Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
HEjka Stęskniłam się za Wami Dziś mi jakos tak strasznie nie dobrze od rana..
Kourtney Tobie również miłego spokojnego dzionka kochana,,
Paula222 nie smutaj bedzie dobrze zobaczysz...
HoniKa89 ojej tez tak mam zadyszka jak cholerka a pare schodków mecze sie strasznie myslałam ze tylko ja mam ten problem..
Pati_89 a ja nawet jakos śniadania nie moge zjesc na samą myśl mi się dzwiga:(
Kamila Tobie równiez miłego spokojnego dnia ..Tez zyje w strachu i w obawie ale narazie u mnie wszystko w normie a jak z Twoim plamieniem?
mmarzenak witaj i milego kochana;)
Trzymam kciuki za Wizytujących dzisiaj !!mmarzenak, Kourtney, Magdzialena lubią tę wiadomość
-
Kamenka wrote:HEjka Stęskniłam się za Wami Dziś mi jakos tak strasznie nie dobrze od rana..
Kourtney Tobie również miłego spokojnego dzionka kochana,,
Paula222 nie smutaj bedzie dobrze zobaczysz...
HoniKa89 ojej tez tak mam zadyszka jak cholerka a pare schodków mecze sie strasznie myslałam ze tylko ja mam ten problem..
Pati_89 a ja nawet jakos śniadania nie moge zjesc na samą myśl mi się dzwiga:(
Kamila Tobie równiez miłego spokojnego dnia ..Tez zyje w strachu i w obawie ale narazie u mnie wszystko w normie a jak z Twoim plamieniem?
mmarzenak witaj i milego kochana;)
Trzymam kciuki za Wizytujących dzisiaj !!
mmarzenak, Kamenka:
Wam również dobrego dzionka
U mnie dzien zaczał sie na wesolo
Moj maz mial wstac do pracy o 3:00 a ja przebudzilam sie 4:45 i mowie kochanie chyba zaspałeś
Pierwszy raz mu sie to zdarzylo Zestresował sie facet
Przynajmniej nadrobi dzis zaległości w domu
A plamienie w nocy miałam raz a z rana juz bardzo malo, a jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 10:08
-
Kamenka wrote:A plamienie w nocy miałam raz a z rana juz bardzo malo, a jak u Ciebie?
U mnie narazie ok nic nie zauważyłam ale strach został biore lek "dupka" i mysle ze przejdzie
duzo plamilas?[/QUOTE]
Najwięcej wczoraj, teraz juz duzo mniej. Tylko jajniki tak inaczej odczuwam takie pieczenie?!... -
Nie pieczenia nie mam ale za to nie dobrze mi dzis nie moge patrzec na jedzenie bo jakos bee jeszcze dzis nic nie jadłam/'
Plamienia wogole nie widze tyle dobrze i nie ma byc go i nie moze byc i nie bedzie
teraz licze dni do 10.11 i mam nadzieje ze juz bd dobrze i zobacze zarodek -
Kamenka wrote:Nie pieczenia nie mam ale za to nie dobrze mi dzis nie moge patrzec na jedzenie bo jakos bee jeszcze dzis nic nie jadłam/'
Plamienia wogole nie widze tyle dobrze i nie ma byc go i nie moze byc i nie bedzie
teraz licze dni do 10.11 i mam nadzieje ze juz bd dobrze i zobacze zarodek
Raczej uda sie zobaczyc juz zarodek z bijacym serduszkiem -
nick nieaktualny
-
Hej mamuski. Chcialam sie pochwalic, ze dzis widzialam malucha na usg pojechalam do szpitala bo pojawily sie plamienia. Na szczescie wszystko w porzasiu, serduszko bije i w ogole wszystko ok. Jestem mega szczesliwa. Pozdrawiam was wszystki
fairy_tale, Kamenka, kirys, Paula222, Magda34, mmarzenak, Kawokado, Kourtney, Kamila ;) lubią tę wiadomość
-
mloda1995 wrote:Hej mamuski. Chcialam sie pochwalic, ze dzis widzialam malucha na usg pojechalam do szpitala bo pojawily sie plamienia. Na szczescie wszystko w porzasiu, serduszko bije i w ogole wszystko ok. Jestem mega szczesliwa. Pozdrawiam was wszystki
o to super kochanaaaaa;) Gratuluje;)
Mam nadzieje ze plemienia ustaly :)Pozdrowka -
mloda1995 wrote:Hej mamuski. Chcialam sie pochwalic, ze dzis widzialam malucha na usg pojechalam do szpitala bo pojawily sie plamienia. Na szczescie wszystko w porzasiu, serduszko bije i w ogole wszystko ok. Jestem mega szczesliwa. Pozdrawiam was wszystki
To super ze wszystko w porzadku.
U mnie dzisiaj jest pol dnia pracujacego, wiec zaraz odbieram malucha z przedszkola i idziemy do domu
Mnie rano dopadly poranne mdlosci jak przy pierwszej ciazy, wiec nie bylam przygotowana. W tej poki co mialam spokoj, tylko lekkie mdlosci. Mialam straszna ochote na kiwi, az musialam isc do sklepu kupic
-
Kochane!
Witam się oficjalnie Jest Kropek!!! Zainstalowany tam, gdzie trzeba, nie ma ektopowej Moje 2,3 mm szczęścia:
http://iv.pl/images/45561103635229058082_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 13:41
DeLaCruz, Magdzialena, fairy_tale, Kamenka, Helenucha Klucha, kirys, Paula222, Magda34, mmarzenak, Kawa z mlekiem, Kawokado, Kourtney, xpaulinax, LENALENA lubią tę wiadomość
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Madzik84 wrote:Kochane!
Witam się oficjalnie Jest Kropek!!! Zainstalowany tam, gdzie trzeba, nie ma ektopowej Moje 2,3 mm szczęścia:
http://iv.pl/images/45561103635229058082_thumb.jpg
Ja dziś tez mam mdłości, Chyba jak do tej pory najsilniejsze. .. i ciągle siusiu mi się chce. O spania nie wspomnę. Mogłabym spać i spać i spać. W pierwszej ciąży chyba nie byłam aż taką senna.
-
http://iv.pl/images/45561103635229058082_thumb.jpgMadzik84 lubi tę wiadomość
-
http://iv.pl/images/45561103635229058082_thumb.jpg
superrrrrr Gratuluje!!!
ktory CI powiedzial tydzien według USG?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:04
Madzik84 lubi tę wiadomość