Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
CZesc Wam Myszaa super wiesci gratuluje
Chlopak superrr bedzie malusi łobuz
Co Wy z Tymi dziewczynkami po co ma jej sie zamieniać no wyluzujcie byle by bylo zdrowe to najważniejsze !
Magda hejka pozdrowka miłego dnia:!Magda34 lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:CZesc Wam Myszaa super wiesci gratuluje
Chlopak superrr bedzie malusi łobuz
Co Wy z Tymi dziewczynkami po co ma jej sie zamieniać no wyluzujcie byle by bylo zdrowe to najważniejsze !
Magda hejka pozdrowka miłego dnia:!
Wzajemnie :*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:28
kamenkaa lubi tę wiadomość
Magda34
-
Magda34 ja też mam wrażenie że jakoś coraz więcej tych nie proszonych gości na twarzy:-/ co prawda pojawiają się na brodzie i policzkach takie małe ale nigdy nie miałam z tym większego problemu. Smaruje je miejscowo i wysuszam;-) Ahh ...te hormony:-)
kamenkaa, Magda34 lubią tę wiadomość
-
Myszaaa gratulacje !
Cieszę się , że wszystko ok
A chłopczyki są super ( wiem co mówię
)
Magda34 ja nie dawno miałam taki czas , że mnie wysypało na twarzy, nawet na uchu mi coś wyskoczyłoAle zniknęło jak ręką odjął
Jakie plany na niedzielę dziewczyny ?kamenkaa, Magda34, Zołzi lubią tę wiadomość
-
Madzik84 wrote:Ktoś dzisiaj jeszcze wizytuje?
Magdzialena, co u Ciebie? Kiedy Cię wypuszczą? Co mówią lekarze?
Musze lezec ciagle, brac leki i czekac az zniknie krwiak. W srode mam wizyte u mojej gin nie wiem czy bedzie robila mi usg czy nie.
Ciesze sie bardzo, ze u Ciebie Madziu wszystko w porzadku! Krwiak zniknal- swietnie. I Twoja dzidzia pieknaZołzi, Madzik84, Kawokado, kamenkaa, xpaulinax lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Myszaaa gratulacje !
Cieszę się , że wszystko ok
A chłopczyki są super ( wiem co mówię
)
Magda34 ja nie dawno miałam taki czas , że mnie wysypało na twarzy, nawet na uchu mi coś wyskoczyłoAle zniknęło jak ręką odjął
Jakie plany na niedzielę dziewczyny ?
Chyba żadne tzn zakupy napewno, bo nie mam nic na obiad jakos i zero pomysłów...Co pichcicie dzis?Magda34
-
Magda34 wrote:Jak Wasza cera? Bo ja od paru dni mam wysyp pryszczy:/ jeszcze nie ma tragedii, ale przybywa codziennie nowych. Na twarzy i z boku szyi
ale w pierwszej ciazy tez mialam tragedie tak do polowy, pozniej mialam ladna cere, mocne paznokcie i wlosy moglam myc co kilka dni, a nie codziennie bo tak mi sie nie przetluszczaly. Takze mam nadzieje ze i tym razem to etap przejsciowy i zaczne wkrotce wyglada normalnie
-
kamenkaa wrote:Chlopak superrr bedzie malusi łobuz
Co Wy z Tymi dziewczynkami po co ma jej sie zamieniać no wyluzujcie byle by bylo zdrowe.też mi obojętne jaka będzie płeć kochać będę tak samo
A moja cera zaczyna się poprawiać choć od zawsze mam z nią problemy nawet mogę wyjść bez korektorakamenkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam serdecznie i ciepło :**
Ja jestem jakoś w 11 tyg, jutro mam kolejną wizytę .
Martwie się o dzidziusia i przeżywam dużo stresu , bo cała sytuacja nie wygląda tak jak powinna . Ja i maluch zostaliśmy sami , ponieważ tatuś nie chce ani mnie , ani jego.
Jest ciężko ,ale codziennie się modle za dzidziusia , jeszcze nie ma go na świecie ,a tyle ludzi go już kocha (tzn tylko z mojej strony , bo tatuś się nawet nie pochwalił u siebie) . Bardzo chciałabym syna , mówię do niego nie raz , że musi być zdrowy i silny i że chciałabym żeby był dobrym człowiekiem
Nie wiem oficjalnie , że to " on " bo to tylko takie moje wewnętrzne pragnienie każe mi traktować dzidziusia jako " jego " , przeżyje ciężki szok jak dowiem , się że to jednak nie " on "Termin mam na 20 czerwca okolo.
Wymiotuje i wieczorem i rano i w trakcie dnia mam kilka wyprysków na buzi , jem raczej słone , ostre , pikante rzeczy ,a w wg zabobonów to wychodzi mi pół na pół
WSZYSTKIE WAS MOCNO ŚCISKAM I ŻYCZĘ ZDROWYCH , SILNYCH I PRZEŚLICZNYCH SKARBÓWkamenkaa, xpaulinax, wisnia11 lubią tę wiadomość
-
Sylwia1990 wrote:witam serdecznie i ciepło :**
Martwie się o dzidziusia i przeżywam dużo stresu , bo cała sytuacja nie wygląda tak jak powinna . Ja i maluch zostaliśmy sami , ponieważ tatuś nie chce ani mnie , ani jego.
Jest ciężko ,ale codziennie się modle za dzidziusia , jeszcze nie ma go na świecie ,a tyle ludzi go już kocha (tzn tylko z mojej strony , bo tatuś się nawet nie pochwalił u siebie) . Bardzo chciałabym syna , mówię do niego nie raz , że musi być zdrowy i silny i że chciałabym żeby był dobrym człowiekiem
Nie wiem oficjalnie , że to " on " bo to tylko takie moje wewnętrzne pragnienie każe mi traktować dzidziusia jako " jego " , przeżyje ciężki szok jak dowiem , się że to jednak nie " on "Termin mam na 20 czerwca okolo.
Wymiotuje i wieczorem i rano i w trakcie dnia mam kilka wyprysków na buzi , jem raczej słone , ostre , pikante rzeczy ,a w wg zabobonów to wychodzi mi pół na pół
WSZYSTKIE WAS MOCNO ŚCISKAM I ŻYCZĘ ZDROWYCH , SILNYCH I PRZEŚLICZNYCH SKARBÓW
Witaj Sylwia, przykro mi że jesteś w takiej sytuacji ale skoro Was zostawił to nie był Was wart.
Musisz wierzyć że maluszek ma się dobrze i dbać o siebie i nie denerwować się.
Może łatwo mi mówić bo nie jestem w twojej sytuacji, ale wierzę że my kobiety jesteśmy silne a dla swoich pociech zrobimy wszystkodobrze że masz wsparcie w rodzinie ono jest ważniejsze niż pseudo ojciec.
Zawsze możesz na nas liczyć. Służymy pomocą
-
Witaj!
strasznie smutna sytuacja, ale może jest jeszcze jakaś szansa na naprawienie relacji?
Trzymam mocno kciuki, żebyś była silna dla siebie i maleństwa!
Mały Ryś -
A co do cery - u mnie masakra! wypryski wyszły mi nawet na dekolcie czego nigdy wcześniej nie uświadczyłam... W pozytywną stronę zmieniło mi się natomiast z włosami, przed ciążą musiałam myć codziennie, teraz nawet co trzeci dzień!
Dużo z Was było niedawno na badaniach i muszę Wam pogratulować tyle szczęścia! dziewczyny macie przepiękne dzidziusie, cieszę się razem z Wami
ja mam wizytę dopiero 3 grudnia i strasznie nie mogę się doczekać. Zwłaszcza że brzuch nadal płaski jak deska...
Miłej niedzieli!
Mały Ryś -
Witaj, bardzo mi przykro, że trafiłaś na takiego dupka. Fajnie, ze napisałaś tu u nas:) Napewno mozesz liczyć na nasze wsparcie i dobre słowo:) Tu są same fajne dziewczynyZołzi lubi tę wiadomość
Magda34