Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja dziś z rana byłam porobić badania, jutro wyniki a pojutrze wizyta... Oj ciekawe jak to będzie.
U mnie wszystkie badania za darmo były.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Aaa i witam w rozpoczętym 11 tygodniuMadzik84 lubi tę wiadomość
-
Właśnie zarejestrowałam się na BAdanie Prenatalne boje sie choć to dopiero 16.12 .
Jesio mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Z skierowaniem przysługują mi dwa badania w 1 i 2 trym. tak mnie poinformowała
Tez tak miałyście ????Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 10:12
-
Kourtney wrote:I witam sie w 13tygodniu
trzymam kciuki i wierzę że będzie wszystko dobrze
Wracam do Was dziewczynki bo ostatni okres nie należał do najlepszych. Ciągła senność i mdłości nie pozwalały na nic poza leżeniem płasko i spaniem. Na szczęście wszystko co złe już prawie sobie poszło
Witam się ze wszystkimi nowymi Mamuśkami;-) zazdroszczę Wam tych wizyt i pięknych fotek:-D gratulujęja dopiero niestety podejrzę swoje maleństwo pod koniec miesiąca
ale miło umilacie mi to oczekiwanie swoimi maleństwami:-D
-
wogóle witam się w srodowy dzien
słuchajcie czy na badaniu miałyscie zaznaczony termin porodu?
ja mam dwie wartosci, które by pasowały
EDD (LMP) 29mja '16
EDD (AUA) 27maj '16
wg miesiaczki mam wpisany termin 31maj'16 na karcie.
Nie wiem czy to się konkretnie tyczy daty porodu czy to jeszcze inne oznaczenia?
ktoś się zna?
-
Pati_89 wrote:Będzie dobrze :-* ja dopiero o 162016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
kamenkaa wrote:Właśnie zarejestrowałam się na BAdanie Prenatalne boje sie choć to dopiero 16.12 .
Jesio mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Z skierowaniem przysługują mi dwa badania w 1 i 2 trym. tak mnie poinformowała
Tez tak miałyście ????
w sumie to nie wiem. Mi gin mówił,że poczarujemy, żeby obydwa prenatakne były bezpłatne. Ja mam 27.11 prenatalne to sie dowiem i dam Ci znaćMagda34
-
Patutka wrote:Maly jest o rowny tydzien mlodszy. To ze wzgledow na nieregularne @. Ma 7.1 crl, piekne Serduszko... chociaz bije tylko 130/min lekarz mu nie daje szans....
Jak lekarz mu nie daje szans? Ja coś przeoczyłam czy coś jest nie tak????
U mnie w 6t1d biło 111 i lekarz nie stwierdził nic złego w tym, a teraz w 10t1d było już 171, także chyba jest ok u Ciebie...kamenkaa lubi tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Karolina_karolina wrote:Magda34 zaczęłas właśnie 12 tydzień
Witam się z Wami dziewczyny. Termin mam na 1 lipca i jestem zapisana w lipcowkach ale Was też podczytuje i zastanawiam się czy się nie zapisać również do Was na koniec czerwca. Bo w sumie nie wiem kiedy urodze. Ale chyba jak skończę 12 tydzień to wpadnę do was na stałe. Do tego czasu będę cichutko siedziała i czytała co u Was żeby być na bieżąco.
Czyli jak na suwaczku mam 11 tydzień to w rzeczywistości mam 12? Nie kumam juz tego haha. A na usg jak byłam w 8 tygodniu (wg suwaczka) to dziecko miało wymiary jako tydzien 8 i 2 dni. Zgłupiałąm terazTo który tydzień mam dziś czytać ciąży, bo jestem ciekawa co się w tym tygodniu dzieje z dzieckiem?
Sorry za głupie pytania- bo napewno ktoś tak pomyśli, ale kto pyta nie błądzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 10:44
Magda34
-
Patutka wrote:Maly jest o rowny tydzien mlodszy. To ze wzgledow na nieregularne @. Ma 7.1 crl, piekne Serduszko... chociaz bije tylko 130/min lekarz mu nie daje szans....
U mnie na wizycie w 7 tydz + 1 dzień maleństwo było młodsze 4 dni i było 131 uderzeń serduszka i gin nic złego nie widziała, więc jak to u ciebie nie daje szans????? -
Abra wrote:Jak lekarz mu nie daje szans? Ja coś przeoczyłam czy coś jest nie tak????
U mnie w 6t1d biło 111 i lekarz nie stwierdził nic złego w tym, a teraz w 10t1d było już 171, także chyba jest ok u Ciebie...
U mnie na ip w 5wi6dn bilo 109/min... dzis 6w5dn 130 z kawalkiem....
Powiedzial mi zebym sie nie przyzwyczajala, bo On nie widzi tu nic dobrego;(((((2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️