X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:
    jeeeeesteśmy, wszystko jest w porządku mam ponad 10 min film <3
    maluch ma wszystko na swoim miejscu <3 na 70% chłopak :D:D:D

Cudowne wieści:D

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZesc Wam Myszaa super wiesci gratuluje ;-)
    Chlopak superrr bedzie malusi łobuz ;-)
    Co Wy z Tymi dziewczynkami po co ma jej sie zamieniać no wyluzujcie byle by bylo zdrowe to najważniejsze !

Magda hejka pozdrowka miłego dnia:!

Magda34 lubi tę wiadomość

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    CZesc Wam Myszaa super wiesci gratuluje ;-)
    Co Wy z Tymi dziewczynkami po co ma jej sie zamieniać no wyluzujcie byle by bylo zdrowe to najważniejsze !

Magda hejka pozdrowka miłego dnia:!

Wzajemnie :*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:28

kamenkaa lubi tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Wasza cera? Bo ja od paru dni mam wysyp pryszczy:/ jeszcze nie ma tragedii, ale przybywa codziennie nowych. Na twarzy i z boku szyi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:27

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• jakka Przyjaciółka

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 ja też mam wrażenie że jakoś coraz więcej tych nie proszonych gości na twarzy:-/ co prawda pojawiają się na brodzie i policzkach takie małe ale nigdy nie miałam z tym większego problemu. Smaruje je miejscowo i wysuszam;-) Ahh ...te hormony:-)

kamenkaa, Magda34 lubią tę wiadomość

zud33e3kf02ij2v9.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszaaa gratulacje ! :) Cieszę się , że wszystko ok :) A chłopczyki są super ( wiem co mówię ;) )

Magda34 ja nie dawno miałam taki czas , że mnie wysypało na twarzy, nawet na uchu mi coś wyskoczyło :P Ale zniknęło jak ręką odjął :)

Jakie plany na niedzielę dziewczyny ?

kamenkaa, Magda34, Zołzi lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Jak Wasza cera? Bo ja od paru dni mam wysyp pryszczy:/ jeszcze nie ma tragedii, ale przybywa codziennie nowych. Na twarzy i z boku szyi
    a daj spokoj Magda tak samo duzo wiecej tego ajjjj coż damy rade

• Magdzialena Przyjaciółka

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik84 wrote:
    Ktoś dzisiaj jeszcze wizytuje?

Magdzialena, co u Ciebie? Kiedy Cię wypuszczą? Co mówią lekarze?
    Od piatku jestem w domu. Od czwartku nie mialam plamien do dzis ale to takie kawa z mlekiem.
    Musze lezec ciagle, brac leki i czekac az zniknie krwiak. W srode mam wizyte u mojej gin nie wiem czy bedzie robila mi usg czy nie.

Ciesze sie bardzo, ze u Ciebie Madziu wszystko w porzadku! Krwiak zniknal- swietnie. I Twoja dzidzia piekna <3

Zołzi, Madzik84, Kawokado, kamenkaa, xpaulinax lubią tę wiadomość

n59y3e5e1d7c849d.png
    uwo9s65g39da5pw6.png

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    a daj spokoj Magda tak samo duzo wiecej tego ajjjj coż damy rade

No pewnie , ze damy ;)

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Magda34 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula222 wrote:
    Myszaaa gratulacje ! :) Cieszę się , że wszystko ok :) A chłopczyki są super ( wiem co mówię ;) )

Magda34 ja nie dawno miałam taki czas , że mnie wysypało na twarzy, nawet na uchu mi coś wyskoczyło :P Ale zniknęło jak ręką odjął :)

Jakie plany na niedzielę dziewczyny ?

Chyba żadne tzn zakupy napewno, bo nie mam nic na obiad jakos i zero pomysłów...Co pichcicie dzis?

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• Paula222 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie miały być naleśniki z twarogiem, ale chyba nic z tego bo moi rodzice już od rana wydzwaniają, czy przyjedziemy ;)

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Magdzialena Przyjaciółka

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda34 wrote:
    Ja tez mam wysyp :( ale w pierwszej ciazy tez mialam tragedie tak do polowy, pozniej mialam ladna cere, mocne paznokcie i wlosy moglam myc co kilka dni, a nie codziennie bo tak mi sie nie przetluszczaly. Takze mam nadzieje ze i tym razem to etap przejsciowy i zaczne wkrotce wyglada normalnie :P

n59y3e5e1d7c849d.png
    uwo9s65g39da5pw6.png

• ansad Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to co najmniej od miesiąca mam problem z cerą, a przed ciążą miałam ładną cerę i zero pryszczy.dzisiaj rano miałam zawroty głowy, chyba progesteron skoczył mocno w górę.

Adaś ur. 07.05.2016
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:
    Co Wy z Tymi dziewczynkami po co ma jej sie zamieniać no wyluzujcie byle by bylo zdrowe.
    Chodziło mi o to że już może być pewna co do płci choć lekarz powiedział że na 70% chłopak. A przy dziewczynce 70% to i tak niewiadoma bo mógł się poprostu siusiak schować :) też mi obojętne jaka będzie płeć kochać będę tak samo :)

A moja cera zaczyna się poprawiać choć od zawsze mam z nią problemy nawet mogę wyjść bez korektora :)

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciazy mialam ładna cere, włosy i paznokcie a teraz mam tylko ladne paznokcie. Nawet wlosy mi lecą...

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serdecznie i ciepło :**

Ja jestem jakoś w 11 tyg, jutro mam kolejną wizytę .
    Martwie się o dzidziusia i przeżywam dużo stresu , bo cała sytuacja nie wygląda tak jak powinna . Ja i maluch zostaliśmy sami , ponieważ tatuś nie chce ani mnie , ani jego.
    Jest ciężko ,ale codziennie się modle za dzidziusia , jeszcze nie ma go na świecie ,a tyle ludzi go już kocha (tzn tylko z mojej strony , bo tatuś się nawet nie pochwalił u siebie) . Bardzo chciałabym syna , mówię do niego nie raz , że musi być zdrowy i silny i że chciałabym żeby był dobrym człowiekiem :)

Nie wiem oficjalnie , że to " on " bo to tylko takie moje wewnętrzne pragnienie każe mi traktować dzidziusia jako " jego " , przeżyje ciężki szok jak dowiem , się że to jednak nie " on " :P Termin mam na 20 czerwca okolo.

Wymiotuje i wieczorem i rano i w trakcie dnia mam kilka wyprysków na buzi , jem raczej słone , ostre , pikante rzeczy ,a w wg zabobonów to wychodzi mi pół na pół :D

WSZYSTKIE WAS MOCNO ŚCISKAM I ŻYCZĘ ZDROWYCH , SILNYCH I PRZEŚLICZNYCH SKARBÓW <3

kamenkaa, xpaulinax, wisnia11 lubią tę wiadomość

• Pati_89 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia1990 wrote:

Martwie się o dzidziusia i przeżywam dużo stresu , bo cała sytuacja nie wygląda tak jak powinna . Ja i maluch zostaliśmy sami , ponieważ tatuś nie chce ani mnie , ani jego.
    Jest ciężko ,ale codziennie się modle za dzidziusia , jeszcze nie ma go na świecie ,a tyle ludzi go już kocha (tzn tylko z mojej strony , bo tatuś się nawet nie pochwalił u siebie) . Bardzo chciałabym syna , mówię do niego nie raz , że musi być zdrowy i silny i że chciałabym żeby był dobrym człowiekiem :)

Nie wiem oficjalnie , że to " on " bo to tylko takie moje wewnętrzne pragnienie każe mi traktować dzidziusia jako " jego " , przeżyje ciężki szok jak dowiem , się że to jednak nie " on " :P Termin mam na 20 czerwca okolo.

Wymiotuje i wieczorem i rano i w trakcie dnia mam kilka wyprysków na buzi , jem raczej słone , ostre , pikante rzeczy ,a w wg zabobonów to wychodzi mi pół na pół :D

WSZYSTKIE WAS MOCNO ŚCISKAM I ŻYCZĘ ZDROWYCH , SILNYCH I PRZEŚLICZNYCH SKARBÓW <3

Witaj Sylwia, przykro mi że jesteś w takiej sytuacji ale skoro Was zostawił to nie był Was wart.
    Musisz wierzyć że maluszek ma się dobrze i dbać o siebie i nie denerwować się.
    Może łatwo mi mówić bo nie jestem w twojej sytuacji, ale wierzę że my kobiety jesteśmy silne a dla swoich pociech zrobimy wszystko :) dobrze że masz wsparcie w rodzinie ono jest ważniejsze niż pseudo ojciec.
    Zawsze możesz na nas liczyć. Służymy pomocą :D

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia1990 wrote:

Witaj! :)

strasznie smutna sytuacja, ale może jest jeszcze jakaś szansa na naprawienie relacji?
    Trzymam mocno kciuki, żebyś była silna dla siebie i maleństwa!

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • Helenucha Klucha Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do cery - u mnie masakra! wypryski wyszły mi nawet na dekolcie czego nigdy wcześniej nie uświadczyłam... W pozytywną stronę zmieniło mi się natomiast z włosami, przed ciążą musiałam myć codziennie, teraz nawet co trzeci dzień! :)

Dużo z Was było niedawno na badaniach i muszę Wam pogratulować tyle szczęścia! dziewczyny macie przepiękne dzidziusie, cieszę się razem z Wami :)
    ja mam wizytę dopiero 3 grudnia i strasznie nie mogę się doczekać. Zwłaszcza że brzuch nadal płaski jak deska...

Miłej niedzieli!

7u229jcgxbetpq3n.png

Mały Ryś <3
  • Magda34 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia1990 wrote:

Witaj, bardzo mi przykro, że trafiłaś na takiego dupka. Fajnie, ze napisałaś tu u nas:) Napewno mozesz liczyć na nasze wsparcie i dobre słowo:) Tu są same fajne dziewczyny :D

Zołzi lubi tę wiadomość

Magda34
    piu3dqk36aa6ip8k.png
    f2w3dqk3g1xvvoi6.png

‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ