Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
a widzisz, to są takie z baloników a ja widziałam gdzieś tylko właśnie nie mogę znaleźć, że zamiast baloników kupuje się plastikowe przezroczyste bombki- kulki które owija się włóczką a w miejscu na lampkę wypala się delikatnie dziurkę, wkłada lampkę i zakleja dzięki czemu się nie wygniotą te kule tak jak w tych z balonika. ja właśnie chcę zrobić takie z bombkami - kulkami, chyba że nie dostanę bombek które będą mi odpowiadały
-
http://m.youtube.com/watch?v=9rTYpfUi5rs
Znalazłam ale z piłeczek pingpongowych nie owijanych ale też by je można owinąć i już i wszystkie równe
Takie piłeczki znalazłam na allegro 60 zl za 100 szt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 19:37
-
noo super
ciekawe czy światełka przeszłyby przez otwór tych bombek, sprawdzę na zwykłej bombce jak mąż mi ze strychu ściągnie ozdoby
http://allegro.pl/bombki-ze-szkla-przezroczyste-fi-80-mm-10-szt-i5787992011.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 19:44
-
dais wrote:To dziwne bo ja tez testowalam i skrecal jak marzenie, podnosilam go i 9 kg to dla mnie lekki wozek 3 w 1. Moze inna wersje testowalas?
Myszaa mam nadzieje ze niedlugo Twoja kolej, powodzenia
Wiesz co porownywalam go z moim Camarelo, który zdecydowanie się lżej prowadzi. Ale może względem innych wózków z kołami piankowymi lepiej. Miałam bugaboo Cameleon 2014, dla mnie sztywno i ciężko chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:29
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Kourtney wrote:Ja z wozkow mam tez kilka modeli upatrzonych. Najbardziej podoba mi sie quinny moodd. Dla dziewczynki rozowy
. Cudowny jest . ostatnio widzialam na zywo na miescie babka taki miala. A jak chlopczyk to czarny.
A inne typy to bugaboo cameleon, bebetto luca albo mima xari
Quinny ma kilka moich koleżanek, rzeczywiście ładny, ale żadna by się nie zdecydowala na niego drugi razale można go potem dobrze sprzedać bo to popularny model
💙 2014
❤️ 2016
-
Kourtney wrote:Mam strasznie czarne mysli. To 3mm NT mnie dobilo. Maz powiedzial ze nie da sie do mnie sotrzec odkad sie o tym doaiedzialam. Prawie nie rozmawiamy ....nie potrafie nic mowic o ciazy i sie teraz cieszyc. Jak wyjdzie jakas wada albo zespil to nie wiem:( tak bardzo chce zeby dzidzia byla zdrowa
Kochana, kiedy będziesz miała wyniki nifty? Mam nadzieję, ze Cię to uspokoi. Na pewno ten czas oczekiwania jest dla Ciebie trudny. Kibicuję z całego serca.
Właśnie doczytałam. Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:41
💙 2014
❤️ 2016
-
KOURTNEY zobaczysz, ze to jakas pomyłka. Dzis rozmawialam z koleżanką w ciazy, ma termin na kwiecień i na tych prenatalnych pierwszych wyszło jej, ze bedzie miala chore dziecko, córkę. Wiadomo dziewczyna zalamala się. Powtórzyła badania i okazalo się, ze dziecko super zdrowe i ...chłopiec:) Miała juz drugie prenatalne i nadal wszystko bardzo dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 20:54
Magda34
-
Witajcie wieczorowa porą. U nas wczorajszy dzien byl straszny. Hania ma katar, gil do pasa. Caly dzien ze smokiem w buzi i cieklo jej i z nosa i z buzi bo przez nia oddychala. Bidulka. Nic spac nie chciala a wczesniejsza noc tez marudzila. Padla dopiero o 16 i to na dywanie obejmujac moje udo. Dzis troche mniej jej kapie wiec moze jest szansa ze szybko przejdzie. Ostatni katar w wakacje trwal 3 tygodnie... Koszmar
-
nick nieaktualnyjeeeeesteśmy, wszystko jest w porządku mam ponad 10 min film
maluch ma wszystko na swoim miejscuna 70% chłopak
:D:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 05:31
madziak2202, Madzik84, Misia15, Pati_89, Magda34, kamenkaa, Paula222, jakka, Magdzialena, miluszka, Kawokado, Helen, wisnia11, kirys lubią tę wiadomość
-
myszaaa wrote:jeeeeesteśmy, wszystko jest w porządku mam ponad 10 min film
maluch ma wszystko na swoim miejscuna 70% chłopak
:D:D
szkoda że filmu nie da się wkleić chętnie bym go zobaczyła hehe:) i już płeć znana to jesteś chyba pierwsza
gratulacje :-*
-
nick nieaktualny