X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Mili_Vanilli Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:
    trzymajcie dziś kciuki :) usg genetyczne stresa mam ;(

Trzymam mocno! Będzie dobrze :) Życzę niezapomnianych widoków, my bylismy wczoraj <3

km5s20mm65zq3gk8.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa trzymam mocno ! &&

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:
    trzymam kciuki! miłego oglądania :D

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    O której masz?

o 17,40 ale przede mną 2 godziny drogi :)

• Magdzialena Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:
    Kciuki!! :)

n59y3e5e1d7c849d.png
    uwo9s65g39da5pw6.png

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado wrote:
    Tak w ogóle to witam się w 14 tygodniu :) obudziłam się ze spuchniętym dziąsłem... nie wiem czy to wina retainera (pamiątki po aparacie) czy nie daj Boże psuje mi się trójka :( Chciałabym skończyć ten tydzień przed ewentualną wycieczką do dentysty, ale jak opuchlizna nie zejdzie do poniedziałku to nie będę czekać :(
    Opuchnięte dziąsła to ponoć normalne tak jak i krwawienie bo zwiększa się ilość krwi :) wczoraj to czytałam :D

Kawokado lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:
    Będzie dobrze :D trzymam kciuki :-*

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Kawokado Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u tych lipcówek z rygorem :D śmieszna sprawa, ale powiem, wam, ze w sumie dzięki temu unikną na pewno takiej afery jak kiedyś była u nas :D że ktoś czegoś nie doczytał, ktoś się poczuł pominięty itd. ich jest mało, dbają o brak sztucznego tłumu i są zadowolone ;)
    W każdym razie wolę zdecydowanie nasz chaos :D

madziak2202, kamenkaa lubią tę wiadomość

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• Kawokado Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_89 wrote:
    Opuchnięte dziąsła to ponoć normalne tak jak i krwawienie bo zwiększa się ilość krwi :) wczoraj to czytałam :D

Pati dzięki, że to napisałaś! Od razu jestem spokojniejsza :)

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• jakka Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:
    Trzymam kciuki :-D będzie dobrze :-D

zud33e3kf02ij2v9.png
  • jakka Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za pomoc z wózkiem :-) zdecydowanie łatwiej będzie mi coś wybrać :-) koniecznie kółka pompowane bo niestety nie wszędzie mamy równo. Przeglądałam wózki w necie i nawet nie sądziłam że wózek może kosztować takie pieniądze ;-)

zud33e3kf02ij2v9.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawokado wrote:
    Byłam u tych lipcówek z rygorem :D śmieszna sprawa, ale powiem, wam, ze w sumie dzięki temu unikną na pewno takiej afery jak kiedyś była u nas :D że ktoś czegoś nie doczytał, ktoś się poczuł pominięty itd. ich jest mało, dbają o brak sztucznego tłumu i są zadowolone ;)
    W każdym razie wolę zdecydowanie nasz chaos :D
    Tylko one maja dwa wątki :) bo jedna dziewczyna założyła se swój drugi :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:

Trzymam kciuki, bedzie wszystko super:)

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakka wrote:
    Dzięki za pomoc z wózkiem :-) zdecydowanie łatwiej będzie mi coś wybrać :-) koniecznie kółka pompowane bo niestety nie wszędzie mamy równo. Przeglądałam wózki w necie i nawet nie sądziłam że wózek może kosztować takie pieniądze ;-)
    Ja wczoraj też znalazłam jeden taki co podoba się mojej mamie i siostrze i kosztował "tylko" 5500 zl. Kurczę to jak małe auto hehe no i im sie odwidziało :D

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wózka to je już mam upatrzony bugaboo cameleon, mieszkam w mieście, za granica, drogi idealne. Miałam poprzednio bebetto vulcano, sprawdził się ale był bardzo ciężki więc teraz chce lekki poręczny wózek. W spacerowce mam piankowe w vulcano pompowane i nie widziałam różnicy, oba użytkowało się tak samo. Miałam zagwozdkę między bugaboo cameleon a Buffalo ale postawie na lekkość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 15:32

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• Bomblica Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pare dni mnie nie bylo, a wy tyle stron naprodukowałyście... Masakra ;) moje Bobo ma niecale 2cm a serducho wali jak dzwon :)
    Kilka razy juz wymiotowalam niestety.. Teraz jeszcze mi sie katar przyplątał. Normalnie mi z nosa kapie i nie mogę spać w nocy :/ generalnie większość dnia siedzę w łóżku..
    Wy juz wózków szukacie a ja się ciągle martwię żeby wszystko było w porządku.. Tym bardziej jak zobaczyłam ze na pierwszej stronie zwiększyła się liczba aniolkowych mam... To takie przykre :(

Kawokado lubi tę wiadomość

córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
    Gabrysia ur.27.06.2016
    Hipotrofia, bezwodzie
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dais wrote:
    Co do wózka to je już mam upatrzony bugaboo cameleon, mieszkam w mieście, za granica, drogi idealne. Miałam poprzednio bebetto vulcano, sprawdził się ale był bardzo ciężki więc teraz chce lekki poręczny wózek. W spacerowce mam piankowe w vulcano pompowane i nie widziałam różnicy, oba użytkowało się tak samo. Miałam zagwozdkę między bugaboo cameleon a Buffalo ale postawie na lekkość.

Na równe drogi spoko. Miałam okazję użytkować, ale powiem Ci, ze lekki nie jest. Tzn przednie kółka są małe i niepompowane ib przez to trochę klekocze i się ciężko skręca.mówię o jeździe po równym. I głośny jest

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • dais Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dziwne bo ja tez testowalam i skrecal jak marzenie, podnosilam go i 9 kg to dla mnie lekki wozek 3 w 1. Moze inna wersje testowalas?
    Myszaa mam nadzieje ze niedlugo Twoja kolej, powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 16:19

3jgx9jcgxyxh5h7c.png
    8p3o6iyel4i7v3gl.png
    9f7jj44jbtngkz09.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z wozkow mam tez kilka modeli upatrzonych. Najbardziej podoba mi sie quinny moodd. Dla dziewczynki rozowy <3. Cudowny jest . ostatnio widzialam na zywo na miescie babka taki miala. A jak chlopczyk to czarny.
    A inne typy to bugaboo cameleon, bebetto luca albo mima xari :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annke Lov sliczne rzeczy kupilas :)

Ja nie wiem kiedy jest odpowiedni czas na komplerowanie wyprawki? Tez juz mam kilka ciuszkow i nic wiecej. A kupowac bedziemy musieli wszystko sami.

‹‹ 360 361 362 363 364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ