Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina_karolina wrote:Suwaczek dobrze pokazuje. Ale właśnie skończyłas wg niego 11 tc i zaczęłas 12. Teraz będziesz miała np 11 tc i 1 dzien to znaczy ze za sobą masz już skończone 11 tygodni plus 1 dzień z 12 tygodnia. Jak będziesz miała 12tc to będzie oznaczało ze skończyłas juz ten 12 tydzień i zaczęłas 13. I tak w kółko. Nie wiem czy dobrze to wyjaśniłam. Np ja jestem teraz w 8 tc bo mam skończone 7 tygodni i kilka dni idzie z 8 tygodnia.
Dzięki za odpowiedźMagda34
-
Magdzialena wrote:Tzn mam taka brunatna brzydka wydzieline. Jakies tam skrzepy sa ale takie ktore sie rozcieraja na wkladce. Nie wiem czy to nie czasem resztki luteiny...
teraz mam wkladke czysta. Tylko po siusianiu na papierze jeszcze troszke plamek jest.
normalnie identyczna sytuacja jak 1 listopada
A u Ciebie jakie bylo to krwawienie? Czysta krew?
A to Clexane to sa zastrzyki tak?Adaś ur. 07.05.2016 -
Patutka trzymam kciuki za wizytę u drugiego gina. Jesluvten pierwszy skazał ciążę na niepowodzenie tylko ze względu na wielkość crl, gdzie mówisz że masz wydłużone cykle, to skończony debil i konowal. Tetno przecież jest prawidłowe!
kamenkaa lubi tę wiadomość
Adaś ur. 07.05.2016 -
Dzięki za kciukasy :-* mój brzdąc ma się dobrze ma już 3,5 cm (czyli urósł w dwa tyg dwa cm)
Mąż ucieszony bardziej niż ja
Dostałam skierowanie na prenatalne jutro dzwonię się umówić i skierowanie na toxo i cytomegalię bo u nas w powiecie są za darmo
A i oto zdjęcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 17:17
Kawokado, Madzik84, Magda34, Kourtney, ansad, Nelus, Misia15, kamenkaa, madziak2202, Magdzialena, Paula222, aneczka2015, Helen, wisnia11, Helenucha Klucha, xpaulinax, Dorjana, JennyXS lubią tę wiadomość
-
Patutka wrote:To znaczy Ja nigdy nie mialam regularnych @ i szczerze to nigdy nie robiłam t. Owulacyjnych ani nie mierzylam tempki. Ale jezeli od 07-08 cykl mial 35 od 08-09 28 dni, A wczesniej bylo podobnie.. to chyba normalne ze jest mlodszy... nie wiem, za 2 h mam wizyte u normalnego lekarza....
Patutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati gratulacje. Piekna dzidzia :*
Karolina witamy moge cie juz dopisac do listy?raczej malo osob rodzi w planowany dzien terminu
Niftu bede robila w genomed.
Podobno wynik przychodzi do 9dni roboczychWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 17:41
Pati_89, Helen lubią tę wiadomość
-
To i Ja proszę o kciuki. Wizyta za 30 minut, obym usłyszała cos dobrego i dobrego...
Kourtney, kamenkaa, Magda34, Helenucha Klucha, Madzik84, Helen, wisnia11, xpaulinax, Dorjana lubią tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Doradzcie mi. Czy pojsc jeszcze do innego gina? Czy jest taka mozliwosc ze gin sie mogl pomylic z mierzeniem NT?
-
Patutka wrote:To i Ja proszę o kciuki. Wizyta za 30 minut, obym usłyszała cos dobrego i dobrego...
Jestem pewna ze bedzie ok.
po prostu trafilas na lekarza debila. Szkoda tylko Twoich nerwow
Mi w pierwszej ciazy do 10 tyg. Gin nie mierzyla tetna plodu, sprawdzala tylko czy serduszko bije i odznaczala ze FHR (+).
-
Ja dzis okropnie sie czuje. Od rana mam takie mdlosci ze szok. Glodna-zle, jem-zle, jak patrze na jedzenie albo poczuje zapach to zbiera mnie na wymioty...
nie siem czy to skutek tego ze do tej pory bralam Magne B6, a jak wiadomo wit. B6 pomaga na mdlosci, a teraz w szpitalu daja mi Asmag.
Musze dzis na obchodzie to zglosic bo sie wykoncze