Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula222 wrote:No co Ty ? To Twój mało śpi, albo mój dużo Nie dość że śpi 21-9 to w ciągu dnia jeszcze 2 razy po ok 1,5 h....Ale on już tak ma od skończenia ok roku Ale nie raz nie śpi drugi raz bo np w trasie bądź na działce jesteśmy, a wtedy maruda...
Dziewczyny, u mnie na usg ok dzidzia ładnie rośnie, ale właśnie pęcherzyk żółtkowy ogromny Taks strasznie się martwię
Dziewczyny też tak macie? ja wystarczy ze wejde w domu po kilku schodkach i zadyszka jak u starszej Pani .. -
nick nieaktualny
-
Kochane wczoraj nie mialam sily pisac bo caly dzien milam mdlosci. Bylam u lekarza i widzialam moja fasolke, ma sie dobrze i rosnie ☺. Musze zrobic wyniki nastepna wizyta 17.11.. Pozdrawiam wszystkie mamusie
Kourtney, fairy_tale, Helenucha Klucha, Magdzialena, Kawokado lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Kochane wczoraj nie mialam sily pisac bo caly dzien milam mdlosci. Bylam u lekarza i widzialam moja fasolke, ma sie dobrze i rosnie ☺. Musze zrobic wyniki nastepna wizyta 17.11.. Pozdrawiam wszystkie mamusie
-
Same zobaczcie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d4a4d3f78db.jpg
Po lewej dzidzi, po prawej pęcherzyk, lekarka nic nie mówiła, ja nie pytałam, dop teraz się dowiedziałam, ze to może oznaczac cos złego...Kourtney lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie w ten zimny poranek
Nie dość że mnie grypa bierze to jeszcze tak mi nie dobrze ze masakra. Nie wiem czy to z drapiącego gardła czy z moje maleństwo. Chyba se pracę daruję dzisiaj. Siedzę przy śniadaniu próbuje przeżuwać może mi przejdzie. Pięknie mi się weekend zaczyna -
Pati_89 wrote:Witam wszystkie w ten zimny poranek
Nie dość że mnie grypa bierze to jeszcze tak mi nie dobrze ze masakra. Nie wiem czy to z drapiącego gardła czy z moje maleństwo. Chyba se pracę daruję dzisiaj. Siedzę przy śniadaniu próbuje przeżuwać może mi przejdzie. Pięknie mi się weekend zaczyna
Kochana, daruj sobie pracę, idź na zwolnienie. Ja dopiero co wygrzebałam się z trwającego tydzień, upierdliwego bólu gardła. Na szczęście obeszło się bez kataru, kaszlu i gorączki, ale i tak męczyło mnie to dłużej, niż w normalnym stanie Jak tylko poczułam, że coś mnie bierze, zwolniłam się z pracy i poszłam do lekarza. Dostałam zwolnienie z zaleceniem siedzenia w domu i odpoczywania, nawet wycieczkę na groby powinnam sobie w tym roku odpuścić. -
Paula222 wrote:Same zobaczcie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d4a4d3f78db.jpg
Po lewej dzidzi, po prawej pęcherzyk, lekarka nic nie mówiła, ja nie pytałam, dop teraz się dowiedziałam, ze to może oznaczac cos złego...
Paula, nie jestem specjalistą, ale nie słyszałam, żeby duży pęcherzyk żółtkowy oznaczał coś złego.. Zwłaszcza, że lekarka nic Ci nie mówiła. Nie martw się! Jeśli masz wątpliwości to zadzwoń do swojej gin lub ewentualnie idź do innego lekarza na usg lub samą konsultację. -
HoniKa89 wrote:Dziewczyny też tak macie? ja wystarczy ze wejde w domu po kilku schodkach i zadyszka jak u starszej Pani ..
Ja też szybciej się męczę. W weekend poszłam z mężem na długi spacer, cały czas pod górkę, to szłam tak wolno, jak emerytkaHelenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
A to mój Groszek ze wczorajszej wizyty. Trudno jeszcze dostrzec ten "krewetkowy" kształt u malucha Ale wyraźnie widzieliśmy serduszko, pikającą kropeczkę
http://naforum.zapodaj.net/7efabfd52346.jpg.html
P.S. Nie ogarniam tematu, jak wstawić zdjęcie tak, żeby się ładnie wyświetliło w poście :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 09:18
Kourtney, Helen, Magda34, Kawokado lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula przeciez na tym etapie pecherzyk musi byc. Zanika dopiero kolo 10tygodnia.takze wszystko w porzadku u ciebie.
Fairytale wejdz na iv.pl i tam wrzuc zdjecie i pojawia ci sie linki m.in do wstaienia na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 09:25
fairy_tale lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Fairytale wejdz na iv.pl i tam wrzuc zdjecie i pojawia ci sie linki m.in do wstaienia na forum
O, dzięki! Próba generalnaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:42
Helen, Kourtney, Kawa z mlekiem, Magda34, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:No co Ty ? To Twój mało śpi, albo mój dużo Nie dość że śpi 21-9 to w ciągu dnia jeszcze 2 razy po ok 1,5 h....Ale on już tak ma od skończenia ok roku Ale nie raz nie śpi drugi raz bo np w trasie bądź na działce jesteśmy, a wtedy maruda...
Dziewczyny, u mnie na usg ok dzidzia ładnie rośnie, ale właśnie pęcherzyk żółtkowy ogromny Taks strasznie się martwię
jakaś głupawka mnie ogarnęła
-
nick nieaktualny
-
HoniKa89 wrote:Paula ale lekarz coś powiedział złego o tym pęchęrzyku? Może na razie nie ma się co martwić, wiem łatwo się mówi... ale musisz myśleć pozytywnie :*
Dziewczyny też tak macie? ja wystarczy ze wejde w domu po kilku schodkach i zadyszka jak u starszej Pani ..
strasznie to odczuwam na ćwiczeniach, ledwo oddech łapię i się pocę jak św...inka
ale trzeba się przyzwyczaić później z dużym brzucholem jest podobno gorzej bo uciska na przeponę maluch
-
No to masz spiocha;) bo mi koleżanki mówią, ze z kolei mój długo śpi ale jeszcze niedawno miał 2 drzemki po 2h, ale wstawal o 5, wiec już wolę ten układ💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...