Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKawokado wrote:mąż smaży dla mnie mielone marzę o nich od dwóch dni, oby zostały w żołądku
Kawokado lubi tę wiadomość
-
redmann wrote:sylwiak, serów pleśniowych absolutnie nie powinno się jeść w ciąży, bo zawierają bakterie, które wywołują choroby prowadzące do zaburzeń układu nerwowego dziecka, a nawet poronienia. Oczywiście jak się zje jeden raz, to nic się nie stanie, ale przy wcinaniu codziennym jest niebezpiecznie. Poza tym zawierają mnóstwo penicyliny, którą grzyby wykorzystują do zabijania innych organizmów.
Wszystkie Wasze dzieci są cudne Teraz te zdjęcia robią się coraz ciekawsze, ale na samym końcu ciąży będą najlepsze
Wiaterek, super! Odpoczywaj. Nie dał Ci zdjęcia?
Co do mdłości, to podobno kobiety, które mają silne mdłości, mają większe szanse na przyjemniejszą ciążę i zdrowsze dziecko :p
Eeee. Miałam mega mdłości przez pół ciąży i wcale nie wspominam jej przyjemnie chociaż Franio dopiero 2x miał katarek, a poza tym nic go nie łapie, mimo, iż od 2mc chodzi do żłobka💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Morwa wrote:
Któraś jeszcze dzisiaj wizytuje?
Ja dziś wizytowałam W ciągu dnia nawet nie miałam głowy, żeby dać znać na forum, bo siedziałam jak na szpilkach w oczekiwaniu na usg... No nie ukrywam, stres był niesamowity. Na szczęście wszystko jest super! Maluszek ma ok. 10 mm, wychodzi idealnie 7t + 0d I słyszałam serduszko - coś pięknegoKawokado, kirys, Helen, Kourtney, Helenucha Klucha, Morwa, redmann, Magda34, HoniKa89, Magdzialena, xpaulinax, eidth lubią tę wiadomość
-
Moje Drogie powiem Wam, ze cos mi sie ze smakiem stalo. Gotowalam dzis zupe gulaszowo-smietnikowa, ktora uwielbiam.Nie bede skromna i powiem, ze jestem bardzo dobrze gotujaca kobietka. I co sie stalo? A to sie stalo, ze zrobilam tak pikantna, ze moj Pancio oczy na wierzchu, a ja biegiem po wode - coby chlopina popil, po cytryne i smietane, zeby ten ogien w zupie zlagodzic. Choc jak dla mnie to ona nawet troche nie byla pikantna.chyba przez okres ciazy musze bardzo ograniczyc doprawianie potraw, bo mi Tatus trupem padnie
Helen, Helenucha Klucha, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
Kawokado wrote:Fairytale doskonała wiadomość na koniec dnia
Odkąd przeczytałam historię AnnieLov, wiedziałam, że to będzie dobry dzień
Dzisiejsze usg było dla mnie bardzo ważne i zarazem stresujące. To właśnie na tym etapie dowiedziałam się, że moja pierwsza ciąża przestała się rozwijać. Na szczęście tym razem wszystko było idealnieKawokado, Helen, redmann lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfairy_tale wrote:Ja dziś wizytowałam W ciągu dnia nawet nie miałam głowy, żeby dać znać na forum, bo siedziałam jak na szpilkach w oczekiwaniu na usg... No nie ukrywam, stres był niesamowity. Na szczęście wszystko jest super! Maluszek ma ok. 10 mm, wychodzi idealnie 7t + 0d I słyszałam serduszko - coś pięknego
Nasze kciuki maja moc
fairy_tale, bloodflower lubią tę wiadomość
-
Magda34 wrote:Kamila ;) wrote:Wizyte mam dopiero na 18 ale i tak nie wejdę punktualnie mimo ze prywatnie do niego zawsze sa kolejki. A Ty?
Ja mam na 19
Heh..ja pewnie wejde o 19 tak jak Ty
Ja dzisiaj juz byłam i lekarza, bo zaczelam plamic.
Ale w wtorek ide do swojego z wynikami badan i powiedzieć co sie stalo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:51
-
Helenucha Klucha wrote:chodzi o sery z mleka niepasteryzowanego, w których może być bakteria wywołująca listeriozę, która z kolei może doprowadzić nawet do poronienia.
No więc te tańsze można bo są z pasteryzowanegoKruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualny
-
DeLaCruz wrote:Wow to super. U nas dobra noc to 3-4 pobudki. Śpi od 20.30 do 7, w dzień drzemka 1,5h
Dziewczyny, u mnie na usg ok dzidzia ładnie rośnie, ale właśnie pęcherzyk żółtkowy ogromny Taks strasznie się martwię