Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kourtney wrote:Nie poeinno tam byc tego usun bo przez to nie dziala.
Najprosciej wejsc na zdjecie i daj prawym przyciskiem kopiuj adres obrazka. I wtedy wklic to pomiedzy to img
Wiaterek gratuluje szkoda ze nie masz fotki ale wazne ze wszystko ok
-
nick nieaktualnyOj dziewczynki haha
Zdjecie musicie wgrac na jakakolwiek stronke tak zeby linki wygenerowalo. i tam potem sie wam pokaze kilka linkow
I ten co wyswietla tutaj na forum to bbc code i zaczyna sie tak [URL.] ...[/URL]
Albo skopiujcie bezposredni link do zdjecia i wklejcie pomiedzy [IMG][/IMG]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 20:25
Helen lubi tę wiadomość
-
sylwiak, serów pleśniowych absolutnie nie powinno się jeść w ciąży, bo zawierają bakterie, które wywołują choroby prowadzące do zaburzeń układu nerwowego dziecka, a nawet poronienia. Oczywiście jak się zje jeden raz, to nic się nie stanie, ale przy wcinaniu codziennym jest niebezpiecznie. Poza tym zawierają mnóstwo penicyliny, którą grzyby wykorzystują do zabijania innych organizmów.
Wszystkie Wasze dzieci są cudne Teraz te zdjęcia robią się coraz ciekawsze, ale na samym końcu ciąży będą najlepsze
Wiaterek, super! Odpoczywaj. Nie dał Ci zdjęcia?
Co do mdłości, to podobno kobiety, które mają silne mdłości, mają większe szanse na przyjemniejszą ciążę i zdrowsze dziecko :p
-
nick nieaktualnyHelen wrote:Kourtney słuchaj a główka to jest u góry tak?
a ta kulka w dole to ten pokarm czy co?
bo w sumie się zastanawiamy z mężem co tam widzimy?
bo na twoim wyraznie widac buźkę , a u mnie no...mozna się tylko domyślaćHelen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnnieLov wrote:No właśnie i tu ja mam problem moja w dzień potrafi przespać 4 godziny i jeszcze muszę ją budzić bo pewnie i do 5 godzin by przespała. Ale widać że jest tym wstawaniem zmęczona bo tak jak się nie budziła to spała 2 godzinki a teraz musi spać 2 razy tyle by odespać noc
To pewnie jakiś okres przejściowy. Mój do tej pory ani razu nie przespal nocy A jeszcze miał parę miesięcy, ze wstawal o 4💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Ja to 100 lat za murzynami jestem i mój tel też ;p
-
Quatriona wrote:Witajcie. Annielove ciezze sie niesamowicie że dzidzius jest z Tobą, a ten lekarz tylko potwierdza ze jest wielu co sie nie znaja i sieja zamęt.
Ja miałam wczoraj wizyte. Dzidzius ma 6,2 mm serce bije i wychodzi ze ciaza jest faktycznue mlodsza niz zaklada ostatnia miesiączka tylko narazie nie wiem ktorej daty porodu sie trzymac bo z ostatnich 2 usg u roznych lekarzy wychodza 2 rozne daty.
Co do spania dzieci w nocy to ja mam to szczescie ze Hania zaczela przesypiac noce jak miala nue cale 2 miesiące. Dotej pory pamietam jak sue obudzilismy rano, ja z napompowanymi piersiami i z mysla czy ona żyje bo sie nie obudzila w nocy. I tak jest nadal że spi w nocy, sama w swoim pokoju, bywa ze sie obudzi i szuka smoczka ale sobie radzi sama.
Super masz z tym spaniem jakoś zaobserwowalam wśród znajomych, ze dziewczynki lepiej sypiaja i są spokojniejsze, ale na pewno to nie regułaQuatriona lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
nick nieaktualny