Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Helen wrote:słuchajcie czy wy też tu widzicie płeć?
Patutka wspolczuje ile nerwów musialas stracić przez tego patałacha..dobrze że poszlaś do innego gin :-* tak ciężko znaleźć teraz dobrego lekarza...
Wszystkim które widziały swoje fasolki gratulujerośnijcie zdrowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 08:59
-
Patutka tak się cieszę że wszystko w porządku. Dobrze ze zmieniłaś lekarza
Pati_89 też mam prenatalne 3 grudnia
Helen w tym okresie ciąży narządy płciowe są praktycznie nie do odróżnieniato co tam widać to może być antenka
a może być cień od nóżki
dziewczyny ile u was kosztują prenatalne ale bez badań krwi (bez Pappa i wolnej podjednostki b-hcg) u mnie w poznaniu to koszt 230 zł (z badaniami krwi 390 zł)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 09:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wisnia11 wrote:Patutka tak się cieszę że wszystko w porządku. Dobrze ze zmieniłaś lekarza
Pati_89 też mam prenatalne 3 grudnia
Helen w tym okresie ciąży narządy płciowe są praktycznie nie do odróżnieniato co tam widać to może być antenka
a może być cień od nóżki
dziewczyny ile u was kosztują prenatalne ale bez badań krwi (bez Pappa i wolnej podjednostki b-hcg) u mnie w poznaniu to koszt 230 zł (z badaniami krwi 390 zł) -
Kourtney wrote:Doradzcie mi. Czy pojsc jeszcze do innego gina? Czy jest taka mozliwosc ze gin sie mogl pomylic z mierzeniem NT?
Wystarczy, ze o mm drgnie mu ręką i już wynik może nie być wiarygodny. Ale skoro robisz nifty To on powinien rozwiać wszelkie wątpliwości.💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...