Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
eidth wrote:Ja od 3 dni jem na obiad schabowe bo tak mi smakują
Helen i Twoją wypowiedzią powinnysmy zakończyć temat dzisiejszego spięcia
Dziewczyny kluje Was czasami coś w brzuchu ? Tak delikatnie i da się znieść ale ciekawi mnie czy któraś z Was też tak ma.
Mam takie klucia, ale u mnie to ewidentnie jelita. Niestety dopadly mnie zaparcia💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Kourtney wrote:Ehh a co do listy to ja troche zaniedbalam wpisywanie kto juz widzial serduszko. Bo bylam troche nieobecna w tym tygodniu. Takze jak juz widzieliscie serduszko a nie ma przy was na liscie to upomnijcie sie;) i dziewczyny ktore nie podaly terminu
Kourtney, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
eidth wrote:Ja od 3 dni jem na obiad schabowe bo tak mi smakują
Helen i Twoją wypowiedzią powinnysmy zakończyć temat dzisiejszego spięcia
Dziewczyny kluje Was czasami coś w brzuchu ? Tak delikatnie i da się znieść ale ciekawi mnie czy któraś z Was też tak ma.
Tak i w okolicach jajników również Najczęściej jak za szybko wstane z pozycji siedzącejMagda34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
Ja mam granatowy wozek po córce i sporo ladnych sukienek, ich mi troche szkoda jesli bylby chłopczyk, ale poniewaz nie jestem fanem rozu to mam troche ciuszkow ktore nadadza sie też dla chlopca:-)Kourtney, DeLaCruz, Helenucha Klucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja Hani kupilam w zeszlym roku sliczna zielona kurteczke na dziale dla chlopcow. Ale tak naprawde widac bylo ze jest dla chlopca tylko wtedy gdy wpielam pod spod bluzę ktora byla w komplecie i miala wzor w samochody. Ale zielony odcien kurteczku pieknt nie moglam sie powstrzymac.
Kourtney, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
DeLaCruz o prosze to mamy dzidzioszki w tym samym wieku! Super ja wiem ze cos tam sie zadzialo na forum wtedy bo byla ta walnieta administratorka i czesc dziewczyn sie wypisalo czesc zostalo ba forum i później sie przenioslo a ta pierwsza to później zmienily dziewczyny grupe a tamta a alvie desperacji pokasowala wszystkie nasze posty i skasowala grupe. Nie ma to jak zrobuc komus na zlosc...26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
nick nieaktualnykredkaczarna wrote:DeLaCruz o prosze to mamy dzidzioszki w tym samym wieku! Super ja wiem ze cos tam sie zadzialo na forum wtedy bo byla ta walnieta administratorka i czesc dziewczyn sie wypisalo czesc zostalo ba forum i później sie przenioslo a ta pierwsza to później zmienily dziewczyny grupe a tamta a alvie desperacji pokasowala wszystkie nasze posty i skasowala grupe. Nie ma to jak zrobuc komus na zlosc...
-
kredkaczarna wrote:DeLaCruz o prosze to mamy dzidzioszki w tym samym wieku! Super ja wiem ze cos tam sie zadzialo na forum wtedy bo byla ta walnieta administratorka i czesc dziewczyn sie wypisalo czesc zostalo ba forum i później sie przenioslo a ta pierwsza to później zmienily dziewczyny grupe a tamta a alvie desperacji pokasowala wszystkie nasze posty i skasowala grupe. Nie ma to jak zrobuc komus na zlosc...
-
Madzik84 wrote:Dzień dobry
Witam się w 8 tygodniu
W nocy lekko plamiłam, wzięłam nospę, magnez i dzisiaj leżę plackiem, a mąż miał mnie zabrać na wycieczkę...Madzik84 lubi tę wiadomość