Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kawokado wrote:Tak w ogóle to witam się w 14 tygodniu
obudziłam się ze spuchniętym dziąsłem... nie wiem czy to wina retainera (pamiątki po aparacie) czy nie daj Boże psuje mi się trójka
Chciałabym skończyć ten tydzień przed ewentualną wycieczką do dentysty, ale jak opuchlizna nie zejdzie do poniedziałku to nie będę czekać
wczoraj to czytałam
Kawokado lubi tę wiadomość
-
Byłam u tych lipcówek z rygorem
śmieszna sprawa, ale powiem, wam, ze w sumie dzięki temu unikną na pewno takiej afery jak kiedyś była u nas
że ktoś czegoś nie doczytał, ktoś się poczuł pominięty itd. ich jest mało, dbają o brak sztucznego tłumu i są zadowolone
W każdym razie wolę zdecydowanie nasz chaosmadziak2202, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Kawokado wrote:Byłam u tych lipcówek z rygorem
śmieszna sprawa, ale powiem, wam, ze w sumie dzięki temu unikną na pewno takiej afery jak kiedyś była u nas
że ktoś czegoś nie doczytał, ktoś się poczuł pominięty itd. ich jest mało, dbają o brak sztucznego tłumu i są zadowolone
W każdym razie wolę zdecydowanie nasz chaosbo jedna dziewczyna założyła se swój drugi
-
jakka wrote:Dzięki za pomoc z wózkiem
zdecydowanie łatwiej będzie mi coś wybrać
koniecznie kółka pompowane bo niestety nie wszędzie mamy równo. Przeglądałam wózki w necie i nawet nie sądziłam że wózek może kosztować takie pieniądze
-
Co do wózka to je już mam upatrzony bugaboo cameleon, mieszkam w mieście, za granica, drogi idealne. Miałam poprzednio bebetto vulcano, sprawdził się ale był bardzo ciężki więc teraz chce lekki poręczny wózek. W spacerowce mam piankowe w vulcano pompowane i nie widziałam różnicy, oba użytkowało się tak samo. Miałam zagwozdkę między bugaboo cameleon a Buffalo ale postawie na lekkość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 15:32
-
Pare dni mnie nie bylo, a wy tyle stron naprodukowałyście... Masakra
moje Bobo ma niecale 2cm a serducho wali jak dzwon
Kilka razy juz wymiotowalam niestety.. Teraz jeszcze mi sie katar przyplątał. Normalnie mi z nosa kapie i nie mogę spać w nocygeneralnie większość dnia siedzę w łóżku..
Wy juz wózków szukacie a ja się ciągle martwię żeby wszystko było w porządku.. Tym bardziej jak zobaczyłam ze na pierwszej stronie zwiększyła się liczba aniolkowych mam... To takie przykreKawokado lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
dais wrote:Co do wózka to je już mam upatrzony bugaboo cameleon, mieszkam w mieście, za granica, drogi idealne. Miałam poprzednio bebetto vulcano, sprawdził się ale był bardzo ciężki więc teraz chce lekki poręczny wózek. W spacerowce mam piankowe w vulcano pompowane i nie widziałam różnicy, oba użytkowało się tak samo. Miałam zagwozdkę między bugaboo cameleon a Buffalo ale postawie na lekkość.
Na równe drogi spoko. Miałam okazję użytkować, ale powiem Ci, ze lekki nie jest. Tzn przednie kółka są małe i niepompowane ib przez to trochę klekocze i się ciężko skręca.mówię o jeździe po równym. I głośny jest💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
To dziwne bo ja tez testowalam i skrecal jak marzenie, podnosilam go i 9 kg to dla mnie lekki wozek 3 w 1. Moze inna wersje testowalas?
Myszaa mam nadzieje ze niedlugo Twoja kolej, powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 16:19
-
nick nieaktualnyJa z wozkow mam tez kilka modeli upatrzonych. Najbardziej podoba mi sie quinny moodd. Dla dziewczynki rozowy
. Cudowny jest . ostatnio widzialam na zywo na miescie babka taki miala. A jak chlopczyk to czarny.
A inne typy to bugaboo cameleon, bebetto luca albo mima xari -
nick nieaktualny