X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    A nie mówiłyśmy :D ale się cieszę :D a temu lekarzowi powiedz niech sie puknie w głowę a po porodzie bym mu poszła pokazać maluszka jaki silny a on go skazał :P
    Jak Ja do niego Pojde, to go zabije....

2016 🩷

2020 🩵

Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    I zostaniesz uniewinniona :D

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • kirys Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka super że wszystko ok :-) Śliczna fasolka!

kamenkaa lubi tę wiadomość

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    I zostaniesz uniewinniona :D
    Mam nadzieję, powiem, Że to hormony... nie wierze, ze tyle nerw straciłam....

2016 🩷

2020 🩵

• HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:

A Ja Ci w tym pomogę :) Strasznie się cieszę!!! Bardzo bardzo!
    Ja się melduję, po wizycie :) Dzidziuś niestety śpioch, całe 2,5cm :) serducho jak dzwon 170 :) Tyle, że doktorowa chciała mnie położyć w szpitalu, bo przez wymioty z badan wynika że jestem odwodniona:/ Obiecałam, że jak nie będe sobie dawała rady, to się sama zgłoszę. Na chwilę obecna kazała kupić kropelki na wymioty IMBIFEM, tabletki odradzała bo w przypadku jak ktoś sporo wymiotuje nie zdążą się wchłonąć.

kamenkaa, xpaulinax lubią tę wiadomość

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Mam nadzieję, powiem, Że to hormony... nie wierze, ze tyle nerw straciłam....
    ile placilas za wizyte u niego..

• ma_rka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    A Ja Ci w tym pomogę :) Strasznie się cieszę!!! Bardzo bardzo!
    Ja się melduję, po wizycie :) Dzidziuś niestety śpioch, całe 2,5cm :) serducho jak dzwon 170 :) Tyle, że doktorowa chciała mnie położyć w szpitalu, bo przez wymioty z badan wynika że jestem odwodniona:/ Obiecałam, że jak nie będe sobie dawała rady, to się sama zgłoszę. Na chwilę obecna kazała kupić kropelki na wymioty IMBIFEM, tabletki odradzała bo w przypadku jak ktoś sporo wymiotuje nie zdążą się wchłonąć.

Dla mnie na takie straszne wymioty i odwodnienie dali w szpitalu czopki TORECAN. Po nich nie wymiotowałam.

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • Patutka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    ile placilas za wizyte u niego..
    Za tego co Bylam teraz to wziął tylko 150 o dziwo Ale nie wiem czy to nie ze wzgledów na moją mame...

A u tego rano to nfz. Ale ten prywatny to zloty facet....

kamenkaa lubi tę wiadomość

2016 🩷

2020 🩵

• HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dlatego chciała mnie położyć, mówiła o tych czopkach. Ja mam takie fazy raz jest lepiej raz gorzej, jednak teraz 3 dzień od godziny 15 do wieczora jestem przy kibelku:/ Od rana jest ok..

• ma_rka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    Za tego co Bylam teraz to wziął tylko 150 o dziwo Ale nie wiem czy to nie ze wzgledów na moją mame...

A u tego rano to nfz. Ale ten prywatny to zloty facet....
    dobrze ze sprawa się zakonczyła szczęśliwie. Dla mnie ta cala sytuacja wydawała się wręcz niemożliwa. Lepiej przeznaczyć jakąś kwote miesięcznie i iść prywatnie niż męczyć się u takiego debila...

Paula222, kamenkaa lubią tę wiadomość

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HoniKa89 wrote:
    Właśnie dlatego chciała mnie położyć, mówiła o tych czopkach. Ja mam takie fazy raz jest lepiej raz gorzej, jednak teraz 3 dzień od godziny 15 do wieczora jestem przy kibelku:/ Od rana jest ok..
    A nie mogła Ci wypisać tych czopków? Może na izbie przyjęć podaliby Ci elektrolity, glukozę i czopek i nie męczyłabys się.

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • HoniKa89 Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona może nie chciała działać na właśna odpowiedzialność. Zobaczę jak po tych kroplach, jak nic nie pomogą nie będę miałą wyjścia. Najgorsze jest to, że wszystko mi śmierdzi do jedzenia, wedliny i miesa nie rusze i to tak od 3tygodni... jedynie rogale, suche bułki, ziemniaki jakieś owoce i kakao... :\

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski nie wiem co robic. Boje sie o malenstwo. Caly dzien dzis wymiotuje, masaka jakas. Czuje ze opadam z sil. Myslalam nawet zeby jechac na SOR zeby mi pomogli. Teraz leze i mysle ze jak jutro nie minie to pojade. Ciezko mi..

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • ma_rka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babeczki jesli nie macie innych obowiazkow/dzieci- badz macie z kim je zostawic to nie wahajcie sie. Wymioty raczej nie uszkodza płodu, ale to meczarnia dla Was. J a w pierwszej ciazy 2 razy lezalam przez wymioty w szpitalu. Nawodnia, podadza cos od wymiotow i wypuszcza. Ulga ogromna.

aneczka2015 lubi tę wiadomość

mhsvi09kjtw94wk5.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchajcie czy wy też tu widzicie płeć?
    732674b35fa64db4gen.jpg

Kourtney, Paula1991 lubią tę wiadomość

feegu6l.png
  • aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pomoge, nie znam sie ale foto sliczne :)

Helen lubi tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • Helen Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brzuszek okrągły i nóżki trzyma jak Tatuś :P

feegu6l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarejestrowalam sie do ZdrOvej na poniedzialek.

Helen, HoniKa89, Quatriona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka na twoim miejscu bym pojechala. Wymioty nie zaszkodza malenstwu ale moga cie za bardzo oslabic .

aneczka2015 lubi tę wiadomość

• Magdzialena Przyjaciółka

Wysłany: 19 listopada 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patutka wrote:
    B612-2015-11-18-20-11-43_jpg_300x300_q85.jpg

A więc Jestem Juz w domu. Dużo bardziej spokojna. Małemu Serduszko bije równe 130. Jako, ze jest młodszy, to lekarz Powiedzial, ze tętno jest prawidłowe. Że w tym momencie nie widzi NIC nieprawidłowego w ciąży. Jestem Dużo spokojniejsza. Dziękuje za wsparcie i miłe słowa. Jesteście kochane
    Huurrra! Bardzo sie ciesze ! :*

n59y3e5e1d7c849d.png
    uwo9s65g39da5pw6.png

‹‹ 349 350 351 352 353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ