Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawokado wrote:zazdroszcze Wam, że już wiecie, że wszystko w porządku ja chyba osiwieje przed jutrem... nie wiem czy to, że cały czas czuje kłucie w jednym miejscu to dobrze czy zle, w dodatku pokłóciłam sie z mężem o jakąś pierdołę
ech... gdybym tylko mogła to wybiegać...
Kawokado nie martw się będzie wszystko dobrze jutro. Ja też się nie mogę doczekać bo jutro mam USGją ciągle czuje klubie mniej więcej na wysokości lewego jajnika i mój ginekolog zbadał mnie i powiedział że jest ok i żeby się nie przejmować
Misia15
Naszą Księżniczka - Oliwka -
Patutka wrote:No co Ty? A jak sie nazywa moze Ja wyciagne od swojego recepte w srode, bo ledwo daje rade.
Ten lek to Torecan tabletki. Nie wiem bo go jeszcze nie wykuipilam ale możesz zawsze zapytac lekarza. Tak samo na zgage wolno mi brać Renie wiadomo bez przesady ale jak już nie daje rady to lekarz powiedział że mogęPati_89 lubi tę wiadomość
Misia15
Kawokado wrote:zazdroszcze Wam, że już wiecie, że wszystko w porządku ja chyba osiwieje przed jutrem... nie wiem czy to, że cały czas czuje kłucie w jednym miejscu to dobrze czy zle, w dodatku pokłóciłam sie z mężem o jakąś pierdołę
ech... gdybym tylko mogła to wybiegać...
Mnie też kluje w jednym miejscu w okolicach prawego jajnika i jest wszystko oktylko bardzo silny ból może być niepokojący aa reszta jest normalna w końcu dzieciaczki w nas są coraz większe i potrzebują coraz więcej miejsca
-
DeLaCruz wrote:Ja sobie nie wyobrażam nie szczepic. A wiedzę to lepiej czerpać z ksiazek, bo na tej stronie niestety zamiast wiedzy jest dużo żerowania na strachu rodziców
profesor Majewska... duńskie dokumenty to wszystko przejawia wydźwięk negatywny dla szczepień, tylko zanim podejmie się decyzje warto świadomie podjąć decyzję, bo większość to robi bo inni tak robią i jest prościej.Helenucha Klucha, Dorjana lubią tę wiadomość
-
Gratulacje kochane dla kazdej ktora juz zobaczyla swoje dzieciatko na usg. Ja jutro ide na wizyte i oby bylo wszystko ok
Zołzi, kamenkaa, Pati_89, Helenucha Klucha, madziak2202, Magda34, xpaulinax, Dorjana lubią tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Misia15 wrote:Dziewczyny ja dzisiaj na mdlosci i wymioty dostałam jakiś lek na receptę. Co prawda jeszcze go nie wykupiłam ale mój lekarz powiedział ze mogę go bezpiecznie stosować w ciazy.
ja kupiłam dziś prevomit bo mdłości mnie wykańczaja, cały czas mam pusty żołądek i przez to kilka razy dziennie robi mi sie słabo... Dziś wzięłam pierwsza tabletkę, jak zacznie pomagać to dam znaćMisia15 lubi tę wiadomość
-
Misia15 wrote:Ten lek to Torecan tabletki. Nie wiem bo go jeszcze nie wykuipilam ale możesz zawsze zapytac lekarza. Tak samo na zgage wolno mi brać Renie wiadomo bez przesady ale jak już nie daje rady to lekarz powiedział że mogę
https://www.doz.pl/leki/p1446-Torecan
-
Helen wrote:kazdego rodzica wybór, na tej stronie ostrzegają, nie straszą, po prostu są aż tak poważne powikłania, co jak mówisz mogą kogoś przestraszyć. Ja wgłębiając się w temat póki co doszłam do wniosku że są lepsze i gorsze szczepionki, potrzebne i niepotrzebne. Z checią tez przeczytam ksiązkę, która nie będzie sponsorowana przez lobby farmaceutyczne, bo tym dziadom nie wierzę. Jak masz jakąś pozycję godną polecenia to podaj a chętnie skorzystam
profesor Majewska... duńskie dokumenty to wszystko przejawia wydźwięk negatywny dla szczepień, tylko zanim podejmie się decyzje warto świadomie podjąć decyzję, bo większość to robi bo inni tak robią i jest prościej.
Jakakolwiek książka z immunologii. Wystarczy zrozumieć konkretne mechanizmy. Prof Majewska niestety jest skompromitowana po tym co opowiada bo jej wypowiedzi w ogóle nie są oparte o zjawiska naukowe a dla kogoś kto nie jest związany z medycyną brzmią wiarygodnie. Niestety tak nie jest. A powikłania są możliwe, oczywiście, tak jak niedowlad kończyny po zastrzyku w posladek. W oby przypadkach rzadsze i mniej groźne niż powikłania po chorobach zakaźnych.dais, wisnia11, Madzik84 lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Gratulacje dla wszystkich wizytujących. Super że przyniosłyście takie dobre wieści.
Słyszałyście że dzieci widzą więcej niż dorośli. Otóż moja mała trzy letnia kuzynka powiedziała mi dziś że w brzuszku mam dziewczynkę i ona chce żeby nazywała się Klaudia. Jak zapytałam o imię dla chłopca to powiedziała że nie potrzeba bo w brzuszku jest Klaudiaokaże się jaka z niej wróżka hehe
kamenkaa, Helen, Helenucha Klucha, madziak2202, DeLaCruz, Magda34, Nelus, fairy_tale, Madzik84, ansad lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Gratulacje dla wszystkich wizytujących. Super że przyniosłyście takie dobre wieści.
Słyszałyście że dzieci widzą więcej niż dorośli. Otóż moja mała trzy letnia kuzynka powiedziała mi dziś że w brzuszku mam dziewczynkę i ona chce żeby nazywała się Klaudia. Jak zapytałam o imię dla chłopca to powiedziała że nie potrzeba bo w brzuszku jest Klaudiaokaże się jaka z niej wróżka hehe
ja bede miec Patrycje
Magda34 lubi tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Też mi go lekarz przepisał tylko czopki niby na wymioty ale na ulotce pisze że nie powinno się go stosować w ciąży i bądź tu mądry lekarz czy ulotka leku.
https://www.doz.pl/leki/p1446-Torecan
Mój lekarz powiedział że można go stosować wiec ja mu ufam. Powiedział także że muszą tak pisać na ulotkach żeby nie brać leków na własną rękę.czytalam na innych forach że dziewczyny to stosują i podobno pomaga.Misia15
Misia15 wrote:Mój lekarz powiedział że można go stosować wiec ja mu ufam. Powiedział także że muszą tak pisać na ulotkach żeby nie brać leków na własną rękę.czytalam na innych forach że dziewczyny to stosują i podobno pomaga.
mam go w apteczce ale jeszcze nie próbowałam
-
aneczka2015 wrote:Gratulacje kochane dla kazdej ktora juz zobaczyla swoje dzieciatko na usg. Ja jutro ide na wizyte i oby bylo wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 22:28
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Zołzi wrote:ja kupiłam dziś prevomit bo mdłości mnie wykańczaja, cały czas mam pusty żołądek i przez to kilka razy dziennie robi mi sie słabo... Dziś wzięłam pierwsza tabletkę, jak zacznie pomagać to dam znać2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
jakie piekne te wasze fasolki! duze juz! normalnie rozplywam sie przy kazdym zdjeciu
gratuluje udanych wizyt. ja wizytuje jutro (u was to juz dzisiaj). ide do jakiegos specjalisty do ciaz blizniaczych i w ogole nie wiem czego sie spodziewac. usg mam dopiero 4 grudnia wiec ta wizyta chyba znowu wiele mi nie powie, no ale moze milo sie zaskocze. narazie stresuje sie tylko tym ze maz bedzie w pracy i musze wziac ze soba Livie ktora za nic w swiecie nie usiedzi na dupce. ostatnio czekajac na doktora w gabinecie rozlaczyla drukarke, wrzucila myszke do smieci i podarla wszystkie papiery, a dodam ze wtedy bylam z mezem
taki z niej lobuziak
milego dnia wszystkim!!! ja lece zaraz spacjovi81, Paula1991 lubią tę wiadomość