Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam, troszkę mnie nie było, nie mam sił nadrabiać zaległości bo jest ich spooooro... może któraś w skrócie powiedzieć czy u Was wszystko ok? u mnie różnie, wymioty czasem, mdłości dość często, od wczoraj znów brak apetytu, bo mnie przeziębienie złapało, ale już jest troszkę lepiej. Jutro przylatuje moja kuzynka, więc znów będę poza domem sporo... ale oczywiście w granicach rozsądku, nie mam ochoty się przemęczać i jeździć z jednego końca miasta na drugi... także niestety może nie uda się jej zobaczyć wszystkiego co by chciała... no ale niestety, wie w jakiej jestem sytuacji... i sama kazała mi się nie przemęczać i uważać na siebie...
a w sobotę wizyta u położnej.
we wtorek usg.Helen lubi tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo...Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
Smieszna sprawa, nadrabiam sobie zaleglosci jedzac lody czekoladowe, bo wczoraj mialam zachcianke i kupilam sobie litr, a tu nagle czytam ze macie zachcianke na lody czekoladowe. Normalnie jakby to zarazliwe bylo
U mnie jest idealnie w kratke z mdlosciami, jednego dnia wstaje i jest dobrze, drugiego sciskam porcelane. Dzisiaj byl ten drugi dzien, na szczescie mdlosci juz minely i moglam sobie pozwolic na zachcianke. Poprzednio jedzenie slodyczy zle sie konczylo od wczoraj mam na nie ochote. Ciezko mi zrozumiec organizm. Czekam na wasze wiesci, od mmarzeniak oraz od Bloodflower (mam nadzieje, ze to tylko pomylka lekarza).Kawokado, Helenucha Klucha, Pati_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki moj maluszek ma 4 cm i jest sliczny:) jestem bardzo szczesliwa!
Nelus, dais, kamenkaa, Helen, xpaulinax, AnnieLov, bloodflower, Pati_89, Pola7, Madzik84, madziak2202, Magdzialena, Hania222, oleandra, Kawokado, kirys, Paula222, Helenucha Klucha, krysiak, ansad lubią tę wiadomość
-
bloodflower wrote:Annielove piekne Malenstwo, gratulacje.
Ja niestety bede sie raczej z Wami zegnac. Bylam dzis u ginekologa, badanie na fotelu wszystk ladnie pieknie, na USG niestety pecherzyk za maly o 2 tygodnie w stosunku do OM. Jutro mam sie stawic w szpitalu, zeby mnie polozyli na odddzial i to potwierdzili.
Nieeeee to nic jeszcze nie znaczy! Było serduszko? Mi tez wyszło ze bliźniaki są 2 tyg młodsze... w ogóle nie dopuszczam myśli ze coś jest nie tak. Słyszałam serduszka wiec musi być dobrze -
Helen do szpitala mam isc na potwierdzenie diagnozy, poszlabym prywatnie jeszcze, ale mnie teraz nie stac, zreszta i tak jutro w szpitalu okaze sie co i jak.
Nelus nic nie bylo, jedno wielkie echo.
mmarzenak gratulacje)
Dziekuje Wam za wsparcie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:32
-
nick nieaktualny
-
bloodflower wrote:Helen do szpitala mam isc na potwierdzenie diagnozy, poszlabym prywatnie jeszcze, ale mnie teraz nie stac, zreszta i tak jutro w szpitalu okaze sie co i jak.
Nelus nic nie bylo, jedno wielkie echo.
mmarzenak gratulacje)
Dziekuje Wam za wsparcie :*
serduszko słychac dopiero po 6tygodniu i tak dopiero w połowie.
Jak dla mnie to bez sensu iść do szpitala, dziwi mnie to ze dostałas tak do razu skierowanie. Powinnas miec za pare dni wizyte kontrolną i dopiero skierowanie, tak bedziesz sie bardziej denerwowac, cała ta atmosferai w trakcie tak krotkiego czasu to co oni moga ci powiedziec...
troche to u was pokręcone, normalnie na NFZ powinni cie przyjac za pare dni.
Takie jest moje zdanie, a trochę przeszłam i tez miałam trochę do czynienia ze szpitalami i ciążami...no ale zrobisz jak uważasz.
MARZENAK wielkie gratulacje
AnnaLove super, jakie piekne zdjecia i prezentmój się pewnie nie domyśli
-
Helen wrote:wg miesiączki który to twój dzien cyklu?
serduszko słychac dopiero po 6tygodniu i tak dopiero w połowie.