Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
DeLaCruz wrote:Bez względu na ubezpieczenie kobiety w ciąży i dzieci do 18rz mają opiekę za darmo
Kobiety w ciąży i przez okres 6 tygodni od jej zakończenia nawet
Patutka, pewnie kamień z serca Ci spadł, fantastyczne wieści! Współczuję Ci tych wszystkich nerwów. A na tego konowała z nfz złóż skargę, obsmaruj w internecie i jak najszybciej zapomnij :*[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
nick nieaktualnyJa następną wizytę mam 9 grudnia. Według suwaczka będzie to 15 tydzień
A teraz tak patrzę na kalendarz i oczom nie wierzę bo za 5 dni wkraczam już w II trymestr.
xpaulinax, myszaaa, kamenkaa, JennyXS, Mili_Vanilli, madziak2202, HoniKa89, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak mnie szef dzis wkur.... O głupia pierdole robi aferę jak nie wiem aż się popłakałam z tych nerwów i mam go teraz głęboko w d... Jutro idę do rodzinnego po chorobowe powiem że mnie pęcherz boli i juz do pracy nie wracam
Kawokado, Dorjana, JennyXS, HoniKa89, Helen, Zołzi lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja mam wizytę jutro o 11:45, już umieram ze strachuPo 3 tyg nie podglądania maleństwa mam poważne obawy, no ale zobaczymy...
Kciuki za dzisiejsze wizyty i oczywiście czekam na relacje
Dziś w końcu świeci słońce u mnie , brakowało takiego widokuHelen lubi tę wiadomość
-
Paula222, właśnie 3-4 tygodnie odstępu między wizytami to wydaje się tak dłuuugo. Ja najchętniej chodziłabym co tydzień albo co dwa tyg chociaż
Mam wizytę we wtorek, czyli po 4 tygodniach od ostatniej kiedy to była potwierdzona ciąża. I ciągle myślę czy wszystko dobrze. No trzeba wytrzymać jeszcze parę dni.
Paula222, Helen lubią tę wiadomość
-
PATUTKA SUPER!
obsmaruj tamtego konowała na znanylekarz.pl niech inni wiedzą co to za jeden
Helen pytałaś po czym u nas gin "zgadywał" płeć, bo dla mnie to takie zgadywanki, ale niestety z doświadczenia wiem, ze on rzadko się myli
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/316317309c76.png
Po tym na co wskazuje kursor, powiedział, ze u dziewczynek jest to ułożone bardziej poziomo no i czasami zdarza się, że z początkowej dziewczynki robi się chłopiec, bo z czasem się unosi. No u naszego malucha jak widać już sterczy, więc na 99% jest to chłopakOczywiście ja się łudzę, ze może maluch jeszcze zmieni zdanie hahaha, ale szans dużych nie ma
Paula222, DeLaCruz, Misia15, Magda34, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Jak mnie szef dzis wkur.... O głupia pierdole robi aferę jak nie wiem aż się popłakałam z tych nerwów i mam go teraz głęboko w d... Jutro idę do rodzinnego po chorobowe powiem że mnie pęcherz boli i juz do pracy nie wracam
i słusznie, szkoda nerwów! -
Dorjana no daj spokój, nie jest miło jak robią z tego wielką aferę, a że u mnie na wydziale ponad 50 osób robi + inne zmiany to nieźle musi huczeć. Przełożony się zdziwił że wszyscy wiedzą, dla tego do mnie zadzwonił czy coś komuś mówiłam
-
Paula222 wrote:Hej
Ja mam wizytę jutro o 11:45, już umieram ze strachuPo 3 tyg nie podglądania maleństwa mam poważne obawy, no ale zobaczymy...
Kciuki za dzisiejsze wizyty i oczywiście czekam na relacje
Dziś w końcu świeci słońce u mnie , brakowało takiego widoku
Ojej a ja tez dopiero 2,12 wizyta i to tez minie 3tyg od poprzedniej tez mam glupie mysli ze cos nie tak i sie boje;(
Ale jesli nic nie boli zadnych plamien tlumacze sie ze to ok i musi tak byc
Ciebie tez tego zycze i Trzymam KCIUKI!Paula222 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Hej
Ja też jutro, ale o 9. Krwiak nadal plami, więc nie łudzę się, że się wchłonął. Tylko, żeby z Kropkiem wszystko było ok... Te 2 tygodnie od ostatniej wizyty to cała wieczność[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Pati_89 wrote:Jak mnie szef dzis wkur.... O głupia pierdole robi aferę jak nie wiem aż się popłakałam z tych nerwów i mam go teraz głęboko w d... Jutro idę do rodzinnego po chorobowe powiem że mnie pęcherz boli i juz do pracy nie wracam
Pati co się stało? Nie możesz się denerwowac! Mnie też wczoraj wkurwili bo pracuje w wigilię i sylwestra a nowe maja wolne! Aostatni tydzien grudnia codziennie po 10h! Więc 10.12 mam USG genetyczne, urodziny męża i wigilię w pracy więc mam plan iść zjeść i zostawić L4. Fajny plan?a to że teraz powinnam być na zwolnieniu bo mam antybiotyk na to zapalenie nikogo nie wyruszyło więc się nie przejmuj
madziak2202, Dorjana, Madzik84, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
JennyXS wrote:Pati co się stało? Nie możesz się denerwowac! Mnie też wczoraj wkurwili bo pracuje w wigilię i sylwestra a nowe maja wolne! Aostatni tydzien grudnia codziennie po 10h! Więc 10.12 mam USG genetyczne, urodziny męża i wigilię w pracy więc mam plan iść zjeść i zostawić L4. Fajny plan?
a to że teraz powinnam być na zwolnieniu bo mam antybiotyk na to zapalenie nikogo nie wyruszyło więc się nie przejmuj
wigilie i sylwestra?! to dopiero niesprawiedliwe ;/ jak pracowałam to zawsze było albo jedno albo drugieJennyXS lubi tę wiadomość
-
U nas jest tak ze grafik pisze szefowa wiec jak cos nam nie pasuje to mówimy jej. I tak nie pasował mi jeden weekend wiec zapytałam koleżankę czy się zamieni ja będę miała teraz wolny a ona następny. Zapytaliśmy szefowej ta że jak nam to obu pasuje to nie ma sprawy że wszystko jedno która jest wtedy w pracy. Przychodzę dziś i wysłuchuje jak my to mamy go w dupie że powinnam najpierw się go zapytać czy mogę a potem dopiero koleżankę. A że zawsze byłam potulna tak szef ma zawsze rację tak dziś powiedziałam że nie ma i się z nim nie zgadzam. Trzymałam się mocno ale później nerwy puściły i sie rozryczałam. No to mi nie można nic powiedzieć bo zaraz się obrażam i że nigdy nigdzie nie pracowałyśmy to nie wiemy jak to jest. Tylko pracuje tu 6 lat a nadal mam umowę na 3/4 i to mi ją łaskawie zmienił jak się upomniałam. W zimie zarabiam ok 1500 zl a na chorobowym dostanę 1000. Co lepsze każdy widzi.
Ale się rozpisałam ale hormony górują i jestem zła jak osa.