeszylam. Zamowilam pizze bo moj spal po pracy a pozno sie polozyl a dzis znow poszedl na nocke. Przewaznie on gotuje bo ja nie moge znisc zapachow w kuchni.. od razu mam kulke w gardle i ledwo moge cos przelknac.

co do serow plesniowych - kto Wam powiedzial ze nie wolno!?!? valbon mozna na 100%
    sklad valbona
    mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, czyste kultury mleczarskie, Penicillium Candidum

ktos tu pisal o domowej pizzy. moge jakis przepis na w miare latwa i szybka pizze?
    bo czasem mnie nachodzi a sklepowe mrozone to smieci a takeaway to podobnie i 10x drozsze... doslownie!

chodzi o sery z mleka niepasteryzowanego, w których może być bakteria wywołująca listeriozę, która z kolei może doprowadzić nawet do poronienia.

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f566f763602ce3f8med.jpg[/URL]
    Helen Zobacz twoj ma jeszcze pecherzyk. To jest to koleczko nad glowka twojej fasolki :) z pecherzyka zoltkowu przez pierwsze tygodnie odzywia sie dzidzia :) potem pecherzyk zanika wlasnie kolo 10tygodnia.
    I mojemu juz wlasnie zniknal :)
    http://iv.pl/images/18872273476679079264.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:04

MerlinMo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa z mlekiem wrote:
    Moje wlosy sa fatalne :/ okropnie sie przetluszczaja i bardziej wypdaja do tego pogorszyla sie moja cera na twarzy.

Kochana generalnie od jakiegoś czasu używam tylko Nivea balsam pod prysznic i do tego na brzuszek, piersi, uda, tyłek smaruję się balsamem z Palmersa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallena69 wrote:
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/ZfFvHaSNnC9zJHPLG82nuAWev3PWRi
    To zdjecie mojego testu dziewczyny:) wstawiam link bo narazie tyle ogarnelam;D

Lini wklej pomiedz [img][/img] i ci ladnie wyswietli :)
    Tylko masz zly link do tego :PP

Ale widac dwie kreseczki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:08

• Helen Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa taki jakby talerz :P hehe... no jeszcze ma parę dni na konsumpcję :P
    we wtorek kolejna wizyta, wiec pewnie juz więcej zobaczę
    dziękuję za wytłumaczenie :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

feegu6l.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Annielove ciezze sie niesamowicie że dzidzius jest z Tobą, a ten lekarz tylko potwierdza ze jest wielu co sie nie znaja i sieja zamęt.
    Ja miałam wczoraj wizyte. Dzidzius ma 6,2 mm serce bije i wychodzi ze ciaza jest faktycznue mlodsza niz zaklada ostatnia miesiączka tylko narazie nie wiem ktorej daty porodu sie trzymac bo z ostatnich 2 usg u roznych lekarzy wychodza 2 rozne daty.
    Co do spania dzieci w nocy to ja mam to szczescie ze Hania zaczela przesypiac noce jak miala nue cale 2 miesiące. Dotej pory pamietam jak sue obudzilismy rano, ja z napompowanymi piersiami i z mysla czy ona żyje bo sie nie obudzila w nocy. I tak jest nadal że spi w nocy, sama w swoim pokoju, bywa ze sie obudzi i szuka smoczka ale sobie radzi sama.

nick nieaktualny, redmann, Helenucha Klucha, Nelus lubią tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa z mlekiem wrote:

Moja cera też okropna. Same wypryski

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jeszcze o zwierzetach rozmawialyscie. To ja miałam 2 koty. Jeden mi niestety zdechl w lutym ale drugiego mam. Hania go bardzo zaczepia i on biedny tyle miesiecy to znosil i w koncu niewytrzymal i podrapal ja w szyje. Mala byla w szoku. Poplakala sie i przez 5 minut bala sie kota:-)

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Helen Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Tylko masz zly link do tego :PP

Ale widac dwie kreseczki:)
    niestety błąd mi wyskakuje :(

feegu6l.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quatriona moja też ładnie spała jak się urodziła, niestety zmieniło się to jak zaczeły wychodzić jej zęby czyli koło 6 miesiąca, da się radę nawet pomimo tych pobudek chodzę wyspana :P No i przede wszystkim gratuluję pozytywnej wizyty :) Niech dzidzia rośnie zdrowo

Quatriona lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallena69 wrote:
    ZfFvHaSNnC9zJHPLG82nuAWev3PWRi

Nie poeinno tam byc tego usun :P bo przez to nie dziala.
    Najprosciej wejsc na zdjecie i daj prawym przyciskiem kopiuj adres obrazka. I wtedy wklic to pomiedzy to img :)

Wiaterek gratuluje :) szkoda ze nie masz fotki ale wazne ze wszystko ok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:13

• MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 29 października 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:

A trzeba mieć konto tam ? Bo też się chciałam moją dzidzia pochwalić ;)

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w pewnym momencie byli tak ze jak byla jeszcze z nami w pokoju to sie wybudzala w nocy i szukala smoczka i trzeba bylo jej pomóc. Ale moglo byc to spowodiwane tym ze mize my ja budzilismy jak sie krecilismy czy maz chrapal.
    Hania przez zeby jest marudna, placzliwa w dzień ale na szczescie dobrze spi pomimo zebow

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdjecia wgrywam na iv.pl nie trzeba miec konta :) a zdjecia dodatkowo znikaja po dwoch tygodniaach jakby ktos nie chcial zeby sie blakaly nadal gdzies w internecie

Helen lubi tę wiadomość

‹‹ 223 224 225 226 227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ