X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eidth wrote:
    Ja od 3 dni jem na obiad schabowe bo tak mi smakują :-D

Helen i Twoją wypowiedzią powinnysmy zakończyć temat dzisiejszego spięcia :-)

Dziewczyny kluje Was czasami coś w brzuchu ? Tak delikatnie i da się znieść ale ciekawi mnie czy któraś z Was też tak ma.

Mam takie klucia, ale u mnie to ewidentnie jelita. Niestety dopadly mnie zaparcia

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • jakka Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeLaCruz wrote:
    Mam takie klucia, ale u mnie to ewidentnie jelita. Niestety dopadly mnie zaparcia
    Słyszałam że na zaparcia dobrze działa Laximama. Ja jeszcze nie stosowałam.tylko trzeba dużo pić wody przy tym.

zud33e3kf02ij2v9.png
  • jakka Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Ehh a co do listy to ja troche zaniedbalam wpisywanie kto juz widzial serduszko. Bo bylam troche nieobecna w tym tygodniu. Takze jak juz widzieliscie serduszko a nie ma przy was <3 na liscie to upomnijcie sie;) i dziewczyny ktore nie podaly terminu ;)
    Upominam się o dopisanie :-) tp 04.06.2016 i serduszko widziałam :-D

Kourtney, xpaulinax lubią tę wiadomość

zud33e3kf02ij2v9.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Upominam się o serduszko, bo tp byl wpisany

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 23:22

Kourtney lubi tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eidth wrote:
    Ja od 3 dni jem na obiad schabowe bo tak mi smakują :-D

Helen i Twoją wypowiedzią powinnysmy zakończyć temat dzisiejszego spięcia :-)

Dziewczyny kluje Was czasami coś w brzuchu ? Tak delikatnie i da się znieść ale ciekawi mnie czy któraś z Was też tak ma.

Tak i w okolicach jajników również:/ Najczęściej jak za szybko wstane z pozycji siedzącej

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney:
    Proszę o wpisanie <3, tp. wedlug USG mam na 30.06.16.

Tez czasami odczuwam bóle jakby kłucie w brzuchu.

Kourtney, xpaulinax lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeLaCruz wrote:

Syrop lactulosum na zaparcia w ciąży lub zjedzenie gruszki na czczo pomaga- teraz akurat wyczytalam na fejsie

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eidth zrobilam twoje ciasteczka :)

Juz was dziewczyny dopisuje na liste ;)

eidth lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy dzien :) Mysle ze to dobry czas na zapombienie o tym co bylo poprzedniego dnia ;) i zaczac wszystko na nowo w przyjaznej atmosferze :)

Kawokado, Madzik84, xpaulinax lubią tę wiadomość

• Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Wszystkim :) Kolorowych :)

Kourtney, Magda34, kamenkaa lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • Madzik84 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Witam się w 8 tygodniu :D
    W nocy lekko plamiłam, wzięłam nospę, magnez i dzisiaj leżę plackiem, a mąż miał mnie zabrać na wycieczkę...

Helen lubi tę wiadomość

[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc)
  • Dorjana Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 20:27

Madzik84, Kourtney, Pati_89, Quatriona, Magda34, Paula222, Helen, Helenucha Klucha, Kawokado lubią tę wiadomość

• Quatriona Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Ja mam granatowy wozek po córce i sporo ladnych sukienek, ich mi troche szkoda jesli bylby chłopczyk, ale poniewaz nie jestem fanem rozu to mam troche ciuszkow ktore nadadza sie też dla chlopca:-)

Kourtney, DeLaCruz, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorjana sliczna fasolka :)

A ja bede miec ksiezniczke rozowa jak sie urodzi dziewczynka;)

Dorjana lubi tę wiadomość

• Quatriona Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Dorjana sliczna fasolka :)

A ja bede miec ksiezniczke rozowa jak sie urodzi dziewczynka;)
    O to nie bediesz miec problemu ze znalezieniem ubranek bo w dziale dla dziewczynek króluje róż

Kourtney lubi tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Hani kupilam w zeszlym roku sliczna zielona kurteczke na dziale dla chlopcow. Ale tak naprawde widac bylo ze jest dla chlopca tylko wtedy gdy wpielam pod spod bluzę ktora byla w komplecie i miala wzor w samochody. Ale zielony odcien kurteczku pieknt nie moglam sie powstrzymac.

Kourtney, DeLaCruz lubią tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeLaCruz o prosze to mamy dzidzioszki w tym samym wieku! Super :) ja wiem ze cos tam sie zadzialo na forum wtedy bo byla ta walnieta administratorka i czesc dziewczyn sie wypisalo czesc zostalo ba forum i później sie przenioslo a ta pierwsza to później zmienily dziewczyny grupe a tamta a alvie desperacji pokasowala wszystkie nasze posty :( i skasowala grupe. Nie ma to jak zrobuc komus na zlosc...

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:
    DeLaCruz o prosze to mamy dzidzioszki w tym samym wieku! Super :) ja wiem ze cos tam sie zadzialo na forum wtedy bo byla ta walnieta administratorka i czesc dziewczyn sie wypisalo czesc zostalo ba forum i później sie przenioslo a ta pierwsza to później zmienily dziewczyny grupe a tamta a alvie desperacji pokasowala wszystkie nasze posty :( i skasowala grupe. Nie ma to jak zrobuc komus na zlosc...
    Masakra...

• Quatriona Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:
    O ja cie ale historia. Ja bylam na wrzesniowkach 2014 i tez sie przenioslysmy do grupy tajnej na fb. Latwiej dodawac zdjecia

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik84 wrote:
    Dzień dobry :)
    Witam się w 8 tygodniu :D
    W nocy lekko plamiłam, wzięłam nospę, magnez i dzisiaj leżę plackiem, a mąż miał mnie zabrać na wycieczkę...
    Szkoda wycieczki ale odpoczywaj dla bobaska niech Cie maz porozpieszcza

Madzik84 lubi tę wiadomość

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
‹‹ 289 290 291 292 293 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ