Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
DeLaCruz wrote:Bez względu na ubezpieczenie kobiety w ciąży i dzieci do 18rz mają opiekę za darmo
Kobiety w ciąży i przez okres 6 tygodni od jej zakończenia nawet
Patutka, pewnie kamień z serca Ci spadł, fantastyczne wieści! Współczuję Ci tych wszystkich nerwów. A na tego konowała z nfz złóż skargę, obsmaruj w internecie i jak najszybciej zapomnij :*[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
nick nieaktualnyJa następną wizytę mam 9 grudnia. Według suwaczka będzie to 15 tydzień
A teraz tak patrzę na kalendarz i oczom nie wierzę bo za 5 dni wkraczam już w II trymestr.
xpaulinax, myszaaa, kamenkaa, JennyXS, Mili_Vanilli, madziak2202, HoniKa89, Helen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak mnie szef dzis wkur.... O głupia pierdole robi aferę jak nie wiem aż się popłakałam z tych nerwów i mam go teraz głęboko w d... Jutro idę do rodzinnego po chorobowe powiem że mnie pęcherz boli i juz do pracy nie wracam
Kawokado, Dorjana, JennyXS, HoniKa89, Helen, Zołzi lubią tę wiadomość

-
Hej

Ja mam wizytę jutro o 11:45, już umieram ze strachu
Po 3 tyg nie podglądania maleństwa mam poważne obawy, no ale zobaczymy...
Kciuki za dzisiejsze wizyty i oczywiście czekam na relacje
Dziś w końcu świeci słońce u mnie , brakowało takiego widoku
Helen lubi tę wiadomość
-
Paula222, właśnie 3-4 tygodnie odstępu między wizytami to wydaje się tak dłuuugo. Ja najchętniej chodziłabym co tydzień albo co dwa tyg chociaż
Mam wizytę we wtorek, czyli po 4 tygodniach od ostatniej kiedy to była potwierdzona ciąża. I ciągle myślę czy wszystko dobrze. No trzeba wytrzymać jeszcze parę dni.
Paula222, Helen lubią tę wiadomość

-
PATUTKA SUPER!

obsmaruj tamtego konowała na znanylekarz.pl niech inni wiedzą co to za jeden
Helen pytałaś po czym u nas gin "zgadywał" płeć, bo dla mnie to takie zgadywanki, ale niestety z doświadczenia wiem, ze on rzadko się myli
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/316317309c76.png
Po tym na co wskazuje kursor, powiedział, ze u dziewczynek jest to ułożone bardziej poziomo no i czasami zdarza się, że z początkowej dziewczynki robi się chłopiec, bo z czasem się unosi. No u naszego malucha jak widać już sterczy, więc na 99% jest to chłopak
Oczywiście ja się łudzę, ze może maluch jeszcze zmieni zdanie hahaha, ale szans dużych nie ma
Paula222, DeLaCruz, Misia15, Magda34, madziak2202 lubią tę wiadomość
-
Pati_89 wrote:Jak mnie szef dzis wkur.... O głupia pierdole robi aferę jak nie wiem aż się popłakałam z tych nerwów i mam go teraz głęboko w d... Jutro idę do rodzinnego po chorobowe powiem że mnie pęcherz boli i juz do pracy nie wracam
i słusznie, szkoda nerwów! -
Dorjana no daj spokój, nie jest miło jak robią z tego wielką aferę, a że u mnie na wydziale ponad 50 osób robi + inne zmiany to nieźle musi huczeć. Przełożony się zdziwił że wszyscy wiedzą, dla tego do mnie zadzwonił czy coś komuś mówiłam
-
Paula222 wrote:Hej

Kciuki za dzisiejsze wizyty i oczywiście czekam na relacje
Dziś w końcu świeci słońce u mnie , brakowało takiego widoku
Ojej a ja tez dopiero 2,12 wizyta i to tez minie 3tyg od poprzedniej tez mam glupie mysli ze cos nie tak i sie boje;(
Ale jesli nic nie boli zadnych plamien tlumacze sie ze to ok i musi tak byc
Ciebie tez tego zycze i Trzymam KCIUKI!
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Hej

Ja też jutro, ale o 9. Krwiak nadal plami, więc nie łudzę się, że się wchłonął. Tylko, żeby z Kropkiem wszystko było ok... Te 2 tygodnie od ostatniej wizyty to cała wieczność
[*] 18.10.2014 (8tc), 18.08.2015 (7tc) -
Pati_89 wrote:Jak mnie szef dzis wkur.... O głupia pierdole robi aferę jak nie wiem aż się popłakałam z tych nerwów i mam go teraz głęboko w d... Jutro idę do rodzinnego po chorobowe powiem że mnie pęcherz boli i juz do pracy nie wracam
Pati co się stało? Nie możesz się denerwowac! Mnie też wczoraj wkurwili bo pracuje w wigilię i sylwestra a nowe maja wolne! Aostatni tydzien grudnia codziennie po 10h! Więc 10.12 mam USG genetyczne, urodziny męża i wigilię w pracy więc mam plan iść zjeść i zostawić L4. Fajny plan?
a to że teraz powinnam być na zwolnieniu bo mam antybiotyk na to zapalenie nikogo nie wyruszyło więc się nie przejmuj
madziak2202, Dorjana, Madzik84, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
JennyXS wrote:Pati co się stało? Nie możesz się denerwowac! Mnie też wczoraj wkurwili bo pracuje w wigilię i sylwestra a nowe maja wolne! Aostatni tydzien grudnia codziennie po 10h! Więc 10.12 mam USG genetyczne, urodziny męża i wigilię w pracy więc mam plan iść zjeść i zostawić L4. Fajny plan?
a to że teraz powinnam być na zwolnieniu bo mam antybiotyk na to zapalenie nikogo nie wyruszyło więc się nie przejmuj 
wigilie i sylwestra?! to dopiero niesprawiedliwe ;/ jak pracowałam to zawsze było albo jedno albo drugie
JennyXS lubi tę wiadomość
-
U nas jest tak ze grafik pisze szefowa wiec jak cos nam nie pasuje to mówimy jej. I tak nie pasował mi jeden weekend wiec zapytałam koleżankę czy się zamieni ja będę miała teraz wolny a ona następny. Zapytaliśmy szefowej ta że jak nam to obu pasuje to nie ma sprawy że wszystko jedno która jest wtedy w pracy. Przychodzę dziś i wysłuchuje jak my to mamy go w dupie że powinnam najpierw się go zapytać czy mogę a potem dopiero koleżankę. A że zawsze byłam potulna tak szef ma zawsze rację tak dziś powiedziałam że nie ma i się z nim nie zgadzam. Trzymałam się mocno ale później nerwy puściły i sie rozryczałam. No to mi nie można nic powiedzieć bo zaraz się obrażam i że nigdy nigdzie nie pracowałyśmy to nie wiemy jak to jest. Tylko pracuje tu 6 lat a nadal mam umowę na 3/4 i to mi ją łaskawie zmienił jak się upomniałam. W zimie zarabiam ok 1500 zl a na chorobowym dostanę 1000. Co lepsze każdy widzi.
Ale się rozpisałam ale hormony górują i jestem zła jak osa.

[/url]