Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Quatriona wrote:O ja cie ale historia. Ja bylam na wrzesniowkach 2014 i tez sie przenioslysmy do grupy tajnej na fb. Latwiej dodawac zdjecia
Quatriona lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
nick nieaktualnyeidth wrote:To ją już wiem że pokój i wózek będę chciała mieć w odcieniach szarości taki neutralny kolor a fajnie można kolorowymi dodatkami ożywić no i pasuje do obu płci
Helen lubi tę wiadomość
-
kredkaczarna wrote:DeLaCruz o prosze to mamy dzidzioszki w tym samym wieku! Super ja wiem ze cos tam sie zadzialo na forum wtedy bo byla ta walnieta administratorka i czesc dziewczyn sie wypisalo czesc zostalo ba forum i później sie przenioslo a ta pierwsza to później zmienily dziewczyny grupe a tamta a alvie desperacji pokasowala wszystkie nasze posty i skasowala grupe. Nie ma to jak zrobuc komus na zlosc...
To nawet nie wiedziałam, ze była taka historia. Nie do końca rozumiem - skasowala grupę na fb?
Ja się do grupy przenioslam jakieś pół roku temu, nawet nie wiedziałam, ze jest inna:PWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 10:17
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Hej dziewczyny Witam niedzielnie. Codziennie odliczam dni do wizyty jeszcze 12 dni Ale dziś wietrznie, nic się nie chce... Wczoraj cały dzień siedziałam w domu, dziś przydało by się ruszyć chociaż dla synka... No zobaczymy...
Madzik84 oj leż i odpoczywaj :*
Dorjana śliczna fasoleczka :*
eidth kolory szarości to świetny pomysł Ja mam wózek szary, myślę że nada się i dla chłopca i dziewczynki
Dorjana, Pati_89 lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry miłej niedzieli
Paulla222
Ja równiez odliczam dni do nastpenej wizyty z dniem dzisiejszym zostało jeszcze 10 dni
Madzik84
Niedziela jest di leniuchowania wiec lez a maz na pewno sie Toba zaopiekuje
Dorjana
Super faolka To ile waży maz sie dowiedział
Mój chodzi ze mna na kazda wizyte jakos udaje sie, bo pracuje na dziwne zmiany. Zawsze czeka pod gabinetem ale teraz za 10 dni wejde juz z nim Mam nadzieje ze lekarz sie zgodzi.
Ostatnio któras z nas pisała ze jedzie kupic lustrzanke, dzis moja kolej z tym ze jade jako doradca z mezem. Mam nadzieje ze poczuje sie lepiej do tego czasu.
BuziakiPaula222, Kourtney, Dorjana lubią tę wiadomość
-
Apropo aparatu to powiem wam z mojego doświadczeniaze jesli nie bedziesz pozniej inwestowac w obiektywy i robic zdjec na manualu to... Nie warto kupowac lustrzanki teraz a urodziny maz kupil mi mega kompakt sony rx100 II i ja wam z całego serca polecam. Piekne zdjęcia robi, oczywiście przeczytalam pol internetu zanim kupilam i spokojnie mozna kupic rx100 jest tańszy a jak ktos ma duzo kaski na aparat to rx100 trzeciej generacji ❤. Naprawdę polecam, bo pierwsze zdjecia mam robione lustrzanka i one wcale ze sie tak wyraza dupy nie urywaja serce mnie boli ze te pierwsze najważniejsze zdjecia mam takie beznadziejne
Dorjana lubi tę wiadomość
-
DeLaCruz wrote:To nawet nie wiedziałam, ze była taka historia. Nie do końca rozumiem - skasowala grupę na fb?
Ja się do grupy przenioslam jakieś pół roku temu, nawet nie wiedziałam, ze jest inna:P
Tak dokładnie skasowala grupe bi dziewczyny chcialy zeby im oddala administracje, bo ona strasznie mieszala i usuwala czlonkow za jakis glupi regulamin do ktorego soe nie stosowala sama. Strasznie mi zal moich zdjec ciążowy i postów nie zdazylam sobie pokopiowac nic
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo chyba był zły pomysł żeby tu dziś zajrzeć, wczorajsze posty wręcz mną wstrząsnęły. Dziewczyny jesteśmy tu grupą wsparcia. Powinnyśmy być siłą a nie się kłócić o byle co. Owszem też wstawiłam zdjęcie mojego brzucha i z góry za to przepraszam, choć nie powinnam bo to jest forum "ciążowe" a nie np. "Aniołkowe mamy" współczuję tym kobietom bo wiem co przeżywają, sama przez to przeszłam, no może nie do końca ale wiem jak człowiek się czuje gdy słyszy z ust lekarza "przykro mi, ciąża jest obumarła" A to że kilka osób wstawiło zdjęcie brzuszka wcale nie oznacza że chciał obrazić kogoś kto stracił maleństwo, to tak samo jak ze zdjeciem USG po co je wstawiacie? Myślicie że widok brzucha bardziej zrani od zdjęcia USG?!
Sorry ale nie mam jakoś ochoty na taką atmosfere, chce cieszyć się ciążą a nie się martwić i denerwować
Życzę wam powodzenia i szczęśliwego przejścia przez te 9 miesięcybloodflower, Helen, Kawokado, DeLaCruz, miluszka, kirys, Pati_89 lubią tę wiadomość
-
To fakt bo lustrzanke zanim wyjmiesz... Jeszcze jak masz rozlozony obiektyw to dziecko minion razy juz zmieni pozycje zanim uchwycisz to co chcesz. :p ja nie zawsze z kompaktem zdaze a tak jak mowisz telefon zawsze pod reka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 10:57
Paula222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykredkaczarna wrote:Apropo aparatu to powiem wam z mojego doświadczeniaze jesli nie bedziesz pozniej inwestowac w obiektywy i robic zdjec na manualu to... Nie warto kupowac lustrzanki teraz a urodziny maz kupil mi mega kompakt sony rx100 II i ja wam z całego serca polecam. Piekne zdjęcia robi, oczywiście przeczytalam pol internetu zanim kupilam i spokojnie mozna kupic rx100 jest tańszy a jak ktos ma duzo kaski na aparat to rx100 trzeciej generacji ❤. Naprawdę polecam, bo pierwsze zdjecia mam robione lustrzanka i one wcale ze sie tak wyraza dupy nie urywaja serce mnie boli ze te pierwsze najważniejsze zdjecia mam takie beznadziejne
Ja mam Nikon D3200, obiektyw 18-108 mm VR i lampę błyskową SB-700 -
nick nieaktualny
-
kredkaczarna wrote:Apropo aparatu to powiem wam z mojego doświadczeniaze jesli nie bedziesz pozniej inwestowac w obiektywy i robic zdjec na manualu to... Nie warto kupowac lustrzanki teraz a urodziny maz kupil mi mega kompakt sony rx100 II i ja wam z całego serca polecam. Piekne zdjęcia robi, oczywiście przeczytalam pol internetu zanim kupilam i spokojnie mozna kupic rx100 jest tańszy a jak ktos ma duzo kaski na aparat to rx100 trzeciej generacji ❤. Naprawdę polecam, bo pierwsze zdjecia mam robione lustrzanka i one wcale ze sie tak wyraza dupy nie urywaja serce mnie boli ze te pierwsze najważniejsze zdjecia mam takie beznadziejne
Mój kolega kupuje lustrzankę zeby miec. Wiec zgadzam sie z Toba ze szkoda kasy. Jesli chodzi o mnie dla mojego meza lustrzanka bedzie idealna. Poznieważ bedzie mial wieksze mozliwosci do fotografowania np. gwiazd i planet. Szczerze to wole lustrzankę niz nowy teleskop przynajmniej tez skorzystam ale to dopiero na święta. -
AJ tam takie zgrzyty to normalne jak spotyka się tu tyle kobiet i to jeszcze w ciąży
Właśnie zajadam ciastko z wiśnią i piję słabiutką kawę, w końcu przechodzi mi przez gardłoKourtney, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Spokojnie Annielove juz wyjasnione wszystko, poprostu ktos do siebie za bardzo to wzial. Mysle ze kazdej z nas jak czyta ze ktos stracil maleństwo nie wazne czy. Juz urodzimy czy w ciazy jestesmy to zawsze poczujemy takie "ukucie" ale i tak będziemy cieszyc sie swoim malenstwem i modlili sie aby nam nigdy nic takiego się nie przytrafiło.
Swoja drogą zaczynam mocno się stresowac co jutro zobacze na usg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 11:01
-
AnnieLov kochana już sytuacja opanowana i miejmy nadzieję, że więcej takich sytuacji nie będzie tutaj
Też mam Lustrzanek Nikon D3200 z podstawowym obiektywem i jestem zadowolona...jak dla mnie wystarczy bo jestem amatorka, dopiero ucze się robić zdjęcia a mimo to wychodzą jak dla mnie super najbardziej zależało mi na portretach i makro i do tego ten obiektyw mi wystarczyKourtney, Helen lubią tę wiadomość