Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati_89 wrote:A nie mówiłyśmy
ale się cieszę
a temu lekarzowi powiedz niech sie puknie w głowę a po porodzie bym mu poszła pokazać maluszka jaki silny a on go skazał
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Jak Ja do niego Pojde, to go zabije....
A Ja Ci w tym pomogęStrasznie się cieszę!!! Bardzo bardzo!
Ja się melduję, po wizycieDzidziuś niestety śpioch, całe 2,5cm
serducho jak dzwon 170
Tyle, że doktorowa chciała mnie położyć w szpitalu, bo przez wymioty z badan wynika że jestem odwodniona:/ Obiecałam, że jak nie będe sobie dawała rady, to się sama zgłoszę. Na chwilę obecna kazała kupić kropelki na wymioty IMBIFEM, tabletki odradzała bo w przypadku jak ktoś sporo wymiotuje nie zdążą się wchłonąć.
kamenkaa, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
HoniKa89 wrote:A Ja Ci w tym pomogę
Strasznie się cieszę!!! Bardzo bardzo!
Ja się melduję, po wizycieDzidziuś niestety śpioch, całe 2,5cm
serducho jak dzwon 170
Tyle, że doktorowa chciała mnie położyć w szpitalu, bo przez wymioty z badan wynika że jestem odwodniona:/ Obiecałam, że jak nie będe sobie dawała rady, to się sama zgłoszę. Na chwilę obecna kazała kupić kropelki na wymioty IMBIFEM, tabletki odradzała bo w przypadku jak ktoś sporo wymiotuje nie zdążą się wchłonąć.
Dla mnie na takie straszne wymioty i odwodnienie dali w szpitalu czopki TORECAN. Po nich nie wymiotowałam.
-
kamenkaa wrote:ile placilas za wizyte u niego..
A u tego rano to nfz. Ale ten prywatny to zloty facet....kamenkaa lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Za tego co Bylam teraz to wziął tylko 150 o dziwo Ale nie wiem czy to nie ze wzgledów na moją mame...
A u tego rano to nfz. Ale ten prywatny to zloty facet....
Paula222, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
HoniKa89 wrote:Właśnie dlatego chciała mnie położyć, mówiła o tych czopkach. Ja mam takie fazy raz jest lepiej raz gorzej, jednak teraz 3 dzień od godziny 15 do wieczora jestem przy kibelku:/ Od rana jest ok..
-
Ona może nie chciała działać na właśna odpowiedzialność. Zobaczę jak po tych kroplach, jak nic nie pomogą nie będę miałą wyjścia. Najgorsze jest to, że wszystko mi śmierdzi do jedzenia, wedliny i miesa nie rusze i to tak od 3tygodni... jedynie rogale, suche bułki, ziemniaki jakieś owoce i kakao...
-
Laski nie wiem co robic. Boje sie o malenstwo. Caly dzien dzis wymiotuje, masaka jakas. Czuje ze opadam z sil. Myslalam nawet zeby jechac na SOR zeby mi pomogli. Teraz leze i mysle ze jak jutro nie minie to pojade. Ciezko mi..
Czekamy na Mikołaja ❤ -
babeczki jesli nie macie innych obowiazkow/dzieci- badz macie z kim je zostawic to nie wahajcie sie. Wymioty raczej nie uszkodza płodu, ale to meczarnia dla Was. J a w pierwszej ciazy 2 razy lezalam przez wymioty w szpitalu. Nawodnia, podadza cos od wymiotow i wypuszcza. Ulga ogromna.
aneczka2015 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patutka wrote: