Czerwcowe mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam strasznie czarne mysli. To 3mm NT mnie dobilo. Maz powiedzial ze nie da sie do mnie sotrzec odkad sie o tym doaiedzialam. Prawie nie rozmawiamy ....nie potrafie nic mowic o ciazy i sie teraz cieszyc. Jak wyjdzie jakas wada albo zespil to nie wiem:( tak bardzo chce zeby dzidzia byla zdrowa
-
Kourtney wrote:Mam strasznie czarne mysli. To 3mm NT mnie dobilo. Maz powiedzial ze nie da sie do mnie sotrzec odkad sie o tym doaiedzialam. Prawie nie rozmawiamy ....nie potrafie nic mowic o ciazy i sie teraz cieszyc. Jak wyjdzie jakas wada albo zespil to nie wiem:( tak bardzo chce zeby dzidzia byla zdrowa
nie myśl o tym co będzie. Ma być pozytywnie
ja mocno trzymam kciuki:-) kiedy masz mieć wyniki? Zrobiłaś Nimfy ? Staraj się może skupić uwagę na ślubie. Wiem że nie jest to łatwe ale musisz też pomyśleć o maleństwie któremu nie służy Twój nastrój i denerwowanie się. Będzie dobrze:-*
A ja czekam z niecierpliwością na swój termin badania -
Kourtney wrote:Mam strasznie czarne mysli. To 3mm NT mnie dobilo. Maz powiedzial ze nie da sie do mnie sotrzec odkad sie o tym doaiedzialam. Prawie nie rozmawiamy ....nie potrafie nic mowic o ciazy i sie teraz cieszyc. Jak wyjdzie jakas wada albo zespil to nie wiem:( tak bardzo chce zeby dzidzia byla zdrowa
dziewczyny mają rację skup się teraz na ślubie i weselu bo co ma być to będzie a zamartwianie się tylko pogorszy sprawe :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
trzymam kciuki zeby to była pomyłka! Wiadomo, ze usg nie jest niezawodne. Kourtney może twój mężczyzna tak reaguje, bo też stresuje się ślubem? Ja z moim też miałam problemy z komunikacją przed weselem
Może zróbcie sobie wspólny relaksujący wieczór? Popcorn, filmy czy co tam lubicie robić razem i postarajcie się nie myśleć ani o ślubie ani o dzidzi? Wiem, ze łatwo się to pisze, a zrobić już nie taka prosta sprawa, ale najważniejsze, że macie siebie
nie zamykaj się przed nim! Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze :*
-
Dziewczyny KUPIŁAM!!!! Dziękuję Wam za dobre rady żebym kupiła
Annielove, śliczne zakupy
Kourtney, trzymam kciuki za wyniki nifty!
Myszaaa, czekamy na dobre wieści:-)
Kochane chwalę się, mój dzisiejszy zakup Bebetto Luca 3 w 1
Paula222, Madzik84, Zołzi, Kawa z mlekiem, Helenucha Klucha, kamenkaa, Kawokado, DeLaCruz, Magda34, aneczka2015, myszaaa, Misia15, Magdzialena, xpaulinax, Dorjana, wisnia11, kirys lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:Dziewczyny KUPIŁAM!!!! Dziękuję Wam za dobre rady żebym kupiła
Annielove, śliczne zakupy
Kourtney, trzymam kciuki za wyniki nifty!
Myszaaa, czekamy na dobre wieści:-)
Kochane chwalę się, mój dzisiejszy zakup Bebetto Luca 3 w 1
A pochwalisz się ceną? -
Przy okazji pochwalę moją teściową
byłyśmy po wózek, bo mój nie miał jak ze mną pojechać, później do galerii i oczywiście do c & a, kupiłam 3 tuniko - bluzki i sukienkę, czerwoną, taką jaka zawsze marzyła mi się żeby założyć w święta. Teściowa powiedziała że mam te zakupy potraktować jako prezent
Co do zakupów dla Maluszka to jeszcze nie kupiłam żadnych ubranek, ale w środę pojechaliśmy do Ikea (kocham, uwielbiam, ubóstwiam) i kupiliśmy komody do pokoiku dziecięcego i stolik don tego pokoju. Zakupy niezbędne bo powiedziałam że dopóki nie będzie komód to nic nie kupuję, żeby w siatach nie trzymać tylko od razu na swoje miejscePati_89, Karolina_karolina, Kawokado lubią tę wiadomość
-
Mi już też się marzą zakupy dla maluszka ale najpierw chce posprawdzać co już mam u mamy na strychu po moich małych kuzynkach i co mi kto odda bo wiem że jest trochę chętnych
a potem wpadnę w szał zakupów
miluszka, Kawa z mlekiem lubią tę wiadomość
-
No pewnie że się pochwalę, zapłaciłam 900 zł, może nie do końca to 50% ale...
w sumie mogłam negocjować ale jakoś klimatu nie było do negocjacji
spacerówka wyjęta z folii, w ogóle nie była używana, wózek wygląda jak nowy, rzeczywiście zgodnie z opisem jego stan jest idealny
i ma gwarancję do końca listopada 2016 r. więc super. Sprawdzałam u nas ceny, 1600 zł nowy także cieszę się mega
Był do sprzedaży ponieważ ci ludzie mieszkają na 4 piętrze i babka nie dawała rady go znosić. Wózek rzeczywiście ciężki ale mieszkamy w domku więc nie będę musiała go nosić po schodach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 18:35
xpaulinax lubi tę wiadomość
-
miluszka wrote:No pewnie że się pochwalę, zapłaciłam 900 zł, może nie do końca to 50% ale...
w sumie mogłam negocjować ale jakoś klimatu nie było do negocjacji
spacerówka wyjęta z folii, w ogóle nie była używana, wózek wygląda jak nowy, rzeczywiście zgodnie z opisem jego stan jest idealny
i ma gwarancję do końca listopada 2016 r. więc super. Sprawdzałam u nas ceny, 1600 zł nowy także cieszę się mega
Był do sprzedaży ponieważ ci ludzie mieszkają na 4 piętrze i babka nie dawała rady go znosić. Wózek rzeczywiście ciężki ale mieszkamy w domu więc nie będę musiała go nosić po schodach
super zakup kolor uniwersalny i jak najbardziej na lato
miluszka lubi tę wiadomość
-
Ja jutro zamawiam włóczkę a w potem biorę się za lampki cotton balls bo od dawna mi się marzą a kosztują fortunę. Dziś znalazłam filmik jak je zrobić i są proste więc mam prezent na święta dla siostry do jej nowego pokoju a jak już poznamy płeć to zrobię je dla mojego robaczka
Kawa z mlekiem, DeLaCruz, xpaulinax lubią tę wiadomość