Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. U nas wszystko w porządku. Takie szybkie usg mi zrobił wiec w sumie wiem tylko tyle że serduszko 164/min. Ale wygląda już jak mały ludek i z tego się stanie ciesze. Nie mam zdjęcia niestety. Mam się zapisać na genetyczne no i dostałam masę badań do zrobienia. To tyle. Idę odreagować stres przy czymś pysznym do jedzenia ale nie wiem jeszcze przy czym
AnnieLov, Kawa z mlekiem, Kawokado, Helenucha Klucha, Kourtney, redmann, Helen, kirys, Morwa, xpaulinax lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Hej dziewczyny. U nas wszystko w porządku. Takie szybkie usg mi zrobił wiec w sumie wiem tylko tyle że serduszko 164/min. Ale wygląda już jak mały ludek i z tego się stanie ciesze. Nie mam zdjęcia niestety. Mam się zapisać na genetyczne no i dostałam masę badań do zrobienia. To tyle. Idę odreagować stres przy czymś pysznym do jedzenia ale nie wiem jeszcze przy czym
Super czekałam na twoje wieści. Cieszę się że z twoim maluszkiem wszystko w porządku, oby tak dalej -
sylwiak wrote:A ja dzis zgrzeszylam. Zamowilam pizze bo moj spal po pracy a pozno sie polozyl a dzis znow poszedl na nocke. Przewaznie on gotuje bo ja nie moge znisc zapachow w kuchni.. od razu mam kulke w gardle i ledwo moge cos przelknac.
co do serow plesniowych - kto Wam powiedzial ze nie wolno!?!? valbon mozna na 100%
sklad valbona
mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, czyste kultury mleczarskie, Penicillium Candidum
ktos tu pisal o domowej pizzy. moge jakis przepis na w miare latwa i szybka pizze?
bo czasem mnie nachodzi a sklepowe mrozone to smieci a takeaway to podobnie i 10x drozsze... doslownie!
chodzi o sery z mleka niepasteryzowanego, w których może być bakteria wywołująca listeriozę, która z kolei może doprowadzić nawet do poronienia.
Mały Ryś -
nick nieaktualny[/URL]
Helen Zobacz twoj ma jeszcze pecherzyk. To jest to koleczko nad glowka twojej fasolki z pecherzyka zoltkowu przez pierwsze tygodnie odzywia sie dzidzia potem pecherzyk zanika wlasnie kolo 10tygodnia.
I mojemu juz wlasnie zniknal
http://iv.pl/images/18872273476679079264.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:04
MerlinMo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawa z mlekiem wrote:Moje wlosy sa fatalne okropnie sie przetluszczaja i bardziej wypdaja do tego pogorszyla sie moja cera na twarzy.
A stosujecie juz jakies balsamy do ciala? I jak tak to jakies specjalne?
Kochana generalnie od jakiegoś czasu używam tylko Nivea balsam pod prysznic i do tego na brzuszek, piersi, uda, tyłek smaruję się balsamem z Palmersa -
nick nieaktualnymagdallena69 wrote:http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/ZfFvHaSNnC9zJHPLG82nuAWev3PWRi
To zdjecie mojego testu dziewczyny:) wstawiam link bo narazie tyle ogarnelam;D
Lini wklej pomiedz [img][/img] i ci ladnie wyswietli
Tylko masz zly link do tego :PP
Ale widac dwie kreseczki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:08
-
Witajcie. Annielove ciezze sie niesamowicie że dzidzius jest z Tobą, a ten lekarz tylko potwierdza ze jest wielu co sie nie znaja i sieja zamęt.
Ja miałam wczoraj wizyte. Dzidzius ma 6,2 mm serce bije i wychodzi ze ciaza jest faktycznue mlodsza niz zaklada ostatnia miesiączka tylko narazie nie wiem ktorej daty porodu sie trzymac bo z ostatnich 2 usg u roznych lekarzy wychodza 2 rozne daty.
Co do spania dzieci w nocy to ja mam to szczescie ze Hania zaczela przesypiac noce jak miala nue cale 2 miesiące. Dotej pory pamietam jak sue obudzilismy rano, ja z napompowanymi piersiami i z mysla czy ona żyje bo sie nie obudzila w nocy. I tak jest nadal że spi w nocy, sama w swoim pokoju, bywa ze sie obudzi i szuka smoczka ale sobie radzi sama.AnnieLov, redmann, Helenucha Klucha, Nelus lubią tę wiadomość
-
Kawa z mlekiem wrote:Moje wlosy sa fatalne okropnie sie przetluszczaja i bardziej wypdaja do tego pogorszyla sie moja cera na twarzy.
A stosujecie juz jakies balsamy do ciala? I jak tak to jakies specjalne?
Moja cera też okropna. Same wypryski
-
O jeszcze o zwierzetach rozmawialyscie. To ja miałam 2 koty. Jeden mi niestety zdechl w lutym ale drugiego mam. Hania go bardzo zaczepia i on biedny tyle miesiecy to znosil i w koncu niewytrzymal i podrapal ja w szyje. Mala byla w szoku. Poplakala sie i przez 5 minut bala sie kota:-)
-
nick nieaktualnyQuatriona moja też ładnie spała jak się urodziła, niestety zmieniło się to jak zaczeły wychodzić jej zęby czyli koło 6 miesiąca, da się radę nawet pomimo tych pobudek chodzę wyspana No i przede wszystkim gratuluję pozytywnej wizyty Niech dzidzia rośnie zdrowo
Quatriona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdallena69 wrote:
Nie poeinno tam byc tego usun bo przez to nie dziala.
Najprosciej wejsc na zdjecie i daj prawym przyciskiem kopiuj adres obrazka. I wtedy wklic to pomiedzy to img
Wiaterek gratuluje szkoda ze nie masz fotki ale wazne ze wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:13
-
Kourtney wrote:Lini wklej pomiedz [img][/img] i ci ladnie wyswietli
A trzeba mieć konto tam ? Bo też się chciałam moją dzidzia pochwalić -
U nas w pewnym momencie byli tak ze jak byla jeszcze z nami w pokoju to sie wybudzala w nocy i szukala smoczka i trzeba bylo jej pomóc. Ale moglo byc to spowodiwane tym ze mize my ja budzilismy jak sie krecilismy czy maz chrapal.
Hania przez zeby jest marudna, placzliwa w dzień ale na szczescie dobrze spi pomimo zebow -
nick nieaktualny