X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Magdzialena Przyjaciółka

Wysłany: 17 listopada 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bloodflower wrote:
    Dziewczyny, wlasnie mnie wypuscili do domu. Pozwole sobie Was podgladac, bo ogromnie Wam kibicuje.
    Trzymam kciuki :*

n59y3e5e1d7c849d.png
    uwo9s65g39da5pw6.png

• Kawokado Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Nadrabiajac zaleglosci na forum i ogladajac wasze foteczki z usg jestem teraz nastawiona optymisrycznie. Wierze ze musi byc dobrze. Ze wynik nifty wykluczy chorobe i bedzie wszystko dobrze. Mysi byc.
    A to moja dzidzia
    http://iv.pl/images/31427663580578960628.jpg

pięknie ułożona do zdjęcia! nasz to nie chciał w ogóle współpracować ;p już się bałam, że nic z tego nie będzie :)
    trzymam kciuki za dobry wynik testu nie martw się :*

madziak2202 lubi tę wiadomość

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• Nelus Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Nadrabiajac zaleglosci na forum i ogladajac wasze foteczki z usg jestem teraz nastawiona optymisrycznie. Wierze ze musi byc dobrze. Ze wynik nifty wykluczy chorobe i bedzie wszystko dobrze. Mysi byc.
    A to moja dzidzia
    http://iv.pl/images/31427663580578960628.jpg
    Zakochałam sie!!! Chłopiec ci rośnie hihihi

Kourtney lubi tę wiadomość

201703012752.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado wrote:
    Dziś jest chyba taki dzień, że wszystkie maleństwa się lenią, nie ruszają i nie chcą pokazywać ;) Doktor musiał zrobić niezłe trzęsienie ziemi żeby móc naszemu zmierzyć przezierność karkową.. cały czas odwracał się tyłem i tylko rączką machał żeby mu spokoj dać ;) TO pewnie moja wina, bo przez natłok myśli nie spałam do 4 rano :/
    Dostaliśmy od doktora płytę i pewnie będę teraz maltretować filmem każdego kto do nas przyjdzie ;)
    Ogólnie wszytko w normie. NT 1,42 długość 6,46. Oczywiście doktor poinformował nas o teście pappa i innych, ale raczej nie będziemy nic robić.
    No i ponoć chłopak! Mąż przeszczęśliwy, ja płakać nie będę, cieszę się, że dobrze się rozwija :D powiedziałam mu, że ma się nastawiać na drugie, bo chcę córę ;) Także na 99% będziemy mieli małego Kubę :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9ab3dc1e783.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3af6d1fa9657.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87187cd78b8e.jpg

Jestem troszkę spokojniejsza, następna wizyta 16 grudnia, dobrze, że mam film, bo chyba bym nie wytrzymała :P

Jaki śliczny maluszek! Gratuluje i bardzo się ciesze ze wszystko dobrze
    A co do płci to szybko się dowiedzieliscie.u nas najwcześniej mówią w 19 tyg nawet gdy jest 3d

201703012752.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cudowne te Wasze dzieciaczki, i jakie zdjęcia wyraźne pozazdrościć :)
    ja czekam do soboty :)
    miłego dnia! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelus mowisz powaznie ze chlopak?
    Ja bylam myslami calkiem gdzie indziej wczoraj i nawwt nie zapytalam o plec z tego wszystkiego. A gin powiedzial ze woli na razie nie mowic zebym sie nie nastawiala

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I witam sie w 13tygodniu

Pati_89, kamenkaa, Magda34, Mili_Vanilli, Paula222, jakka, madziak2202, Helen, xpaulinax, Madzik84 lubią tę wiadomość

• HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 10 tygodniu :) I to dziś padło na mnie i moją wizytę :) Kourtney dzidzia przepiękna!!! <3 Nie wiem jak wy, ale ja się zrobiłam straszna płaczka :/ Nawet teraz jak zobaczyłam zdjęcie Kourtney się popłakałam... A jak oglądam filmiki z małymi dziećmi to już w ogóle.. Wczoraj oglądałam uwagę, było o chłopcu z łamliwością kości, tak zaczęłam ryczeć, że mąż nie pozwolił mi oglądać...Miłego dnia Kochane ;)

Pati_89, Magda34, xpaulinax, Madzik84 lubią tę wiadomość

• Magdzialena Przyjaciółka

Wysłany: 18 listopada 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    Witam się w 10 tygodniu :) I to dziś padło na mnie i moją wizytę :) Kourtney dzidzia przepiękna!!! <3 Nie wiem jak wy, ale ja się zrobiłam straszna płaczka :/ Nawet teraz jak zobaczyłam zdjęcie Kourtney się popłakałam... A jak oglądam filmiki z małymi dziećmi to już w ogóle.. Wczoraj oglądałam uwagę, było o chłopcu z łamliwością kości, tak zaczęłam ryczeć, że mąż nie pozwolił mi oglądać...Miłego dnia Kochane ;)
    Tez placzę z byle powodu :)

n59y3e5e1d7c849d.png
    uwo9s65g39da5pw6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale piękne maluszki <3 aż się zakochałam !

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I my również witamy się w 13 tygodniu :)

Pati_89, Magda34, Mili_Vanilli, Helen, Madzik84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado też miałam to 3D i też lekarz stwierdził że po tym co widzi to na bank chłopak :D zobaczymy, ale jeśli znów sytuacja sprawdzi się tak jak przy córce to będzie parka ;) rozmawiałam nawet z mężem o imieniu i już na 100% nastawił się na Marcelka :)

Kawokado lubi tę wiadomość

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Was dziewczynki milego dnia :)

Magda34, Madzik84 lubią tę wiadomość

• mloda1995 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne maluszki ;) ja sie witam w 11 tygodniu.
    Zlapal mnie potworny bol gardla i w ogole chyba przeziebienie ;( tak wiec bede umierac pol dnia.

dxomzbmhjk9kajsy.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w 11 tygodniu :)

kamenkaa, Helen, Madzik84 lubią tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Patutka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,zmierzam na wizyte. Trzymajcie prosze kciuki... :c

mmarzenak, kamenkaa, Paula222, AnnieLov, Helen, xpaulinax, mloda1995, Kawokado, Madzik84 lubią tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • sylwiak Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Wczoraj mialam mierzona przyziernosc karkowa i mialam 2,90mm a 2tyg wczesniej 0,8mm. Polozna niewiele powiedziala poza tym ze jest tylko 5% ryzyka ze cos bedzie nie tak... i ze ewentualnie bedzie dzwonic jesli cos bedzie nie tak z badania krwi. W sobote umowilam wizyte prywatnie w Pl. Na prenatalne nie trzeba skierowania?? Moge ot tak isc??

Kruszynko rośnij zdrowo... <3 Kochamy Cię...
    1 cykl udany <3
    relgvcqghi9hgve4.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Hej,zmierzam na wizyte. Trzymajcie prosze kciuki... :c
    Będzie dobrze :-* ja dopiero o 16 :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Karolina_karolina Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Witam w 11 tygodniu :)

Magda34 zaczęłas właśnie 12 tydzień :)

Witam się z Wami dziewczyny. Termin mam na 1 lipca i jestem zapisana w lipcowkach ale Was też podczytuje i zastanawiam się czy się nie zapisać również do Was na koniec czerwca. Bo w sumie nie wiem kiedy urodze :). Ale chyba jak skończę 12 tydzień to wpadnę do was na stałe. Do tego czasu będę cichutko siedziała i czytała co u Was żeby być na bieżąco.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 09:11

mmarzenak, Helen, xpaulinax, Helenucha Klucha, Madzik84, kirys, ansad, Kourtney lubią tę wiadomość

hchygox1kst10j9v.png
  • Mili_Vanilli Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja również witam się w 13 tygodniu :) W piątek usg prenatalne, ale na poniedziałkowej wizycie podejrzałysmy z panią doktor Maleństwo na chwilę, leżało sobie z rączką w górze, słodki widok :)

Kurcze brzuch cos mnie dzisiaj trochę pobolewa.

km5s20mm65zq3gk8.png
‹‹ 342 343 344 345 346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ