Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwcowe mamusie 2016
Odpowiedz

Czerwcowe mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszaaa wrote:
    o 17,40 ale przede mną 2 godziny drogi :)
    Kciukam :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam strasznie czarne mysli. To 3mm NT mnie dobilo. Maz powiedzial ze nie da sie do mnie sotrzec odkad sie o tym doaiedzialam. Prawie nie rozmawiamy ....nie potrafie nic mowic o ciazy i sie teraz cieszyc. Jak wyjdzie jakas wada albo zespil to nie wiem:( tak bardzo chce zeby dzidzia byla zdrowa

• Cinnilla Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Cinnila ja chodze do Lewczuka. A ty? Tez chodzisz do tej kliniki?

Tak, tez chodze do tej kliniki tylko ja do dr Czarneckiej. A bylas u innego lekarza zeby sprawdzil ta przeziernosc jeszxze raz?

km5skrhmbbu8pjm4.png
    km5skrhmt9f75uwt.png
  • jakka Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Mam strasznie czarne mysli. To 3mm NT mnie dobilo. Maz powiedzial ze nie da sie do mnie sotrzec odkad sie o tym doaiedzialam. Prawie nie rozmawiamy ....nie potrafie nic mowic o ciazy i sie teraz cieszyc. Jak wyjdzie jakas wada albo zespil to nie wiem:( tak bardzo chce zeby dzidzia byla zdrowa
    Będzie zdrowa:-) musisz być dobrych myśli :-) nie myśl o tym co będzie. Ma być pozytywnie :-) ja mocno trzymam kciuki:-) kiedy masz mieć wyniki? Zrobiłaś Nimfy ? Staraj się może skupić uwagę na ślubie. Wiem że nie jest to łatwe ale musisz też pomyśleć o maleństwie któremu nie służy Twój nastrój i denerwowanie się. Będzie dobrze:-*
    A ja czekam z niecierpliwością na swój termin badania :-)

zud33e3kf02ij2v9.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Nie mów tak! Trochę wiary :* będzie wszystko dobrze :) dziewczyny mają rację skup się teraz na ślubie i weselu bo co ma być to będzie a zamartwianie się tylko pogorszy sprawe :*

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poniedzialek ide do innego gina zeby zmierzyl jeszcze raz.

A nifty zrobilam i wynik do 9dni roboczych. Ake babka powiedziala ze u nich przewaznie w 5dni przychodzi.

Dorjana lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz we wtorek mam wizyte u swojego gina. Bo beda wyniki testu z krwi do pappa. Wiec bede tez miala ryzyko zespolow. A czy ktoras jest tu juz po pappa? Robila ktoras?

• Kawokado Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki zeby to była pomyłka! Wiadomo, ze usg nie jest niezawodne. Kourtney może twój mężczyzna tak reaguje, bo też stresuje się ślubem? Ja z moim też miałam problemy z komunikacją przed weselem ;) Może zróbcie sobie wspólny relaksujący wieczór? Popcorn, filmy czy co tam lubicie robić razem i postarajcie się nie myśleć ani o ślubie ani o dzidzi? Wiem, ze łatwo się to pisze, a zrobić już nie taka prosta sprawa, ale najważniejsze, że macie siebie :) nie zamykaj się przed nim! Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze :*

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

• miluszka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny KUPIŁAM!!!! Dziękuję Wam za dobre rady żebym kupiła :-)
    Annielove, śliczne zakupy :-)
    Kourtney, trzymam kciuki za wyniki nifty!
    Myszaaa, czekamy na dobre wieści:-)
    Kochane chwalę się, mój dzisiejszy zakup Bebetto Luca 3 w 1 :-) <3 <3 <3
    33w606c.jpg

Paula222, Madzik84, Zołzi, Kawa z mlekiem, Helenucha Klucha, kamenkaa, Kawokado, DeLaCruz, Magda34, aneczka2015, nick nieaktualny, Misia15, Magdzialena, xpaulinax, Dorjana, wisnia11, kirys lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:
    Dziewczyny KUPIŁAM!!!! Dziękuję Wam za dobre rady żebym kupiła :-)
    Annielove, śliczne zakupy :-)
    Kourtney, trzymam kciuki za wyniki nifty!
    Myszaaa, czekamy na dobre wieści:-)
    Kochane chwalę się, mój dzisiejszy zakup Bebetto Luca 3 w 1 :-) <3 <3 <3
    33w606c.jpg
    Super :)
    A pochwalisz się ceną?

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy okazji pochwalę moją teściową ;-) byłyśmy po wózek, bo mój nie miał jak ze mną pojechać, później do galerii i oczywiście do c & a, kupiłam 3 tuniko - bluzki i sukienkę, czerwoną, taką jaka zawsze marzyła mi się żeby założyć w święta. Teściowa powiedziała że mam te zakupy potraktować jako prezent :-) :-) :-)

Co do zakupów dla Maluszka to jeszcze nie kupiłam żadnych ubranek, ale w środę pojechaliśmy do Ikea (kocham, uwielbiam, ubóstwiam) i kupiliśmy komody do pokoiku dziecięcego i stolik don tego pokoju. Zakupy niezbędne bo powiedziałam że dopóki nie będzie komód to nic nie kupuję, żeby w siatach nie trzymać tylko od razu na swoje miejsce :-)

Pati_89, Karolina_karolina, Kawokado lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi już też się marzą zakupy dla maluszka ale najpierw chce posprawdzać co już mam u mamy na strychu po moich małych kuzynkach i co mi kto odda bo wiem że jest trochę chętnych :) a potem wpadnę w szał zakupów :D

miluszka, Kawa z mlekiem lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie że się pochwalę, zapłaciłam 900 zł, może nie do końca to 50% ale... ;-) w sumie mogłam negocjować ale jakoś klimatu nie było do negocjacji ;-) spacerówka wyjęta z folii, w ogóle nie była używana, wózek wygląda jak nowy, rzeczywiście zgodnie z opisem jego stan jest idealny :-) i ma gwarancję do końca listopada 2016 r. więc super. Sprawdzałam u nas ceny, 1600 zł nowy także cieszę się mega :-) Był do sprzedaży ponieważ ci ludzie mieszkają na 4 piętrze i babka nie dawała rady go znosić. Wózek rzeczywiście ciężki ale mieszkamy w domku więc nie będę musiała go nosić po schodach ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 18:35

xpaulinax lubi tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka wrote:
    No pewnie że się pochwalę, zapłaciłam 900 zł, może nie do końca to 50% ale... ;-) w sumie mogłam negocjować ale jakoś klimatu nie było do negocjacji ;-) spacerówka wyjęta z folii, w ogóle nie była używana, wózek wygląda jak nowy, rzeczywiście zgodnie z opisem jego stan jest idealny :-) i ma gwarancję do końca listopada 2016 r. więc super. Sprawdzałam u nas ceny, 1600 zł nowy także cieszę się mega :-) Był do sprzedaży ponieważ ci ludzie mieszkają na 4 piętrze i babka nie dawała rady go znosić. Wózek rzeczywiście ciężki ale mieszkamy w domu więc nie będę musiała go nosić po schodach ;-)
    No to rzeczywiście nie miałaś na co czekać :D super zakup kolor uniwersalny i jak najbardziej na lato :)

miluszka lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mega się cieszę :-) ale patrząc na tempo wiru w jaki wpadłam niedługo zbankrutuję ;-)

Kawokado lubi tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miluszka super wózek ! No to pierwszy poważny zakup macie z głowy ;)

A teściowej zazdroszczę strasznie ...

Karolina_karolina, miluszka, kamenkaa lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro zamawiam włóczkę a w potem biorę się za lampki cotton balls bo od dawna mi się marzą a kosztują fortunę. Dziś znalazłam filmik jak je zrobić i są proste więc mam prezent na święta dla siostry do jej nowego pokoju a jak już poznamy płeć to zrobię je dla mojego robaczka :D

Kawa z mlekiem, DeLaCruz, xpaulinax lubią tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Pati_89 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mieszkamy z wujostwem męża i gdyby ciocia zobaczyła nas z wózkiem to by chyba do końca ciąży nie spała hehe:) ja tam w zabobony nie wierzę :D

DeLaCruz lubi tę wiadomość

f2w3dqk3ob7fxh99.png
  • Cinnilla Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney ale tez w babce idziesz do innego lekarza? Czy zupelnie gdzie indziej?
    Ja z tym Paapa to sie zastanawiam czy zrobic... W babce od razu po usg pobieraja krew czy trzeba przyjechac specjalnie wtedy kiedy dziala punkt pobran?

km5skrhmbbu8pjm4.png
    km5skrhmt9f75uwt.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati podrzuć filmik na którym się wzorujesz bo też planuję zrobić kule :-)

Kawa z mlekiem lubi tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
‹‹ 361 362 363 364 365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ